Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tireusz

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Cicusok és coelhoizmusok és XD meg lájk: végre elkészült az Alföldnél is laposabb Facebook-bölcsességek generátora, amivel megspórolhatjuk kamaszodó kislányok, internetre frissen rácuppant nagypapik és épp unatkozó kismamák üzenőfalainak olvasását.  A Napi…..
"Az Európai Unióba való belépésünk a kisebbik rossz választásunk volt. A morális ismer olyan helyzeteket, amikor nem két jó, hanem két rossz között kell választanunk. Ha kint maradtunk volna az Európai Unión, nagyobb nyomás nehezedhetett volna ránk, és nem lett volna…..
tireusz 2012.02.07 21:38:06
@Izrael misztériuma:
Oh, and where do we go?
Where do we go from here?
Where to go
To the side of a hill
Blood was spilt
We were still looking at each other
Oh, we're goin' back there
Jerusalem
Jerusalem

Shout
Shout
With a shout, shout it out
Shout
Shout it out

I wanna go
To the foot of the Messiah
To the foot of he who made me see
To the side of a hill
Where we were still
We were filled
With our love

We're gonna be there again
Jerusalem
Jerusalem
Jerusalem
Jerusalem
Jerusalem
Jerusalem

Woah...oh...
Shout
Shout
With a shout
Shout

www.youtube.com/watch?v=GTPWwm8KSJ0
Megkésve bár, te törve nem Facebook-oldalunk után itt is ajánljuk a Magyar Kurír Ervin Gábor zsidó származású katolikus papról szóló cikkét és Talita keresztény női portálnak a január 27-i nemzetközi holokauszt emléknapra megjelent Embermentők című sorozatát, amelynek…..
Minden európai újságíró téved? - kérdezi színpadias pátosszal Daniel Cohn-Bendit, (DCB) az európai zöldek elnöke parlamenti vitapartnerét. A média tévedhetetlen lenne? Úgy tűnik, hogy a szangvinikus örök forradalmár el se tudja képzelni, hogy a média tévedhet. Főleg nem az…..
tireusz 2012.01.22 12:26:18
@Izrael misztériuma:
Ezt a filmet is lehet más szemüvegen keresztül nézni:
murci.blog.hu/2008/12/08/aki_csak_magyarazkodik_a_fideszes_zsido
tireusz 2012.01.26 16:26:39
@khamul: Támogatásra nem szoruló sokgyerekesekkel Dunát lehetne rekeszteni!
Egy kis faluban született, egy vidéki asszony gyermekeként. / Egy másik faluban nőtt fel, ahol harminc éves koráig ácsként dolgozott. / Ezután három évig vándorprédikátorként élt. / Sohasem írt könyvet. Sosem vállalt közhivatalt. / Sohasem volt családja vagy otthona. Nem járt…..
Szeretünk arra gondolni, hogy az ima hosszú távon növeli bennünk a szeretetet és önzetlenné tesz. Egyáltalán lehetséges ez, vagy csupán egy utópia, amivel magunkat áltatjuk, hogy továbbra is hajlonghassunk az egónk előtt úgy, hogy ráadásul azt hisszük, az ellenkező irányba…..
tireusz 2011.10.15 18:09:14
@csaba carmarthen: @thotferi:

Srácok! Ezeket a hosszú kommenteket nincs erőm végigolvasni. Egy kicsit fogjátok már rövidebbre!
Jezsuita bloggerek Filmnegatív 2011.09.19 20:53:00
Elhatároztam, hogy bizonyos, napi aktualitást élvező témákhoz hozzá sem szólok. Ezért nem fogok az állammal foglalkozni és nem fogom állítani, hogy már rég túl van a betegesség szintjén az, ahogyan Magyarországból „keresztény” államot akarnak csinálni. Mivel ebbe…..
tireusz 2011.10.14 15:02:58
@Izrael misztériuma:
"(...)az itt élő emberek olyan szegények, mint Jézus idejében, mindenki megváltásra vár..."

