Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kaltion

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik kezével elvesz, a másik kezével pedig visszaadja annak egy részét. Röviden így írható le az Orbán-kormány taktikája az utóbbi években. Úgy volt képes megszorítani a gazdaságban, hogy a legutóbbi időkig nem kellett komoly ellenállással számolnia a kormányzatnak, így nem csoda, ha ezt a…..
Kaltion 2018.12.28 12:30:08
@maxval balcán bircaman: Ha elégedettek lennének az emberek, nem félne az irigy kutya a rabszolgáktól, akkor még ennél is kevesebbet adnának.
Mondj szépen köszönetet hogy nem mindenki olyan birka mint te, és sikerült kiharcolni valamit neked is!
frissítés: Hodász András közéleti kérdéseket is taglaló blogját letiltotta a püspöke (talán Erdő Péter), Pálferi előadásai is megszűntek pár éve (bár ő arra hivatkozott, hogy belefáradt), Beer püspököt nyugdíjazták, Székely János püspököt Esztergomból kitelepítették a határszélre... ---- Egyre…..
Lázár Úr! 31 éves megélhetési menekült vagyok, Ön szerint rabszolga.  Immár évek óta Németországban élek - távol a gyermekemtől, családomtól, barátaimtól,  otthonomtól. Terveimben szerepel egyszer hazatérni ahová tartozom, a gyökereimhez, egyre többször merengem el ezen. De aztán egyből jön a…..
Kaltion 2017.05.01 10:41:40
@Fodor Balázs: Igazad van, sokan (köztük én is) többre tartják a saját boldogulásukat mint a nemzetgazdaságot. De it csak win-lose pozició létezik win-win nincs. Pedig én is jobban örülnék annak, ha otthon dolgozhatnék, adót is otthon fizetném, és ezek mellett tisztességes fizetésem is lenne.
Kaltion 2017.05.01 10:46:41
@Kaltion: "De mi ugye a "jól végezték dolgukat" kritériuma, ha hozzáveszed azt is, hogy egyáltalán mik a lehetőségek dologjólvégzés témájában. Ezt szinte senki nem tudja. Nincs történelemszimulátor, ahol ki lehet próbálni mindent."

Nézd meg a balti államokat vagy Csehországot, Szlovákiát, Lengyelországot. Köröket vernek ránk
Kaltion 2017.05.01 11:04:12
@Fodor Balázs: Pedig ez az igazság, még ha nem is fogadod el, akkor is. Ha az ember tenni akar a boldoguása érdekében, akkor fel kell adnia a vágyait. Mi minden nap megfizetjük az árát annak hogy jobban keresünk. De az otthoniak is azért hogy otthon élhetnek.
Újra frissítette a Google a Page Layoutnak nevezett algoritmusát, ami azokat a weboldalakat szűri ki, ahol túl sok a reklám az oldal felső részében. A Google először 2012. január 12-én futtatta le ezt az algoritmust, amely a weboldalak mintegy 1%-át érintette. A Google arra…..
 Újabb remek funkciókkal bővült az Indamail! A közösségi szolgáltatások értesítései ezentúl rögtön a Közösségek nevű mappában gyűlnek, így nem terhelik a beérkezett leveleket. A közösségi oldalak automatikus levelei között ikonok segítik az eligazodást.…..
Moczi esete bár egyáltalán nem tűnik kirívónak, felveti azt az érdekes kérdést, hogy mi a Homárért tart legjobb esetben is másfél (hivatalosan a CIB-nél 4, az OTP-nél pedig 12?!) hónapig az automatában ragadt 25 ezer forint helyzetének elbírálása? Már másnap meg lehetne…..