Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Neurotic

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán annyira el van foglalva a migrációs mantrával, hogy nem veszi észre: tömegesen vándorolnak ki a magyarok, és hogy vége a nagyarányú fellendülésnek.  Ha májusban nyerni akarnak a nagy pártcsaládok, akkor meg kell győzniük a választókat a populista demagógiával szemben, továbbá épkézláb…..
Michael Knight Lex rendszám 2011.05.23 16:59:00
Csak egyetérteni tudok a külföldi rendszámú autóval folytatólagosan elkövetett adócsalás és közteherviselés alóli kibújás minősített esete törvényi szintű megakadályozásának ötletével.Hányszor megkapom e blog olvasóitól, hogy bezzeg nekem egyszerűen semmi nem jó, amit…..
Napirokk 1991 a beszarás éve. 2011.05.15 18:54:00
Besz@rás, hogy megy az idő. Kedvenc oldalam felsorolta, mely lemezek jelentek meg 1991-ben.SKID ROW – “Slave to the Grind”VAN HALEN – “For Unlawful Carnal Knowledge”ANTHRAX – “Attack of the Killer B’s”METALLICA – Metallica…..
Schulz City Egy holland oldalon jött velem szembe ez a fotó, és mivel nem értek a krákogó német tengerészek nyelvén, és a fordítóprogramok sem köptek ki értelmezhető magyarázatot rá, először azt hittem, valami jóféle sufnituning két párszáz eurós, kert végében talált…..
Csodálatos történet: "Kedves Barátok, Kollégák, Az Országgyűlés Hivatala durván megsértette a szerző jogaimat. Március 28-án emailben megkeresett Payer Beáta (EU Elnökség parlamenti kulturális programok koordinátora), hogy Trágyadomb című alkotásom tetszik Veress…..
Neurotic 2011.05.22 16:19:53
@Horizont: miért kellene egy focipályát lebetonozni? az úgy jó zölden, fűvel, ahogy van
a posztban tárgyalt hasonló "művészeknek" kellene egy kis átnevelőtábor, többek között a munkamorál fejlesztésére
Belsőség Orbán can't gymkhana! 2011.05.18 17:40:00
Sokaknak volt ilyen matricájuk. Engem érdekel a drift-sport. Csinálnám is, de gyíkarc vagyok. Télen még csak-csak elmegyünk kicsit hókocsizni a cimborákkal, de eddig nem embereltem meg magam eléggé, és nem voltam kint semmilyen hivatalos edzésen. Pedig szombaton már majdnem. A…..
Hoppá, ez itt egy úgynevezett bréking. A T-mobile előrendelést vesz fel a Samsung Galaxy SII készülékekre, és már a teljes árlista is elérhető. Itt.Türelmetleneknek:"legolcsóbban" Médiamánia XL csomaggal, két évvel 23741-ért"legdrágábban" hűségnyila…..
Lehet, hogy az enyhe paranoia jele a kormány balfaszságát látni mindenben, de mégis eszembe jutott, hogy Wolf Kati csalódást keltő 22. helyezése az eurovíziós dalfesztivál szombati döntőjében igenis a magyar diplomácia műve. Elvégre néhány napja azt lehetett hallani, hogy a…..
A Margit híd rekonstrukciója minden szakaszában remek lehetőséget szolgáltatott politikai összecsapásokra. A 30 milliárdos átépítésből született használhatatlan kerékpáros infrastruktúra miatt most az LMP háborodott fel, és követel vizsgálatot. A Margit híd az autóforgalom…..
Nesze!szer Vágod? 2011.05.03 09:56:00
  Gyerekként végtelenül izagalmasnak találtam a fodrászatot, amely a csillaghegyi Hunyadi utca és Czetz János utca sarkán, kopott bájával hívogatta a kuncsaftokat. Nem volt ott se brazil hajegyenesítés, sem karotinos hajápoló SPA kezelés, csupán egy nagy üveg WU2 sampon,…..
Subba Mizu műelemzés 2011.05.02 11:53:00
Én röhögtem! via   A költő nem sokat teketóriázik, azonnal szituációba helyezi az olvasót az első két sorral. "Zúzunk az éjszakában én meg pár haver” A zúzás tevékenység tulajdonképpen nem jelent semmit. Talán a „létezünk az éjszakában”…..
  Nagy lelkesedéssel vetettük bele magunkat tegnap Tónival és Kálmánnal a roma honfitársaink alapvető jogaiért tartott tüntetésbe, mely a kedd esti gyöngyöspatai verekedés apropóján szerveződött. Elsőként itt van az eseményről készült kis hangulatvideónk,…..
Neurotic 2011.05.01 11:55:19
Kende Judit erősen suna pozitív, igazi basznivaló belvárosi zsidó bölcsészlánynak tűnik, cuki pofival, egész izgató jelenség.

