Regisztráció Blogot indítok
Adatok
peti14

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Celldömölk egyik szobormozdonya, egy apró kis parkban pihen Mostani bejegyzésem témája a gőzmozdony, persze nem műszaki,  sokkal inkább személyes szempontból. Pontosabban megfogalmazva: egy  ”vasútbarát” találkozása ezekkel a nagyszerű gépekkel. A gőzösök a vasúttörténet talán legjelentősebb,…..
peti14 2019.01.23 13:41:23
@Berelhetoreklamfelulet: Azért szerintem ezt nem kéne ilyen kategórikusan kijelenteni. Az ismerőseik körében sokakat lenyügöznek a gőzzel működő gépek.A mai kort képviselő fiaim is az ilyen (gyerekkori) élmények után lettek műszaki emberek.
Mindenek előtt tisztázzuk, én nem vagyok sem ortopédiai-műszerész, sem orvos, én egy lábszár amputált felhasználó szemszögből fogom és tudom leírni milyen viselni és élni egy ilyen eszköz segítségével az életedet. Ezért ha túl szakmaiatlan vagy túl hétköznapi a megfogalmazás néhol az azért lesz,…..
Rogán Tóni nagyon leegyszerűsítve kimondta a tutit: a devizahitel árfolyamkockázata nem az ügyfélé, hanem a banké. Ennél nagyobb mocsokság nemigen hagyta el eddig fogai büdös ketrecét, pedig mondott már sok vérlázítót. Emlékezzünk: mitől is lett a devizahitel? A vörös…..
Belsőség Ilyet még nem láttál! 2013.12.23 18:33:19
Egy bocsánatkéréssel szeretném kezdeni a képek minősége miatt, de csak telefon volt nálam, annak is koszos volt a lencséje, és a nagy kapkodásban elfelejtettem megtörölni. Cápa barátomnál jártam, szintén nepper, iszonyatosan tud alkudni, egy isztambuli bazárban ríva szaladnának…..
A legolcsóbb mobilnetről szóló bejegyzésben említettem, hogy hogy venni akarok egy akciós kétkártyás Samsung telefont, ami most a Tesco Mobile-nál csak 3.990 Ft. El is mentem a budaörsi Tescoba és az egyetlen kapható példányt, ami szokás szerint egy nagy műanyag lopásgátló…..
Kíváncsi lennék mi játszódott le a kamionos fejében, mikor úgy döntött jól megszivatja  D.O.N-t és kicsit játszadozik vele, mint macska az egérrel. Megtehi, ő a nagyobb. De vajon mi oka volt rá? Unatkozott vagy álmosság gyötörte és egy kis adrenalinnal akarta felturbózni…..
Belsőség Mit ellenőriznek? 2008.04.19 14:35:00
Délután egy óra magasságában már jóval többen vannak a Felvonulási téren, nagyban folyik a gépátvétel. A heves széllökésektől vadászrepülő tesztelésre is alkalmas szélcsatornává vált sátor alatt Cselényi Balázzsal, a Magyar Autósport Szövetség technikai bizottságának…..