Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tom.666

0 bejegyzést írt és 111 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
-FIGYELEM: NEM FIZETETT TÖMÉNY POLITIKAI TARTALOM. HA NEM ÉRDEKEL,NE OLVASD EL-     Nem tudom okos dolog-e politizálni az interneten, de ugyanakkor a magyar politika megítélése annyira a béka segge alatt van, hogy olyat nem igazán tudnék mondani olyan sokkolót, amit ne mondott…..
Tom.666 2014.03.11 16:49:50
Apróságokban tudnék veled vitatkozni, azonban összességében teljesen úgy látom a dolgot, ahogy te. A legszomorúbb, hogy a választópolgárok nagy része nem veszi észre a helyzet abszurditását. A szavazók többsége vallási fanatizmussal tekint 1-1 csoportosulásra, képtelenség észérvekkel meggyőzni őket. Épp a múlt hónapban vezettem le nagyapámnak (kicsit hasonló módon, ahogy te tetted ebben a postban), hogy a jelenlegi politikai pártok közül miért nem lenne senki sem alkalmas kormányzásra, az öreg konklúziója meg minden összekötés nélkül és minden észérv ellenére az volt, hogy "de csak azért is a Gyurcsányra kell szavazni". Persze, a nyugdíjasok külön világ, azonban az elvileg érett, felnőtt és többé kevésbé tisztán gondolkodó 30-50 korosztályban is vannak ilyen elfogultak szép számmal (ld. békemenetek résztvevői), sőt nekem van olyan 23 éves ismerősöm, aki megingathatatlanul Jobbikos.

Véleményem: azért van ez a beteg állapot, mert a jelenlegi szavazók vagy diktatúrában nevelkedtek, vagy diktatúrában szocializálódott szülők nevelték. Magyarországon az emberek nagy részének a demokrácia azt jelenti , hogy megválaszthatom, hogy ki legyen a diktátorom, ki legyen az én saját kis Kádárom. Ha ez a választás megtörtént, utána a célszemély sérthetetlen szentté válik. Persze tudom én, hogy valamiben hinni kell, mert egy állandósába vetett hit nélkül nehéz elviselni a világ bizonytalanságát. De akkor higgyünk a szeretet erejében, a barátságban, az emberi jóakarásban, a világ jobbá tételének lehetőségében, vagy akármelyik világvallásban... de semmi esetre se ilyen pénzéhes hatalomittas magamutogató minidiktátorokban.

