Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Proopheet

21 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt a mai fogadóóra rögzített adása ..
 Még a maradék szünidő alatt, úgy gondoltam, hogy a GTA 4-et vagy a San Andreas-t végigtolnám még egyszer azonban olyan hibákba ütköztem amik már idegesítőek.Kezdeném ott, hogy laptopon játszanám őket...Intel Core i3-370M prociATI Mobility Radeon HD 5470, 512 MB VRAM4 GB DDR3…..
 http://cinestar.hu/cikk/hanna-kritika ..
Újabb sopánkodásra okot adó szöveggel találkoztam:Emlékeztek még? Amikor a "gyere chatre" helyett "gyerünk ki az utcára" volt?! Amikor voltak IGAZI barátságok, és nem hülye Facebook barátságok? Amikor nem minden a lájkokból állt? Amikor egy ölelés többet…..
Köszönöm mindenkinek a részvételt, a végére azért csak összejött viszonylag sok nevezés és a promósnál megint bajban voltam, mert több beadvány is megérdemelte volna, mint amennyi kap valamit... Hálátlan dolgok ezek a pályázatok, megint megállapítottam...Hogy még izgalmasabb…..
A cím magáért beszél, mindenki készüljön, itt a videó:Köszönet a segítségért Pixelnek!..
Akik figyelemmel követik a filmes hírvilágot már biztosan értesültek eme szomorú és megrázó döntésről ami a Warner-nál hoztak meg a napokban:http://cinestar.hu/cikk/intercom-kozlemeny-koszonjuk-a-kalozoknakRöviden annyi, hogy a sok magyar kalózkiadások miatt, a filmek nem…..
Mint említettem ballagásomra beruháztam egy erősebb laptopra, jóval erősebb konfig mint a néhai számítógépem, magyarul minden jobb benne és ahogy az lenni szokott el is kezdtem rá feltenni az összes olyan játékot ami eddig nem ment, vagy ha ment is szaggatott vagy egyszerűen…..
Aki nem ismerné, 2009-ben elkészült a Millenim trilógia első film adaptációja, nevezetesen A tetovált lány, és azóta folyamatosan jöttek ki a trilógia többi részei is. Könyvek közül igaz csak az elsőt olvastam de mind a könyv és a film is a film is igen jól sikerültek, nagyon…..
 http://cinestar.hu/cikk/kung-fu-panda-2-premier-kritikaÍme a Kung Fu Panda 2. Premier kritikája, amit itthon tekintettem meg a városi moziban, akiknek egyébként minden elismerés kijár. Mivel a 18.30-asra tudtam már csak jegyet váltani ezért valami rejtélyes oknál fogva mindenki…..
http://cinestar.hu/cikk/paul-kritika  ..
Őszintén szólva elég kétes érzelmek fűznek engem a Facebook-hoz. A Facebook egy nagyon jó hely, bárki bármit is mond, aki fikázza, általában az lóg rajta a legtöbbet. Vannak persze idegesítő funkciói, mint például egy szakítás után azonnal az adatlapodon látható lesz, hogy…..
http://cinestar.hu/cikk/ferfit-latok-almaidban-kritika..
 Na szóval, túl az érettségin és minden egyében, végre valahára beruháztam életem első laptopjára. Packard Bell, 4 giga Ram, jó VGA meg na, nem akarom részletezni elég komoly gépről van szó. Szóval most van szabad időm jócskán, bár annyira mégse.Május hónapra 3 filmet…..
Sajnálom, hogy utóbbi időben elhanyagoltam itt a dolgokat de érettségi meg hasonló dolgok miatt örülök ha... hagyjuk inkább. Lényeg: két 'új' kritikám is kikerült a CenaStarra. Bár eléggé negatív kommenteket kapok én lelkes vagyok. Erről majd mesélek később, a csapat…..
Azt hiszem, a Microsoft szégyenfoltja!!! Komolyan mondom valami eszméletlen idegesítő! Történet:Egyik legjobb barátom most kapott laptopot, és nem tetszett neki rajta a Win7 ezért visszaraktam rá az XP-t. Egyéb frissítések után, böngésző telepítés stb. vírusírtó jött volna az…..
A mai napon megjelent az első filmkritikám a CineStar oldalán a Rio című animációs filmről. Aki kíváncsi rá az alábbi linkre kattintva elolvashatja:cinestar.hu/cikk/rio-kritika..
Utóbbi időben nem nagyon volt időm írni ide, de nincs is ezen mit szépíteni lusta voltam. Bár egy hihetetlenül jó dolog történt Velem erről is szeretnék írni most:) Péntek este van én meg itthon ülök behűtött sörrel és blogolgatok:PA CineStar csapata filmkritikust keresett pár…..
 Nehéz manapság olyan ikon színészeket találni, mint Marlon Brando, Robert De Niro vagy Al Apcino, akik már a pályájuk elején is legendának számítottak. Persze ehhez nagyban hozzájárult az is, hogy olyan filmekben játszottak, amik máltó helyen feszítenek az IMDB Top250-es…..
Őszintén szólva a Portal számomra egy nagy kérdőjel volt mindig is. Főleg a filmek terén mozgok így játékok felett sokszor elsiklok. Bár vannak örök kedvenceim mint a Mafia, vannak kedvenc műfajaim mint az RPG a TPS játékok, a kalandjátékok is mint például a Syberia, Star…..
Nos kedves mindenki eljött az idő, a 2011-es év (Magyarországon persze) legújabb és szerintem legszínvonalasabb sorozata tegnap este véget ért az HBO-n egy ütős 12. résszel és mivel már nagyon vártam, hogy írhassak róla nem is húzom tovább az időt, itt a beszámolóm!…..
  Sajnos technikai problémák miatt az Oscar Díjátadó értékelését nem tudom felrakni újra a régebbi blog és saját hibámból is hiszen nem volt lementve sehova de tanulva a hibáimból, mostantól mindent dokumentálok külön…..
Nos a blogom itt folytatódik, hasonló bejegyzésekkel mint eddig és most már figyelek arra is, hogy külön le legyenek mentve a bejegyzések ha egy esetleges technikai probléma esetén minden elszállna. A korábbi bejegyzéseimet megtekinthetitek itt:…..