Ellenben jeney orsolyát bottal sem piszkálná meg jóérzésű férfiember, az a csaj olyannyira irritáló, hogy önmagában érv a halálos ítélet mellett...a szemén látszik, hogy egy igazi rosszindulatú, agresszív, baszatlan picsa, aki még életében nem örült semminek igazán

mohácsi vikit meg kellene fosztani a magyar állampolgárságától és vagyonelkobzással sújtani, aztán menjen vissza rodázni, ahonnan jött, de hazaárulásért is perbe lehetne fogni.

az a betépett, gülüszemű fószer a harmadik videóban pedig teljesen hülye, illetve mellette folyamatosan hazudik

az új generációs nyomorult annyira szánalmas, leginkább csövesnek tűnik, aki már megitta a napi adag koccintós-dankópista adagjának a kétszeresét.

a csöves baloldalán feltűnő törpeuszkárnak fogalma sincs a tényekről, az a fajta "csendes többség", akiből van maximum pár száz, és a nagykörút által határolt területet szinte soha nem hagyják el. ő a legirritálóbb a cikkben látható videókon, nagyon kijárna egy verés a tenyérbemászó képének.

Bodó Balázs teljesen be van tépve, fel sem fogja a kérdést, és azt se tudja, mit beszél...

Gratulálok a Mandiner stábjának, most megcsinálták a tutit, nagyon jók lettek a riportok, még sok ilyet
a jogvédők, cigánypátyolgatók és egyéb selejt szerzetek itt kimutatták a foguk sárgáját, remélhetőleg sok embert felvilágosít majd ez a videosorozat
Neurotic 2011.05.01 21:20:44
@mityu: van benne valami izgató cigányvér:-))) igazi korpábavágnivaló cigánykurva
Miután végre nyomdába került az ígért két pofonból az első, a milicistakérdés le is van tudva, így most megint arról lesz szó hetekig, hogy náci gárdát alakítani sem szép dolog, de talán ha a cigányok abbahagynák a cigánykodást, akkor eleve nem lennének gárdisták se. Ezt…..
Neurotic 2011.04.30 03:16:58
@Jakab Andor: képzeld el, hogy a libsibolsi lózungokon túl is van igazság, így a cigány kisebbség is tud kirekesztő lenni. sőt, ebből kifolyólag, ha csinálnának egy cigány pártot, az is tudna kirekesztő lenni.
amúgy honnan veszed a tévhiteidet, mert komolyan érdekel, simán túlmutat a megélhetési rettegés alapfokán
21:50 Helyszínen tartózkodó civilek és helyi lakok szerint 2 órával ezelött a véderő tagjai a helyi Arany János utcánál elkezdtek balhézni, és ameddig oda kiment a rendőrség, addig a többi Véderős és a Betyársereg néhány tagja kövekkel támadt cigánysorra a Bajcsy utca, a…..
Kedden éjjel a munkatársaimtól kaptam a hírt: Gyöngyöspatán áll a bál, tömegverekedés tört ki, súlyos sérültek vannak. Nem mondhatnám, hogy meglepődtem. Hetek, sőt, hónapok óta számítottunk valami hasonlóra. Nem lehet, hogy a magukat polgárőrnek nevező csoportok következmény nélkül szekálják,…..
Őrület! Hölgyeim és uraim, ez egyre csodálatosabb lesz. Kérem, olvassák el, de ne puskázzanak, ne nézzék meg az aláírást, csak próbálják kitalálni, mely szervezet nevéhez fűződik az alábbi eszement kiáltvány. A kiáltványt ebben az esetben szó szerint kell érteni, annyi…..
Neurotic 2011.04.28 13:34:31
A talányt Solaitid (a Csipkerózsika-álmot alvó, pompás Városképp szerzője) vetette fel a Budapest-bloggerek levlistáján: Vajon a Ferihegyi Repülőtérre vezető utat is Liszt Ferencről fogják elnevezni? A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető út igazából csak…..
Méltatlan támadások sora éri Magyarország valószínűleg legismertebb filozófusát, Heller Ágnest. Heller soha nem rejtette véka alá Orbán Viktorral szembeni ellenérzését, ezért zúdított a kormányközeli média pergőtüzet az idős filozófusra. Sokáig nem is kellett…..
Gyöngyöspatáról busszal mintegy háromszáz cigány nőt és gyermeket szállítottak el péntek délelőtt, civil szervezetek segítségével. A Vöröskereszt bonyolította az akciót, de a buszok költségeit egy roma aktivista szerint Richard Field, Magyarországon élő amerikai üzletember…..
Nem tudom, hol az igazság. Nem tudom, hogy gond van-e a gyöngyöspatai cigánysággal. (Naná, hogy úgy alles zusammen nyilván nem lehet gond minden gyöngyöspatai romával, inkluzíve gyerekek, de hát ki kér már itt számon bármiféle differenciálást, disztingválást, különösen az…..
    „Nirvána = a szenvedés állapotától való megszabadulás”   Ma húsz éve zúzta le először a Nirvana a Smells Like Teen Spiritet az OK Hotel nevű klubban, Seattle-ben. Egy nemzedéknek kezdődött el akkor a kilencvenes évek, de erről nem tudtak, hiszen a…..