Regisztráció Blogot indítok
Adatok
álamfő az álomáson

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Schmitt Pálné Bocskaijai 2011.06.30 15:19:00
Szmizsd Pállné Makray Katalin huszonhét színben készült Bocskaija. Hetet megtaláltam. Gyűjtsd össze az összes színt! (Elég Alekoszos dolog huszonhét egyformát.)..
Hősünket felveszik pénzügyőrnek, könnyű, víg élet, de fegyelmi vétségek következtében lecsukják, decemberben megszökik, egy cimborájánál húzza meg magát. A viszony kezdete Esztivel, összeköltöznek. 1884-ben három hónapig tűzoltó, majd egy hónapig kocsifelíró a…..
Politikai felhangjai miatt törlik a narancssárga riasztást, helyette a "mind meghalunk" jelzés kerül az időjárás-jelentésekbe. Exkluzív összeállításunk az összes változásról. 2011. július 1-jétől életbe lép az új médiaszabályozás, aminek végrehatjtására…..
„Ajándékba kaptam,gondolom valamit méretre vágtak ennek a segítségével. Esetleg fényképet. Biztos,hogy egyedi darab és sok-sok évtizedes.” – Kaptam e_mailben az alábbi két képet egy képvágó keretről. Azt, hogy mi a rendes neve ennek a készüléknek, a mai napig…..
Charlie Sheen új rekordot állított be a Twitteren, amikor 1 nap alatt 1 millió követőt szerzett. A mi Deutsch Tamásunknak egyelőre még csak 25 követője van a Twitteren, de biztos vagyok benne, hogy nem sokáig lesz ez így ... ha annyi nőt nem is fektetett meg, mint Charlie Sheen…..
Angolból alkotott hatszáz szavas nyelv, de nem feltétlenül beszéli, aki tud angolul; mi az? A fónia. Írásunkban egy olyan ember mesél, aki nem csak érti, de rendszeresen gyakorolja is a pilóták és a légi irányítók egymás között használt nyelvét. Szigorú tekintetű biztonsági…..