Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Linda Morvai

105 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tepertő, kis só, puha fehér kenyér, lila hagyma... sokak szerint nincs is ennél finomabb! A disznóvágások kihagyhatatlan eleme a tepertőkészítés, de persze, meg lehet vásárolni a boltokban is. Mi most ezt a kínálatot vizsgáltuk, összesen 12-féle készen kapható sertés tepertőt vakteszteltünk,…..
Leveles tésztát számtalan édes és sós süteményhez, főételhez, előételhez használhatunk. Előállítása igen időigényes, de most már többféle kész termék is kapható fagyasztott vagy hűtött, sütőpapírra feltekert formában. Ezekkel már tényleg gyerekjáték egy-egy fogás összeállítása. Most a készen kapható…..
A gyerekkorunkba repítenek vissza a puha, foszlós kakaós kalácsok, melyeket természetesen, felnőttként is ugyanolyan szívesen fogyasztunk. Húsvét környékén ezek iránt is megnő a kereslet, így most ezt a termékcsoportot vakteszteltük. Lássuk, a kóstolt 16-féle kakaós kalács közül melyik a…..
Ha húsvét, akkor sonka. Mivel ez az ünnepi asztal fő fogása, illetve egyre drágább terméknek számít, fontos, hogy jól válasszunk. Ezúttal az országosan kapható füstölt, főtt és nyers sonkákat, frikandókat és sertés combokat vakteszteltük, hogy megnézzük, melyik termék a legízesebb. Lássuk az…..
A húsvéti asztalra a sonka és tojás mellé hagyományosan kerül foszlós fonott kalács is. Ha nincs kedved vagy időd sütni, de jó minőségűt és finomat szeretnél beszerezni, akkor a fonott kalács tesztünk segít a választásban. 18-félét próbáltunk ki a legolcsóbbtól a legfinomabbig.     A FONOTT…..
Húsvétkor elmaradhatatlan az ünnepi asztalról a torma, de az év többi részében sem hanyagoljuk: nemcsak a sonka és tojás mellé fogyasztunk tormát, hanem a virslihez, hidegtálak, saláták összetevőjeként is. A tormaválaszték bőséges, az országosan kapható termékekből 24-félét találtunk a boltokban,…..
Az instant kávék között a leggyakrabban fogyasztott kávé az előre összekevert három az egyben, vagyis 3in1, melyben a kávé, a cukor és a tejpor is benne van, tehát más nem is kell hozzá. Kíváncsiak voltunk, hogy érdemes-e a drágábbat megvenni, milyen különbségek vannak ezen termékek piacán. Nos, az…..
Néhány éve jelentek meg a boltok polcain a csicseriborsókrémek, azaz a hummuszok és nagyon hamar meg is hódították a vevőket. A kezdeti natúr hummuszok után sorra jöttek a különböző ízesítésűek is. Mi most a natúr hummuszukat vakteszteltük, 12-féle, országos bolthálózatban kapható termék került…..
A kefir több évszázada ismert tápláló, egészséges étel, melyet magában és alapanyagként is fogyasztunk, használunk. A benne levő baktériumok jó hatással vannak a vastagbél bélflórájára, emellett sok tápanyagot, de kevés kalóriát tartalmaz és még a bőrre is jótékony hatással van, ezért érdemes a…..
A csirkemell az egyik legnépszerűbb húsfajta, köszönhető ez a sokoldalú felhasználhatóságának, gyors és könnyű elkészíthetőségének, beszerezhetőségének és minden bizonnyal az utóbbi időszak nyomottabb árának is. Mi most a boltokban kapható friss csirkemelleket teszteltük, mutatjuk, melyik lett a…..
Szendvicseket szinte minden nap fogyasztunk. Esszük reggelire, vacsorára, magunkkal visszük tízóraira, kirándulásra, extrább formájában pedig akár az ebédünk is lehet. Ha nincs kedvünk, időnk vagy alapanyagunk otthon elkészíteni, akkor megvehetjük készen is. A boltokban egész sokféle változat között…..
Rengeteg ételhez használunk reszelt sajtot, de abban egyetérthetünk, hogy a lereszelése nem a kedvenc feladatunk. Emiatt kezdték el lereszelve is árulni a sajtokat, melyek így rögtön készek a felhasználásra. 24-féle reszelt sajtot teszteltünk, lássuk, melyikkel lesz legfinomabb a…..
A fejtett bab kitűnő növényi eredetű fehérjeforrás, tele rostokkal és ásványi anyagokkal. Felhasználása sokoldalú: készíthetünk belőle levest, főzeléket, salátát és különféle köreteket. Ha nem szeretnénk a bab áztatásával foglalkozni, akkor jöhet a gyorsfagyasztott bab, melynek elkészítési ideje…..
