Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xlsxls

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Nagyobb képért klikk.) Akár kétszer ennyi pontot is proklamálhattunk volna, a fentiek követése mindenképpen egy jó alapot biztosít a sikeres barbecue-záshoz. Mindegyik pont megér egy-egy külön posztot, törekedni fogunk ennek kivitelezésére. Kívánjuk a begyújtó folyadék…..
xlsxls 2016.08.04 20:34:06
@ladik: Örülök hogy bevált a tipp. Én is sütöttem a hétvégén, oldalast, szegyet, és kecskecombot. Mindegyik jól sikerült, bár a kecskecomb kicsit túlment, gyakorlatilag kiesett belőle a csont. Viszont nagyon finom, különleges íze volt.
xlsxls 2016.07.31 11:11:34
Én innen rendeltem www.bukkfaszen.hu/, és meg vagyok vele elégedve sok szép nagy darab van benne, a nagy része közepes, nem nagyon van benne törmelék. 40 kg-ot rendeltem 10 kilós zsákokban, ha jól emlékszem 2000 Ft volt a szállítás, így 350 Ft körül van egy kg. A hangja is szép, csilingel mikor begyújtom :-)
1942. Britek által talált sebesült német tiszt az észak-afrikai sivatagban..
xlsxls 2016.01.26 12:06:47
@protézisesh: A thermonukleáris pont nem maghasadásból, hanem magfúzióból nyeri az energiát. De a fúzió beindításához ennél is kell egy kisebb hasadó bomba. Köznyelvben a thermonukleáris a hidrogénbomba, a "sima" nukleáris az atombomba.
Itt az ősz, esősre, hidegre fordult az időjárás. Ahogy az lenni szokott, ilyenkor nemcsak a hangulatunk sínyli meg a hétköznapokat, hanem megszaporodnak a megfázások is. Egy kis torokfájással, orrfújással persze nem tanácsos azonnal a gyógyszertárba sietni, ilyenkor sokkal…..
A barbecue technika lényege, hogy a sütés lassú tűzön, finoman adagolt füstöléssel hosszú órákon át zajlik. A ’smoking’ kifejezés a BBQ szóhasználatban a barbecue-sütéssel is szinonim. A vadnyugati férfiak eleve ritkábban jutottak húshoz, ha pedig megtörtént, egyszerre…..
A kiterített csirke, világszerte ismert nevén spatchcock chicken (másutt: spattlecock chicken, butterflied chicken) egy alapvető BBQ-fogás és sütési módozat. Amellett, hogy látványos és finom, kitűnő lehetőség arra, hogy csiszoljuk sütési technikánkat, mivel a csirkét a…..
A BBQ-ruboknak van egyfajta misztériuma, soktényezős, hogy mitől működnek jól, és hogyan tudunk eljutni egy stabil és harmonikus barbecue fűszerkeverékig. Az általános elveket már megírtuk alapposztunkban, most jöjjön a mi saját esettanulmányunk, amely az elmúlt egy év…..
Az Őrház Chill & BBQ az első hazai formáció, amely több mint egy éve kínál stabilan autentikus barbecue fogásokat. Következik egy átfogó poszt, amelyben megmutatjuk, honnan indultak, hová jutottak, és merre tartanának a jövőben. Őrház Sörkert Tahi néven indultak még…..
A barbecue fő pilléreit a minőségi húsok, szmókerek, rubok és szószok adják, így a különféle kések a barbecue folyamata során nem igazán vannak előtérben. Messze nincs szükség olyan intenzív késhasználatra, mint az a konyhában szokás. A kések elsősorban a hús…..
xlsxls 2014.11.06 20:22:12
@Márkaséf: Valóban újraindult a gyártás.
A hobbiszinten művelt BBQ két másik szabadidős tevékenységhez hasonlítható: a fotózáshoz és a horgászathoz. A fotózással való első számú analógiája az esszenciális készülékigény. Ahhoz, hogy barbecue technikával süthessünk, mindenképpen szükséges egy stabil eszköz. Bármelyik típushoz is tartoznak, a…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..