Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kalaposinas

0 bejegyzést írt és 186 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vasárnap tartják az időközi polgármester-választást, amelyen a Fidesszel szemben egy, az összes ellenzéki párt által támogatott független jelölt, Márki-Zay Péter áll ki. Minden fegyvert bedobtak ellene...
kalaposinas 2018.02.24 12:59:01
@MACISAJT: Fuss neki még egyszer annak, amit írtál, hátha magadtól is rájössz, hogy mi az ami nem stimmel! Esetleg kérj telefonos segítséget!
Korrupt szaúdi milliárdost tüntetett ki a Fidesz-kormány...
A miniszterelnök a reformáció kezdetének 500. évfordulója alkalmából tartott nemzeti megemlékezésen delirált, saját magát é a kormányázását dicsérte, azt isteni kegyelemnek és eszköznek állította be. A blaszfémia nem tűnt fel a hallgatóságnak, sőt, lelkesen tapsoltak. ..
kalaposinas 2017.10.31 18:04:21
Varánusz AB: Kósa, hülye vagy! 2016.03.31 23:54:09
  Kósa Lajos akkora sallert kapott az Alkotmánybíróságtól, hogy lefejelte az asztalt. Szerinte - és pártja szerint - a közpénz elveszti közpénz jellegét abban a pillanatban, ahogy őszentsége Matolcsy jegybank-pápa valamelyik alapítványba eldugdossa. Ezzel szemben az AB szerint a közpénz még közpénz…..
    Európai forrásokat veszélyeztetett a kormány, hogy a Család a saját lábára állhasson - ez derült ki egy, az Európai Bizottság által nekem küldött levélből. A történethez vissza kell mennünk 2013 nyaráig-őszéig, az NFÜ által kiírt emlékezetes naperőmű-tenderig. Részletes elemzést tettem akkor…..
Akkor most csak röviden szemléznék két mai cikket:  A Küküm sajtóosztálya kommentálni akarta a Cink egyik posztját, és küldött egy közleményt. Amiben rettenetes dolgokat vallanak be, bár a szándékuk szerintem nem ez volt. Bennfentes információik voltak, amiket nem osztottak…..
Különösebb kommentár nem kell hozzájuk, indulhat a mémgyár.  ..
kalaposinas 2015.02.27 12:25:59
A pénteki S-day (a Simicska coming out napja) számos dologra világított rá. Elsősorban és mindenekelőtt nyilvánosan is megdöntötte azt a hazugság-tabut, hogy független újságíró, mint olyan, létezik. Nem létezik és soha nem is létezett. A Simicska médiacsoport vezetőinek rövid…..
kalaposinas 2015.02.10 15:42:06
@csak egy néző: Mi volt vajon ezeknek a drága lelkiismeretes emberek lelkével tavaly április óta? Csoda, hogy nem bolondultak meg a nagy önmarcangolásban.
Simicska tegnapi napjából (köszönet SL-nek a megállapításért) a magyar népre következő vélhetően legfontosabb információ ez volt, idézem: "Tavaly áprilisban a választások után leültünk és elmondta az elképzeléseit (mármint Orbán). Ennek a részleteibe nem fogok belemenni,…..
Én igazán megértő szoktam lenni a magyar politika népszórakoztatásra kitalált dolgaival. Nem a legszebb dolog hülyíteni a választót, de többé-kevésbé a világ minden részén alkalmaznak ilyen fogásokat. Nagy kárt nem is okoz, egészen addig, amíg maguk a politikusok nem hiszik el…..
kalaposinas 2014.11.16 19:06:35
@Hepci: Legfeljebb ott ahol nemhogy vonat, de madár se jár.
Németh Rezsibiztos Szilárd azt találta ma mondani, hogy "ezek a tüntetők ugyanúgy el fognak tűnni, ahogy eltűntek az alaptörvénnyel, a nevelési törvénnyel vagy a rezsicsökkentéssel kapcsolatban". Ugye kedves Szilárd, ön miatt sem kell aggódnunk? Ugye ön is el fog tűnni a…..
Október 23. alkalmából Kövér Lászlóval készített portréinterjút az Echo TV. A házelnök ebben többek közt a Tavares-jelentésről, Brüsszelről és az Európai Unió jövőjéről is véleményt mondott: „Tehát ők azt gondolják, hogy ezeket a magatartási szabályokat ők…..
kalaposinas 2014.10.24 14:48:17
@wantaan: Most az EU bomlasztása a pártfeladat. Mindig sejtettem, hogy hazánk jelenlegi vezetői pártjuk és szavazóik támogatásával képesek lesznek a rothadó kapitalizmus megdöntésére.
