Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sörgőz (törölt)

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Mink csak amolyan plasztik-monarchisták vagyunk, akik gyerekkorukban a közép-európai térkép határait igazították ki a megfelelő irányokban; és akiknek felnőttkorukban is eszükbe jut néha, milyen is lett volna, ha II. Ottó a királyunk abban a vérzivataros múlt században. Az…..
Sörgőz (törölt) 2012.03.30 18:03:45
Az elmúlt másfél évben a megújulás korszaka lezárult, most a növekedés korszaka kezdődik, és ehhez minden eszközt igénybe kell vennünk - adta ki közleményben az NGM. Mint a minisztérium közleménye kifejti, jó eszköz lehet számunkra egy újfajta, már a saját érdekeink…..
Szeretem, ha nagyjaink hétvégén sem tétlenek. Különösen vidám pillanatok tanúi vagyunk akkor, ha minden ál(l)amfők Paudits Bélája méltatja nemzetét mondjuk a V4 csúcstalálkozón. Az önálló gondolatokat nélkülöző SkiccPalit szerintem titokban kiképezték, a kollégákkal…..
A Megújul a magyar tanügy elnevezésű országjárás eddigi tapasztalatait firtató kérdésre válaszolva Hoffmann Rózsa azt mondta, hogy a várható változásokról szóló fórumokon még nem találkoztak "erős kritikai hanggal". És nem szakad rá! De legyen. Ha ez a büdös…..
Sörgőz (törölt) 2011.09.30 10:37:08
@ijontichy: fekete- fehér
nemzet- nemzetáruló
Varánusz Semjén vadászat 2011.09.11 05:34:05
"A kutyától félek, a vértől hányok,Mindig lenéztek engem a lányok.Nem vagyok senki, űzöm a vadat,Másoknak hajtok, mások hajtanak."A kormánycirkusz végighaknizta az országot a héten Lovasberénytől Hajdúszoboszlón keresztül Kötcséig, megörvendeztetett minket tőzsde…..
Sörgőz (törölt) 2011.09.11 14:50:39
@Kalmár: Dehát én most is kb. 20 centis késsel vágom a kenyeret. Ki nem szarja le, hogy olyan felszereléssel mész vadászni, mint a Rambó3?
Sörgőz (törölt) 2011.09.11 15:08:02
@Kalmár: Dehát te nem közterületen vadászol, vagy nem?
Csodás képeket készített nemrég a vörös bolygót kutató Opportunity marsjáró. Természetesen a HírCsárda tudósai is megkezdték a fotók elemzését, és fantasztikus eredményekre jutottak. A Mars felszíne rendkívül érdekes mintázatú. A marsjáró egy még mindig harcoló…..
Sörgőz (törölt) 2011.09.09 11:12:22
Háromhetes hezitálás után az Orbán kormány végre kimozdult a holtpontról. Bár a csendkirályság nem az a tipikus forradalmár mentalitás, mi mégis hihettük, hogy a már jobboldalról is egymás után érkező kritikák miatt is nagyon, de nagyon elgondolkodtak, és nem egy hétvége…..
Tisztelt Szíjjártó úr, kedves Péter!Hadd kezdjem mindjárt azzal, hogy némileg gondban voltam a megszólítással, ugyanis a barátaim nem értenék, miért "tisztellek", amikor erre, úgy gondolják, semmi okom sincs. És "kedves" sem vagy senkivel, aki nem fideszes.…..
Sörgőz (törölt) 2011.08.05 20:53:21
@atlbilbaoo: Itt az eredeti: pilu.blog.hu/2007/01/23/t_kocsogmagyarvalasztopolgar
Sajnos, még mindig időszerű.
Örülünk, Vincent? Sufnitőzsde 2011.08.04 22:02:00
Valami bid-ask viccességen keresztül akartam bemutatni az ötletemet, de rögtön az elején beláttam, hogy ehhez a tőzsdézéshez én annyira, de annyira nem értek, hogy még vicceskedni se tudok vele, na mindegy, a lényeg, hogy volt egy mondatom: Betoncseréppel fedett háztetőre…..
Sörgőz (törölt) 2011.08.05 09:59:09
Hála az égnek, hogy számtalanszor megígérték nekünk, hogy végképp leszámoltak az elmúltnyolcévvel, és semmi sem folytatódhat úgy, ahogy régebben történtek itten a dolgok (bár a Magyar Nemzet Online-on még mindig a Strabag hirdet, ahogy évek óta), így valóban gyökeres…..
Sörgőz (törölt) 2011.08.04 19:37:56
@rdos: Elolvastam. Ez is egy tetszetős összeesküvés elmélet. Lehet hogy igaz, lehet hogy nem.
Mindenesetre el mentem volna választani, ha lett volna egy pici négyzet egyikre sem felirattal.
Michael Knight Most már elég! 2011.08.01 11:38:00
Most már elég! Értem én, hogy kétharmad van. Értem én, hogy most ők a játszótér urai, még szűk három évig őket kell elviselni, túlélni - hát ha kell, elviseli és túléli az ember. Ez is a demokrácia. De koncepciós pereket, kreált váddal és visszamenőleges hatállyal ne…..
Sörgőz (törölt) 2011.08.04 10:07:27
@tölgyes: Rendben, elbuktuk. De! Ne mondd, hogy erre nem számított a jogból túlképzett ELIT! Hagyták megérni a problémát, hogy utána széttárt kezekkel sajnáltathassák magukat.
Mellesleg, mintha a Fidesznek is lett volna valami hasonló balfaszsága a gyeddel kapcsolatban, amit utána a szocik voltak kénytelenek kiköhögni.
