Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ámulookbámulook

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előző bejegyzésemben bemutattam a lista második felét, az 5-10. helyezettig, amelyben szerepelt Andy Warhol, Pablo Picasso, Jasper Johns, Edvard Munch és Gustav Klimt egy-egy híres festménye. Most pedig végre kiderül, melyek a világ legdrágább festményei.   5. Willem de Kooning:…..
Szóval ez is foci. Amerikai foci. Fene tudja, miért hívják futballnak, amikor jóformán csak a kezükkel csinálják. Ők tudják. De ott is van nagy rúgás, ha mezőny-gólt akar elérni a csapat, vagy ha elindítja saját támadását. A szabadrúgás blog ezért méltán ad helyet neki.…..
Szeptember 1-jén indul a FEM3 vadonatúj, élő magazinműsora, a FEM3Café. Hogy aztán egy ilyen műsornak mi értelme van, az majd kiderül, mindenesetre a műsorvezetők között tényleg ott lesz Berki Krisztián, a TV2 jelen állás szerint legértékesebb portékája, aki az Epizód…..
Mézművészet TOP 11 afrodiziákum 2014.08.13 14:53:35
Szeretnéd felpörgetni szexuális életedet? Nincs más teendőd, mint felkeresni a sarki zöldségest vagy a hiperszupermarketet és jól bevásárolni néhány élelmiszerből! A tudósok ugyan kétségbevonják az afodiziákumok csodatevő hatásait, azonban azt elismerik, hogy bizonyos étkek…..
Miután az X-Men kezdetek olyan csúnyán elbánt Deadpool karakterével - érted, még a nagydumás száját is befogták -, a rajongók jóvátételt követeltek, és így volt ezzel a figurát megformáló Ryan Reynolds is, aki 2011 óta dolgozik egy Deadpool spinoffon Tim Miller FX-guru…..
Az elmúlt hetek Gravitációt ért fikaáradata és a nemrég lezajlott Oscar átadó után, ideje megszólalnom. A Gravitáció jelenleg azt hiszem a legellentmondásosabb film a piacon, noha már több mint fél éve elérhető. Ezek a hangok, október-november (vagyis a premier idején) közel…..
Ebben az abszolút szubjektív, részrehajló, önkényesen szelektív, elfogult és szergejesen szókimondó írásban a lehető legkeresetlenebb szavakkal igyekszem legalább egy kicsit írni azokról a csapatokról, amelyeket sajnos nem láthatunk többé a VB-n (a Jók), amelyeket sajnos még…..
ÖNKÉNTES MÉRVADÓ - Ön is ismer olyan mondatszerkezeteket, amelyek ha megütik a fülét, legszívesebben azonnal "lekaparná magát"? Esetleg "kifutna a világból", ha meghallja őket? Következzenek a mi nyelvi kriptonitjaink, amelyektől másodpercek alatt tudunk "sikítófrászt kapni".…..
Több éve gyakorló praxisunkban visszatérően halljuk a Páciensek megjegyzését, ha adott gerinc problémájukhoz társuló tünettan miatt szteroidos infusiot, vagy localis injekciót javaslunk, hogy: „Szteroid van benne? Jaj, csak azt ne! ...” A tiltakozás miértje felől érdeklődve derül ki, hogy…..
Barna hajú lányok Emanuel 2014.06.01 07:35:00
..
ámulookbámulook 2014.06.01 14:09:44
Kívül tágasabb A Szerelem piaca 2014.05.18 06:44:00
Sajátos módon próbálnak párt találni gyermekeiknek a kínai szülők: Sanghajban egy piacon hirdetik őket hétvégenként, és reménykednek, hogy egyszer csak felbukkan a tökéletes pár. Elsősorban a férfiaknak fontos: egy felmérés szerint 2020-ra 24 millió olyan agglegény lesz,…..
A New York-i Christie's árverésén 2011. november 8-án a világ eddigi legtöbbet érő fényképét ütötték le. Az 1955-ben Lipcsében született, Németországban élő és alkotó, a világhírű Düsseldorfi Iskola egyik fontos képviselője Andreas Gursky Rhein II (Rajna II.) című fotójáért egészen pontosan…..
Ez a játék vérre megy Az általam eddig bemutatott sportfilmek többségére igaz, hogy egyfajta romantikus, vagy épp heroikus felhangot használnak. Mert akárhogy is vesszük, szép dolog a sport, a győzelem és a csapatmunka, ez pedig nemcsak résztvevői oldalról mozgatja az embereket.…..
ámulookbámulook 2014.05.15 17:08:15
Sajnos a Delorean drága mulatság, időgéppé alakítani pedig pláne, ezért a rajongók sokszor abból építkeznek, ami kéznél van. Kezdjük Andrejjel, akinek lelkesedésből talán kicsivel több jutott, mint kézügyességből: A kenu-Deló már pofásabb darab, ráadásul belefér az egész család. "Kislányom, te…..
Eszem megáll ezen az országon, és a képmutatás magasiskoláját jelentő közmédián. Miután az Eurovíziós Dalversenyt egy Conchita Wurst művésznevű, szakállas, de női ruhában fellépő osztrák induló nyerte meg, az lenne a minimum, hogy ha az eseményről beszámol egy magára…..
Ma este annyi szenvedés közt, oly sok viszály után, végre mintha csak hájjal kenegetne a Viasat. Leadják ugyanis az Amerikai nindzsa – saga első részét, a nagybetűs Nindzsás Filmet, mely az egyetemes emberi kultúrának kanonizált alfája és omegája, de annyira, hogyha hamarabb…..
Jajj,de csúnya! Mint a búcsúban 2014.05.02 14:41:09
Idén sem maradhatott el a Szarvasi Tuningmajális, összecsődítve a legszebb és legelismertebb tuningverdákat környék tuningosait. Ugyan volt jónéhány szép gép is, igényesen megépítve, ez a poszt most NEM azokról fog szólni.Hopp, majdnem kifelejtettem egy momentumot: Ilyen…..
„AMENNYIBEN A SZEXUÁLIS GYÖNYÖRT KERESED, ROSSZ HELYEN VAGY.”   -kb- Egy New York-i jóga stúdió rendhagyó lehetőséget kínál a lelki-testi ellazulásra vágyóknak. A foglalkozások meztelenül folynak, a stúdió vezetője szerint a résztvevők így közelebb kerülhetnek…..