A kenyér a magyar emberek étkezésének egyik alapköve, esszük reggelire, vacsorára, tízóraira és sokféle főételhez is. Sokat fogyasztunk belőle, talán túl sokat is. Bár mára már rengetegféle kenyér kapható, még mindig a hagyományos fehér kenyér a legnépszerűbb. Most ezeket a termékeket vakteszteltük,…..
Van, aki kizárólag a vajra esküszik, de sok család hűtőjében van a reggelihez, szendvicsekhez valamilyen margarin is. A zsírtartalom alapján többféle kategóriába sorolhatók, mi most a 40% zsírtartalom feletti margarinokra voltunk kíváncsiak. Lássuk, melyik a legfinomabb margarin!  ..
Sok helyen nincs vasárnapi, ünnepi ebéd rántott hús nélkül. A rántott hús ízéhez, állagához sokban hozzájárul az egyik egyszerű alkotóelem, a panírmorzsa is. Most az országosan kapható termékeket vakteszteltük, lássuk, melyik panírmorzsával, zsemlemorzsával lesz legfinomabb a vasárnapi rántott hús!..
A gyümölcsök frissen a legjobbak, de „B-tervnek” ott vannak a konzervek, befőttek, melyeknél már nem kell törődni azzal, hogy gyorsan megromolhatnak, csak lekapjuk a polcról és már ehetjük is az év bármelyik időszakában. A trópusokat idéző napsárga ananász az egyik legkedveltebb gyümölcskonzerv,…..
A narancslé a reggelik hagyományos itala a kávé és a tea mellett. Természetes C-vitamin forrás és támogatja az emésztést is. Most a 100%-os narancsleveket teszteltük, az országosan kapható termékekből 29-félét kóstoltunk végig. Mutatjuk, hogy szerintünk melyiket érdemes leemelni a boltok polcairól!..
A tartós, előrecsomagolt péksütemények jó szolgálatot tesznek a rohanós reggeleken, útközben, ha nincs lehetőség vagy idő bármilyen egyszerű reggelit, tízórait készíteni. Ezek a termékek sokáig elállnak, így a szekrénybe betárazva várhatják a „bevetésüket”. Most a csomagolt, tartós croissant-okat…..
A magyaros ételekhez szinte kötelező a savanyúság, a sokféle közül az egyik legkedveltebb a vegyes vágott savanyúság, melyben többféle zöldséget is ropogtathatunk. Bár házilag is sokan készítik, a bolti változatokat is előszeretettel vásárolják. Mostani vaktesztünk során ezekből kóstoltunk végig…..
Az almalé az egyik legkedveltebb gyümölcslé, főleg, ha 100%-ban csak gyümölcsöt tartalmaz. Frissít, egészséges, finom, a gyerekek is szeretik. Most ezeket a termékeket vakteszteltük, 24-féle országosan kapható 100%-os almalevet kóstoltunk végig.  ..
Ha már vége a gyümölcsszezonnak, akkor a friss gyümölcsök helyett jöhetnek a nyáron befőttesüvegekbe eltettek. Aki nem olyan szerencsés, hogy a saját kamrapolcáról veheti elő ezeket, az megvásárolhatja a boltokban is. Már régóta kíváncsiak voltunk arra, hogy van-e különbség a meggybefőttek között,…..
Talán nem nagyon van olyan felnőtt és gyerek, aki ne lenne vevő egy kis sült burgonyára. Ha gyorsítani, egyszerűsíteni szeretnénk a sült krumplihoz jutási folyamatot, akkor jöhetnek a gyorsfagyasztott burgonyák, melyek már hámozva, hasábokban és előfőzve, elősütve várják a zacskóban, hogy a forró…..
A marhahúst a húsok királyának is szokták nevezni: ízletes, jó dolgozni vele, és szinte garantált a finom végeredmény – persze, csak akkor, ha tudjuk, mit és hogyan érdemes csinálni vele. Most a marha combrészét teszteltük, ehhez 8-féle, országos üzletláncokban kapható terméket szereztünk be és…..
Ahogy hűvösödik az idő, egyre többször nyúlunk a teásbögrénkért, hogy ezzel az aromás itallal melengessük magunkat. Legjobban a fekete teák fogynak, de a gyümölcsteák is igen népszerűek, mostanra már mindenféle íz és ízkombináció megtalálható belőlük. Most olyan gyömölcsteákat kóstoltunk,…..