Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zseni.info

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár a Fidesz kapcsán éppen ezekben a napokban mutatják a közvélemény-kutatások az utóbbi évek legrosszabb adatait, komoly aránytévesztés lenne a párt zuhanórepüléséről vagy végzetes meggyengüléséről beszélni. Kétségtelen, hogy a kormánypárt ma nagyjából ott tart…..
  A Eurostar okot adott rá, a Manhattan Loft Corporation megcsinálta, a Marriott fizetett, az angolok pedig rögtön a világ legszebb szállodájának titulálták. Azért nem minden alap nélkül.     A felújított St. Pancras Renaissance London Hotel hivatalosan 2011. május…..
  Hosszú vajúdás után készült el ez a poszt, s mire megszületett, többé-kevésbé aktualitását is vesztette: az új alkotmány nem ad szavazati jogot (sem egyet, sem többet) a szülőknek a gyermekeik után. Sajnos. A legfiatalabbak/legidősebbek képviseleti…..
És ezzel nem a tenisz rajongóit akarjuk megsérteni, egyszerűen úgy vagyunk e sporttal, mint a Twilight sagával. (Azaz szívünk mélyén úgy érezzük, hogy nekünk az ilyesmiről  bőven elég hírből vagy hölgyektől értesülni.) De van egy módszer, amivel a tenisz egyenesen…..
Ő rögtön lecsapott rám, dumált, itatott, kihívott beszélgetni, hajnalig  oltott olyanokkal, hogy "én jóba' vagyok a tilosrádiósokkal" és "járok eszidpartikba" meg hasonloó bárgyúságok.   A kép innen kedves Szakitos, egy…..
Uhorski K. András Bestiáriuma A Rámenős rábeszélők - mélyütések az üzleti világban a Szocioregény I. résznek a végéhez érkeztünk, ma a kiváló Glosszáriummal idézhetik föl tanulságait.           Jövő héten a Szocioregény II.…..
„Nem titkolt vágyam, hogy ma este csajozni fogok, te csinálsz, amit akarsz!” – ezt az SMS-t találja meg a barátnő a pasi mobilján, és szintén ezek a sorok indítják el a lavinát. Az elhanyagolt barátnő szeme végre felnyílik és lerázza magáról a port: lazán…..
Napi Maflás KÉSHARC A SIKÁTORBAN 2011.03.29 07:12:00
Késharcból nem lehet jól kijönni. Ha másik tényleg be van gőzölve és jön előre, pokoli szerencse kell hozzá, hogy élve megússza az ember. Néhány szúrást, vágást így is szinte biztosan beszed. A félkomoly játszadozás persze egész más, azonban a gyilkos küzdelemben –…..
Alkalmi alkotás az amatőr festőművésztől. Volt szerencsém tegnap Nyíracsádon járni, ahol megtekinthettem az önkormányzati fenntartású Malom Galéria kiállításait, így az egyik időszaki tárlatot, Dr. Dóbus György amatőr festőművész igen gazdag felhozatalú tárlatát. A…..
90 Ponyvaregény 2011.03.28 08:00:00
Év:1994 Nemzetiség: amerikai "Big Kahuna Burger, Nyuszimuszi, sajtos royal, óra a kenguru farkán, Tony Rocky Horror, Jody a lyuggatott képű, lábmasszázs, szamurájkard vs. láncfűrész, áfonyás palacsinta, chopper, Zed, papírpohár vs. üvegpohár. Puska kellett volna baszd meg!…..
Ugye az iPad egyik killer appja az új videóvágó, ami azonban mégsem annyira szuperegyértelmű, mint azt elsőre sugallták, bizonyos videókat ugyanis, hiába vannak azok benne a tablet camera rolljában, nem lát a program. Ezek többnyire valamilyen külső eszközről kerültek az iPadre,…..
Éppen egy hete kezdődött a "furcsa háború" Líbiával szemben. Ez a hadjárat nem is háború és nem is Líbia ellen indult, de nem egyszerűen egy ENSZ-határozat betartatása, és nem is egy diktatúra megdöntésére irányuló fegyveres beavatkozás. Mindmáig voltaképpen azt…..
autózz! Mit lehet tenni? 2011.03.27 09:28:00
Vasárnapra csak egy könnyed posztot kaptok, gyorsan átfutható értelmezhető. MrPrakti nem tartja jogosnak a büntetését amit kapott és hozzátok fordul ötletekért. Én sajnos nem vagyok olyan jártas a paragrafusokban, úgyhogy próbáljatok Ti hasznos tanácsokat adni Neki.Üdvözletem!…..
A történelmi alkotáshoz illendően, lelkiismeretesen igyekeztem követni az új alkotmány tervezetének általános vitáját, s ha egy-két hozzászólást el is mulasztottam, az biztos, hogy a parlamenti képviselők többségénél lényegesen több időt töltöttem a felszólalások…..
Korábban szó volt róla, hogy az iPad 2-ben a korábbi 0.85 milliméteres üveg helyett mindössze 0.62 milliméterest használtak, ezért adta magát a kérdés, nem lesz-e túlságosan törékeny a vékonyabb tábla.A válasz pedig a lenti videóban található. Mint kiderült, valójában…..
Subba Paraszt: Valahol Milánóban 2011.03.27 20:21:52
Lolalal nevű kedves olvasónk emlékezett egy régebbi posztban lévő graffre, és most Milánóban járva nem volt rest lefotózni és elküldeni nekünk, had lássuk mi is, hogy lezúzták a bunkó milánói firkászok...
Nesze!szer Rambo illat? Ne már! 2011.03.27 16:44:00
 Sly nem nyugszik, új harcba indul, tudtuk meg a héten a híradásokból. Úgy döntött, a következő évet saját vonala kiépítésének szenteli, a harcos betör a szépség- és divatiparba. (Szerencsére nem a plasztikai sebészet felé kacsingat új…..