Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sónkoneri

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly a Comment:com elsőként írta meg, hogy egyetlen magyar tévécsatorna sem volt képes műsorra tűzni az ünnepek kötelező kellékét, a Reszkessetek, betörők!-et. A tragikus hír hallatán akkor azonnal megalakult a Petíció a 2013-as karácsonyi Reszkessetek…..
Lajos valószínűleg a Homáron már többször megénekelt T-rendszerátállás áldozata, de ilyen szuggesztív formában még senki nem tárta elénk a baját e témában. A könnyebb érthetőség kedvéért ugyan elkezdtem betördelni a levlet, de aztán egyrészt képtelen voltam értelmes…..
(Tessen klikkolni, galéria nyílik!) A hat éves kihagyás után visszatérő Celeb vagyok, ments ki innen! sajtótájékoztatójának egyik fele egy kicsit olyan volt, mintha egy Morning Show felvételére ültünk volna be, csak a betelefonáló hallgatók most ott ültek a műsorvezetők…..
Sónkoneri 2014.09.19 08:13:06
@jpmjpm: Molnár Andi, a táncos a szombat esti gázból
Sónkoneri 2014.09.19 08:15:22
@jpmjpm: Hevesi Kriszta
A helyzet valós, nyilatkozni viszont mégsem szeret senki. Miért is? Mai közélet-cikkünk kommentposztja...
Pár napra odaadtuk Daninak a Samsung legújabb csúcskészülékét az S5-öt és mellé egy GearFit okosórát. Előtte még sohasem volt a kezében Galaxy, sem Smartwatch, így őszinte laikusként esett a két készüléknek. Szóval ne egy kegyetlenül objektív tesztet várjatok. Csupán benyomásokat egy olyan sráctól,…..
Megígértem Pistának, hogy szombatra összekalapálok egy posztot azokból a képeimből, amiket nem tudtam elsütni sem a BMW 2-es bemutatóban, sem a hétfőn érkező 4-es kabrióban, a Vegas-Los Angeles útra kapott X5-ösről szóló tesztben, de még a BMW Designworks-üzemlátogatásomról…..
Sónkoneri 2014.02.08 20:25:14
@Schütii: Az oldalra kivezetett kipufogó a 70-es, 80-as évekből származik, azért használták, hogy a lehúzható hátsó ablakon (kombik, SUV-ok) ne jöjjön vissza a kipufogógáz. A pick-up-ok pedig technikailag azonosak a SUV-okkal. Szerintem ezért.
A sportautóknál pedig: rövidebb cső = kisebb ellenállás.
TComment Rossz neked, ha letolsz 2013.12.18 06:34:04
Magyarországon a törvény azokat védi, akik a belső sávban félemlítik meg a többi közlekedőt. Elég, ezen változtatni kell. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Sónkoneri 2013.12.18 13:08:03
@asebes: Ha szerinted egy kamionon gyengébb a fék, ezt nem láttad még: www.youtube.com/watch?v=SaeUviQKJfw
Minden évben látjuk a tévében? Ismerjük az összes csavart? Betéve tudjuk az összes poént? Idézünk belőle? Nos, igen, az ünnepek közeledtével ismét előkerülnek azok a filmek, amiket általában mindig ebben az időszakban látunk – újra és újra. Nem szándékozom toplistát…..
Sónkoneri 2013.12.17 22:54:25
@kvadrillio: A Die hard 1 és a 2 is karácsonykor játszódik, mégsem adják le...
Pedig jobb lenne, mint a Reszkessetek betörők.
Alkotmányellenes a tavaly nyári jogszabály-módosítás, szinte betarthatatlan a törvény és indokolatlan a 800 ezres bírság. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Sónkoneri 2012.03.01 12:02:03
@Shadowbull: Én is így tudom, két év kinti munka után lehet kérelmezni a német állampolgárságot.
Na akkor jár a külföldi szem.ig.
A név kötelez. A nick is. Úgyhogy ezt a hétvégi tennivalós posztot hadd szenteljem névadómnak, az epernek. Vagy szamócának. Most akkor melyiknek is? A szakemberek szamócának hívják, mert az eper nincs, csak eperfán. Ott is fehér és sötétlila színekben, amit - dunántúli…..
Belsőség Van-e opeles élményed? 2011.05.04 15:34:00
Ez a poszt egyben felhívás is. Amint az autógyűjtő posztunkból már sokan tudják, május 14-én az Opel gigantikus családi rendezvényt tart a Hungaroringen. Lesz ott tesztvezetés, elképesztő veteránautó-bemutató, Tankcsapda-koncert, ezer más, mi szem-szájnak ingere. A happeningen…..
Tisztelt MHTerror!   A munkaadóm azzal az ötlettel állt elő, hogy jövő héttől az összes dolgozónak minden reggel le kell adnia a mobiltelefonját. Már egy széfet is beszereltetett, szóval elég komolyan gondolja a dolgot. Arra hivatkozik, hogy néhányan munkaidőben a telefonjukon…..
Meglepő, de a dízelmotorok fogyasztása jelentősen csökkenthető, gázosítással. Nem tévedés, kevés LPG-t kell tankolni a gázolaj mellé. Mellesleg nincs több korom. Vélemények az azonos című írásunkról...
Sónkoneri 2011.03.30 08:57:47
@MiKEY: a hummeres kopasz lehet, hogy szarik a fogyasztásra, a kamionos meg kifizetteti a megrendelővel az eredeti, csak gázolajos fogyasztást, miközben kevesebbet fogyaszt a kocsi LPG-vel. Csak ezt a megrendelő nem tudja.
Sónkoneri 2011.03.30 09:43:16
@gigabursch: Egy ilyen gépnél nem probléma a vezetőcsere. Nem olyan őrült nagy a tempó, plusz kézigáz van.
Na az a durva, ha ugyanezt egy buszon csinálják az autópályán. Volt már pár ilyen a híradókban.
Sónkoneri 2011.03.30 09:49:18
@Szelid sunmalac-Elmeny designer: Ha az LPG fogy ki, "normál" üzemben megy tovább, ha a gázolaj fogy ki, nem tudom mi van pontosan, de biztos letiltja a befecskendezést, ha nem jön a gázolaj.
Fess86 nevű olvasónk lőtte az alábbi képet, ami szerint az RTL-nek az sem elég, hogy ha valaki világbajnok, a tesztpilóta titulust soha a büdös életbe' le nem mossa magáról, első csapatának nevét meg pláne. Bravó...
Sónkoneri 2011.03.29 10:04:21
@fektor7: Én ezért váltottam a német RTL közvetítésére.
A gyerehaza.org jelentősége, pontosabban jelentéktelensége távolról sem indokolná, hogy újabb bejegyzésben foglalkozzak vele, de a csütörtöki posztra érkezett komment mégis arra sarkall, hogy megpróbáljam olyan lassan és tagoltan elmagyarázni, mi okozta a felháborodást a 10…..
Sónkoneri 2011.03.28 13:22:38
@Sónkoneri: márus=május