Én voltam Medjugore-ben és a saját szememmel láttam, hogy az egész falu "kőgazdag"!
Jezsuita bloggerek Sej, haj! 2008.09.19 22:44:00
Keira Knightley legújabb filmjében (The Duchess - A hercegnő) képkompozíciók sokasága kápráztat el minket. A sztori is érdekfeszítő, legfőképpen azoknak, akik érdeklődnek az angol történelem iránt, de nemcsak. Devonshire hercegnője korának "Dianá"-ja volt,…..
tireusz 2011.10.13 19:05:02
Nem is olyan régen érdekes rádióadás hangzott el a Kossuthon. A műsorban egy vizsgálat eredményeit közölték. A Stanford Egyetemen végzett kutatás szerint a metaforákkal történő társítás nem csupán egy gondolati társítás, de azt is meghatározza, milyen megoldásokat…..
Jezsuita bloggerek Honnan a rossz? 2011.10.08 15:21:00
Ősi kérdés. Már az ókori görög gondolkodók is ezt kérdezték: Pothen to kakon? Honnan a rossz? Kétségtelen tény, hogy van rossz a világon. Csak el kell olvasni, például, a Prédikátor könyvének 3. fejezetének 2-8 verseit. Az ott felsorolt emberi tevékenységeknek a fele ugyanis…..
  Ahogyan magyar vagyok és szeretem Magyarországot, úgy zsidó is vagyok és úgy érzem, van közöm Izraelhez is: örülök, hogy létezik, büszke vagyok a sikereire – mondja Novák Attila történész, a Szombat című zsidó közéleti-kulturális magazin szerkesztője. Novák…..
Jezsuita bloggerek Reinkarnáció 2011.08.22 17:52:00
A reinkarnáció vagy „újra-testesülés” az a tanítás, mely szerint az élőlényeknek (más megfogalmazás szerint lelkeknek vagy szellemeknek) az élet és halál (gyakran hosszú) láncolatán kell áthaladniuk, amíg eljuthatnak az üdvösségre. Elsőként vessünk egy…..
Nem értek a politikához. A március 15-ei miniszterelnöki beszéd most mégis elgondolkoztatott. Orbán Viktor elég energikusan fogalmazott: „Nem tűrtük el 1848-ban, hogy Bécsből diktáljanak nekünk, nem tűrtük el 1956-ban, hogy Moszkvából diktáljanak, most sem hagyjuk, hogy…..
tireusz 2011.03.30 17:47:45
@saintlouisdefrance:
"nagy erő a félelem. a srácok hatalomban lesznek jó sokáig, a kampó, kötél és csapóajtó pedig már megvannak. nem kell zseninek lenni, hogy ilyen helyzetben döntést hozz." - írod.

Fentebb meg arról elmélkedsz, hogy a népszavazás elvetendő dolog.

Akkor mi a megoldás?

Egyébként te nem félsz a Nemzetbiztonsági Hivataltól. Csak úgy ilyeneket leírsz. Vagy nem otthon netezel?
tireusz 2011.03.30 21:24:11
@saintlouisdefrance:
De te itt már akasztásokat vízionálsz.
Tudnod kell, hogy az internetezész a világon mindenütt figyelik.
A te általad hazugnak nevezett hiradót pedig érdekes módon ugyanazok vezetik, akik az előző kormányzat idején is ott ültek.
Egyébként tudsz mondani egy példát, hogy mit hazudott a híradó.
Vagy az a baj, hogy nem a ker. tévékben megszokott trancsírozásokkkal van tele?
Jezsuita bloggerek A szenvedésről 2011.03.27 17:24:00
Kedves blogoló barátaim! Sok válasz érkezett a legutóbbi blogomra, mindegyikre külön-külön nem tudok válaszolni, de egy-két gondolatomat szeretném továbbadni nektek. A szenvedést én nem tekintem problémának, amit meg lehet oldani, vagy teljesen átlátni. A szenvedés misztérium.…..