"Üzenjük nektek, hogy erősek vagyunk, kerek a seggünk és kemény a faszunk, s odacsapunk, mint a felajzott bika, vagy mint Fekete László mikor elüti az Ifa..."   Középpályás Ramszesz máris frontot nyitott az EP-ben. Időben kell ezt kezdeni és ha nincs igazi ellenfél akkor a…..
kalaposinas 2014.05.28 06:30:38
A Sakk és póker című besztszeller szerzője lerántja a leplet. „A hisztérikus ellenzéki reakciók lecsillapítása érdekében kénytelen vagyok bepillantást engedni a kulisszák mögé”, kezdte nemzetközi sajtótájékoztatóját Wiedermann Helga, a Sakk és póker című könyv…..
kalaposinas 2014.03.15 15:56:55
Azt mondja nekem a kedves feleségem, hogy most már igazán elég, ne beszéljek neki az orbán viktorról. Hogy neki elege van az orbán viktorból. De most nem feltétlenül abban az értelemben, hogy belőle van elege, hanem hogy neki igazából belőlem van elege. Szeretném leszögezni, mert…..
kalaposinas 2014.02.28 10:11:38
Az Index megkérdezte a kereseti toplista éléről Gyurcsányt letaszító Papcsákot, honnan termett az a 160 milliócska? Mi, akik jobban ismerjük Pártökle Ferit jót röhögtünk már az újságíró urak naivitásán is, és előre borítékba is raktuk volna Szent Tehén Ferenc reakcióit:…..
kalaposinas 2014.02.25 07:15:23
Viktor Janukovics bukása után az ukránok szétfotózták a házat és a birtokot, így derült ki, hogy Janukovicsnak golfpályája, arany vécékefe, régi autók gyűjteménye, egy hajója, saját temploma, vagy mondjuk állatkertje volt. (Itt van egy 26-os lista, amit a Twitterről szedtek…..
Pénzkérdés A hülyeség joga 2014.02.14 08:34:00
Felelős-e a kormány a 314 forintos eurós árfolyamért, kérdezte (volna) a kormánypárti képviselőktől egy online hírportál, de választ lényegében senkitől sem kapott. A hallgatag képviselők szerencsétlenkedése végigpörgött az interneten, a budai Hegyvidék polgármestere,…..
kalaposinas 2014.02.15 11:14:25
@bankvezér: A paraszt is a vásár után okos!
Komolyan félteni kezdtem ezt a mi Viktorunkat. Hová lesz így a tekintély, ha gyakorlatilag körbenyalja az összes ázsiai segget?  Mert még Putyin ugye egy dolog, Azer már megszokott, de Irán és Kína egy egészen új keleti nyitás perspektíva.  Iránnak négyen gratuláltak a…..
...egy tisztességes helyen az ember ilyenkor lecsatolja a fegyvert, és lelövi, mint egy kutyát...  Schmidt Mária Kende Péterről, A Viktor című könyv szerzőjéről 2002-ben.  ...isteni szerencse, hogy ott nem halt meg egy-két rendőr, meg egy-két nem rendőr is,…..
kalaposinas 2014.02.11 10:31:50
@befano: A harag rossz tanácsadó! A "népharag" még inkább, mert beláthatatlanok a következményei. A népharaggal lassan minden politikai erő visszaél (értsd: SZÍTJA) ennek következtében lassan már az Arany János által megénekelt fülemüle füttyére is egymás torkának esünk. Olyanok lettünk, mint az egymásra acsarkodó harci kutyák, akik csak gazdáikért uszulnak egymásra.
Már az is bicskanyitogató volt, amikor Rogántóni nekikezdett a színjátéknak, hogy majd a frakció felkéri a kormányt, hogy csináljon ezt meg azt, foglalkozzon ilyen meg olyan kérdésekkel, például a Fidesz javaslatára a devizahitelesek problémájával vagy a rezsicsökkentéssel.…..
Természetesen közterületen! Lehetőleg száz négyzetméteres, hét emelet magas óriáshálón, ha egy mód van rá, akkor mindenképpen a fővárosban, az újpesti lakótelepen. Nem vagyok marketinges, szóval nekem elsőre inkább az olcsóbb, célzottabb hirdetések ugranának be ilyen…..
kalaposinas 2014.02.05 18:13:40
A kormany.hu nem sokat gondolkozott azon, hogy rezsicsökkentő fórumok esetleg fideszes pártfórumok és az erről készült videóknak talán nem a kormányzati portálon van a helyük, ugyanis kitettek egy 64 perces videót a tegnapi óbudai rezsicsökkentő fórumról, ahol a két népszerű…..
kalaposinas 2014.01.22 14:37:42
@Conchobar: Mindkét helyszínen (ahol a képek készültek) a nyugdíjasok vannak döntő többségben. Nekik viszont a rezsicsökkentés azt jelenti, hogy kb a pénzüknél maradtak. A rezsicsökkentés csökkentette az inflációt, így ők a csökkent infláció arányában kapták meg a kötelező nyugdíjemelést. A rezsidémon meg röhög a markába.
kalaposinas 2014.01.22 15:13:16
@Conchobar: Számolni nehezebb?
kalaposinas 2014.01.22 16:01:29
@Conchobar: Hát! Én érintett vagyok, így megkérdeztem magam és ki is számoltam. Végeredmény: jobban biztosan nem jártam.