Regisztráció Blogot indítok
Adatok
safira (törölt)

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Mostanában gofrisütőben, frissen sütöm a kenyeret, ami nagyon finom és egyszerű is. Ebből, ha úgy gondolom süthetek egy darabot, kettőt, vagy akár több darabot is attól függően, milyen sűrűn szeretnék sütögetni. Ha csak egy darabot szeretnék, összekeverek 1…..
safira (törölt) 2012.10.18 09:41:05
Bambergről már többször hallottam a volt főnökömtől, aki innen ingázott a müncheni munkahelyére heti-kétheti rendszerességgel vonattal vagy autóval. Bamberg Bajorország északi részén található, híres egyetemi-, püspöki, sörfőző település, valamint közigazgatási központ…..
safira (törölt) 2012.10.15 09:50:34
  Ezt a posztot egy volt orosz laktanyából kialakított lakás erkélyén írom, melyet valamikor a kilencvenes években csaptak hozzá az akkor már legalább húsz éves épülethez. (Lőttem róla expressz néhány fotót, hogy el tudjátok képzelni miről van szó.) Nem mondom, hogy…..
Shlomo Sand, izraeli történész tavaly ősszel magyarul is megjelent világhírű könyvét olvasom, melynek címe: “Hogyan alkották meg a zsidó népet?” (The Invention of the Jewish People). A könyv bemutatója épp a házunkban volt, amelyen maga a szerző is megjelent. Mindaz,…..
safira (törölt) 2011.03.28 21:40:40
@cladonia_rangiferina:

hát az úgy kezdődött, hogy a fészbúúkon már túl sokan protestáltak...köszi az imát:))