Michael Knight Megértő lennék... 2011.07.20 17:54:00
Határozottan tele a hócipőm mostanság a politikával. Csömöröm van tőle. De mondhatnám nyugodtan azt is: szar az egész, úgy, ahogy van. Olvasom ma az Indexen, hogy "Orbán pusztított Bács-Kiskun megyében". Háromszor el kellett olvasnom, mire rájöttem, hogy nem Orbán,…..
Sörgőz (törölt) 2011.07.25 19:16:52
@intruderjani: Mondja ezt az, akit Anonimand etetett, amíg elvégezte az"ingyenes" főköcsögképzőt.
Ja, ha újságkihordásból jött össze a lé, akkor storno.
Sörgőz (törölt) 2011.07.31 09:42:52
@intruderjani: Janikáám! Ne húzd fel magad! Dőlj hátra, töröld meg verítékes homlokod, és vedd be a gyógyszert(50ml etanolt javaslok tetszőleges ízben)!
Számolgasd a valós számládon figyelő valós milliókat, és szarj a világra!
Az új, fantasztikus Mt-tervezetben szerepel:   A hvg.hu által megkérdezett munkajogász szerint az, hogy a tervezet a magánéletre is kiterjesztené a törvény hatályát, aggályos, főleg azért, mert olyan gumiparagrafusokról van szó, amiket nehezen lehet értelmezni. "Ha…..
Sörgőz (törölt) 2011.07.30 19:20:22
@magyar ember teli szájjal: Ja, és a gazdasági fellendülés egy talicska összeszerelő üzemben csúcsosodik ki. Talicska, a mi autóóóónk!
A kormányfő az AUDI gyárban arról beszélt: „rendkívül hízelgő ítéletet” mondtak ki a befektetők, amikor az a döntés született, hogy bővítik a győri Audi-gyárat, azt üzenve ezzel, hogy „a magyaroknak van jövőjük”. Orbán az új üzem csütörtöki…..
Vastagbőr Koki és saller 2011.07.04 11:41:00
Nem mondhatnám, hogy lerágtuk a körmünket a Fidesz kongresszusa miatt. A szoci kongresszusok valahogy sokkal izgalmasabbak, a Fidesznél viszont már tényleg csak az hiányzott volna a hátukon lévő púp mellé, hogy a sajtó az esetleges vesztesekkel foglalkozzon, akik nem nyerték el a…..
Az Országgyűlés 2008. (. . .) számú OGY határozata Tibet ügyében A Magyar Országgyűlés – tekintettel arra, hogy Tibet etnikai, vallási identitását történetileg kialakult sajátosságait az emberiség közös kulturális örökségnek tekinti; - látva azt az ellentétet, amely…..
Az előző posztom utáni kommentekből tanultam egy érdekes jelzőt: „szíjjártópetyai”. Ahogy ez a politikában lenni szokott, már a definíció megfejtéséhez sem mindegy, hogy honnan nézünk a szóra. Én azt mondom: a jobboldallal nem szimpatizáló kommentelő meghatározása…..
 Balsai István alkotmánybíró-jelölt az alábbi törvénymódosítást terjesztette be az Országgyűlésnek 554/H. § Kiemelt jelentőségű ügyben elrendelt őrizet legfeljebb százhúsz óráig tarthat. Az őrizet első negyvennyolc órájában a terhelt nem találkozhat…..
Sörgőz (törölt) 2011.06.16 11:12:17
@Skalpvadász: Ja! Hányszor lettek meg az országos média által követett móri mészárlás tettesei?!
Ismét szomorú feladat előtt állunk - de hát már csak ilyen ez a posztkommunista valóság, a győzelem, az önfeledt ünneplés napjainak az ellenzéki káoszbrigádok soros ármánya és aknamunkája vet véget. Ha valaki azt hitte, hogy az új Alaptörvény elfogadásával azonnal más…..
w Tudjuk, hol laksz 2011.05.03 08:30:00
Velünk nem lehet baszakodni – ez az üzenete Oszama bin Laden kivégzésének. Kedvemre való üzenet ez magyarként és felelős hazafiként. Hiszen ebben a konfliktusban egy kicsit mi vagyunk az a cowboy, aki végül lelőtte a gonoszt. Legalábbis inkább, mint a másik, a halott cowboy.…..
Egy pakisztáni panoptikumon üthettek rajta az Egyesült Államok speciális egységei vasárnap este. A kezdeti eufória után gyanús lett, hogy Elvis, Jimmy Hoffa és Adolf Hitler is előkerült a bunkerként kialakított épületből, ráadásul Oszama bin Laden videoüzentben gratulált az…..
1. Vannak, akik szerint a túlórapótlék indokolatlanul nagy terhet jelent a vállalkozásoknak és akadályozza az új munkahelyek megteremtését. Mások azt sem tudják, mi az a túlóra. Ön mit gondol? El kell venni a túlórapótlékot a proliktól, mert ők a hibásak mindenért.…..
Sörgőz (törölt) 2011.05.02 13:05:01
@Emiksz: Az Ön havi törlesztőrészlete 48423 Ft.
Ön szerint...
Az önkormányzatok eladósodottságát meg kell fékezni - mondta az InfoRádiónak a hónap elején Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke, Debrecen polgármestere. A legfrissebb Közbeszerzési Értesítő szerint most éppen 4 milliárd 825 millió forint, egy összegben folyósított, euró alapú…..
Sörgőz (törölt) 2011.03.30 21:21:13
@Tapogatott Kukorica: Jó jó, de az elmúlt 8 évet nem tudjuk egy kormányhatározattal eltüntetni. A Miniszterelnök Úr által irányított Kormány nagyon jól teszi, hogy lefarag az önkormányzatok költségvetési támogatásából. Elvégre ezt sem az emberekkel kéne megfizettetni!