Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fuck_face

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Combat Gear Blog EGL Monkey Stomper 2012.10.17 08:00:00
“Molle”-s zsebekből szinte már minden féle létezik, kezdve a hagyományos szimpla és dupla tártartóktól egészen az Iphone vagy a “strobe” tartókig. De ezek mellett Dunát lehet rekeszteni az egyéb elképzelésekből is. Az Extreme Gear Labs egyébként egy amerikai cég, ami…..
Combat Gear Blog Vagy M4? 2012.10.12 08:00:00
Abban szerintem egyetérthetünk, hogy az M4-es, főleg ez a “pimp”-elt verzió, kifinomultabb eszköz mint az AK, és ezért elsőre kicsit félve nyúltam hozzá. A képeken látható M4-es nem amerikai gyártmány, hanem Németországban az Oberland Arms készíti. Ennél fogva precízebb,…..
Combat Gear Blog ATS RAID Pack II 2012.05.01 08:00:00
Az ATS egy amerikai cég, amely túl sok mindent nem árul el magáról, csupán annyit, hogy katonák és rendőrök találhatók a vezetőségben. Büszkén hirdetik is, hogy „ez egy veteránok által irányított vállalkozás”.   A RAID pack négy oldalán található PALS…..
fuck_face 2012.05.04 13:25:46
A Blackhawk Strike Commando Recon Harness-e kis módosításokkal egy az Eagle Industries által gyártott Rhodesian Recon vest másolata, szerényebb minőségben.   A hátsó panel eredetileg nem tartozik a mellényhez, ezt külön lehet beszerezni. Összeállítva egy „plate…..
Azt gondolhatnák néhányan, hogy a világ legjobb állását az Ádeni öbölben találjuk, ahol remek a kilátás, jó a fizetés és cserébe csak néha kell a hajókat megvédeni, pár rozsdás fegyverekkel felszerelt, ladikokkal támadó kalózzal szemben.   Az Ádeni öböl fontos…..
Az IFAK-tól teljesen eltérő a BH elsősegély zsebe. Elsőre amit talán hiányolnék, az a külső rögzítési pontok vagy esetleg apróbb zsebek, amikbe esetleg ollót vagy egyebet lehetne elhelyezni. Pedig a nagy felület igazán adja magát.   A zseb dupla kocsis villámzárral…..
A HSG DACH mellénye eltérő megoldásokat tartalmaz a manapság megszokott moduláris rendszerekhez képest. Mindemellett kompakt, sok minden elfér benne és egy olyan újítást is tartalmaz, amit előtte nem láttam semmi máson.   A váll hevederek könnyedén oldhatók a…..
Combat Gear Blog Primus Primelite 2012.02.10 08:00:00
A fejlámpák sokszor bizonyultak már nagyon praktikusnak, főleg mert nem foglalják le folyamatosan a kezünket. Ahogy megannyi mást, az eredetileg túrázók-sportolók által használt fejlámpákat a modern hadseregek lassan de biztosan átvették ezeket is.   A Primus főleg a…..
Combat Gear Blog ITW Web Dominator 2011.08.26 06:39:00
A web dominátor a taktika-málha felszerelések benzinkutas svájci bicskája, ami a ruházati boltokban hasonló módon lehetne árulni. Amúgy egy teljesen jó kis ajándék, én is így kaptam, és még hasznos is tud lenni, de meg is lehet lenni nélküle.   A web dominátor egy kemény…..
Combat Gear Blog Stridsväst 12 2011.08.19 07:02:21
fuck_face 2011.08.20 00:17:33
Shawn Monaghan igen messze van az átlagos amerikaitól. Életvidám, folyamatosan viccel, kreatív és a különleges erőknél szolgált, illetve lehúzott egy turnust Afganisztánban, 2006-ban. Amellett, hogy nem tipikus amerikai látni fogjuk, hogy nem is tipikus különleges erős katona.…..
Combat Gear Blog Operation Fulcrum 2011.05.21 13:43:00
A Combat Gear Blog szerkesztőségéből ketten éltünk a lehetőséggel, és elfogadtuk a meghívást, az Operation Fulcrum Milsim rendezvényre, ami május 13-tól 15-ig került megrendezésre, Bulgáriában.   Helyileg a szerb-bolgár határtól körülbelül 80 km-re, Bulgária…..
fuck_face 2011.05.29 01:43:46
@Adam506:
Nem épp te kezdtél miszlimhu-n flémelni?:) Légyszi a dedó szintet ne hozd át ide is.
Bulgáriában a két részes MAV mellényt viseltem. A mellényen 4 LBT tárzseb, hasonló mint a fire force, 1 sds kulacs zseb, 1 sds IFAK és egy EI gránátzseb. Mivel hajnalra elértük a tervezett táborhelyünket, ezért a későbbi feladatok során a táskákat leraktuk, így pedig a mellény…..
Pénteken az éjszakai beszivárgásra való felkészülés a felszerelés szétválogatásával kezdődött, úgy 5 óra körül. A játékra csak elsődleges fegyvert vittem, egy CA M16A2+M203-ast. A fegyverhez nem vittem szíjat, egyrészt mert úgyse lógatom magamon, ahhoz hosszú, illetve így…..
fuck_face 2011.05.25 22:40:50
      Az első részben bemutatott fegyverek után, most következzenek a kartel tagok és felszerelésük. A következő bejegyzésben olyan képek fognak szerepelni, amiken halottak is láthatók, így hát aki ezt nem bírja az ne görgessen tovább.   A bandákat…..
Az új rendőrségi mellény a finn C.P.E Production, TAC SF OMEGA típusú terméke. A mellényt tudomásunk szerint a bevetési egységeknél tervezik rendszeresíteni, illetve rendszeresítették. Személy szerint eddig csak NNI-s nyomozókon vagy felszámolókon szúrtam ki.   A mellényen…..
Wágner Péter blogján, illetve talán a lemilen is szóba került, a líbiai magyar „mentőakció”. A bejegyzéseknél lehetett olvasni hideget-meleget is, de végülis született 1-2 higgadt és igen reális szemléletet tükröző hozzászólás is. Összegezve, az adott…..
fuck_face 2011.04.05 09:41:10