Egyébként álláspontom szerint a nagykoalíció, amit említettél csak még nagyobb káoszhoz vezetne. Ott fúrnák meg egymást, ahol tudnák, nem lenne hatóképes kormány. Szerintem azt kéne elérni, hogy a régi elit eltűnjön a politikából (Mesitől Viktorig mindenki), és a fiatal, friss csoportosulások vegyék át a helyüket. Persze, idővel az így létrev jövő új elit is korrumpálódna.
Egy újabb gyerekeknek készült, gagyi vígjáték, a Minizsenik és A Maszk fia nyomvonalán haladva. 5 éves kor fölött csak saját felelősségre! ..
Tom.666 2013.11.02 19:21:20
Ennyi abszurditásról a Lökött bagázs (The Stupids: www.imdb.com/title/tt0117768/ ) című "csoda" jutott eszmembe... na azt a borzalmat ajánlanám bemutatásra, ugyanilyen értelmetlen baromság az is.
Leleplező cikket közöl a Playboy hazai kiadása, amelyben Schmitt Pál doktori disszertációja után Orbán Viktor mosolyáról is bebizonyítják, hogy hamis. „Nem őszinte a miniszterelnök úr mosolya, amit a szájszegletekben megbújó, úgynevezett depresszív csücsökránc is…..
Hamarosan megjelenik majd az új videó. Bár még sehol sem tartok, de lesznek majd szabadnapjaim. És csak azért sem írom le, melyik filmből van ez ;)  ..
Tom.666 2009.12.06 20:18:05
'Valko 2' nevű kommentelő rakta össze :) Már van 0.3 verzió is.Az új alany pedig buszos játék lesz..
Ha beírja a keresőbe az ember, hogy mesterlövész, vajon mi lesz a legelső (azaz gyanítom utóbbi időben legkeresettebb) ajánlás? Plusz még a többi vele kapcsolatos link. Mesterlövész puska? Mesterlövészek? A hét mesterlövész? El sem merem mondani mi van akkor, ha…..
Tom.666 2009.11.11 21:23:06
a rosszpcjatekok.hu/ csak nekem nem működik?
Rettenetesen idegesítő, amikor az ember szenved egy játékkal és aztán amikor vége van, nem kap semmilyen épkézláb jutalmat. Erre volt már példa videóimban elég (pl Beach Soccer, Dark Vampires, Airborne Hero, Bug Mania...) és minden ilyen alkalom egy megalázó pofánütés. Nos,…..
Bizony,ezt vegyétek mondjuk utolsó ráhangolásnak, mielőtt a nyár végén újra végigtolom a Snajpert egy utolsó "Mesterlövész Reloaded" videóért.  Videót készítette Péter  ..
Akkor már inkább a MÁV klotyó Elnézést, hogy a hang kicsit elcsúszott. Nem tudom miért csinálta, halálra idegesít az ilyen  Jogi nyilatkozat: A 'Thomas a gőzmozdony'-t az Europa Records forgalmazza, a 'Magasfeszültség'-et a Best Hollywood. ..
...hogy egy 1988-as csinos, de pixeles grafikájú játék minden tekintetben élvezhetőbb, mint annak 2005-ben kiadott feldolgozása?Ember azt hinné, ha már ríméket készítenek, legalább kijavítják az eredeti program hibáit, de helyette minden tekintetben rosszabb lett. A héten…..
Igen tudom emberek, hogy már jó pár hete nem volt Lula folytatás, de erre van jó magyarázatom. Már egy jó ideje utalgattam, hogy valami teljesen különböző projekten ügyködtem már gyakorlatilag december óta és főleg az utóbbi 2 hétben már napi szinten.Ma végre kijelenthetem,…..
Megint kaptam egy e-mailt, hogy ne csak olcsó játékokat figurázzak ki, mert azoknál ne is várjunk mást. Nem először kapom ezt, Alien Anarchy után is írt valaki, hogy 250 forintos játéknál mégis miért csodálkozom...?Itt egy alapvető félreértés van:- A blog/videók címe…..
Ilyen játéknál alig várnám hogy meghaljak. Vigyázat, órákig ezt fogod dúdolni!  Ez a 2,5 perces Game Over a "Total Distortion" nevű játékban található. Köszönöm a linket Tamásnak. Ugye, azért más mint egy Battlestrike-os Game Over - Meggyilkoltak  ..
'Danted' borítója magabiztosan dominálta a szavazást az első pillanattól kezdve. Nagyon profi munka, gratulálok neki. Köszönöm a beadványokat, több mint 200 érkezett!Most már csak a videós nyereményjátékon lehet nyerni valamit. Igaz, az a fődíj. Az eddig beküldött videókat ma…..
Rossz PC játékok sorozat Jön... 2009.01.22 11:42:00
;)..
Tom.666 2009.01.22 14:37:39
Lennynek nincs szerencséje, ugyanis a múltkori "Road to Fame" után egy másik játék sem fog bekerülni a sorozatba, amit ő adott.A játék a 2002-ben megjelent 'Hotel Giant' névre hallgat és azóta már van második része is.Hogy miért nem került be? Ebből nem lenne jó videó.…..
FIGYELEM! A bemutató alatt két csúnya bakit ejtettem,melyek a következők: A játék intrójában nem 5 terraformáló,hanem  5 kolónia hajót indítanak el a Szövetségesek. A második bakim pedig szintén a játék intrójában van.Nem 8000 éve zajlott le a Szövetség és a Koalíció…..
Utóbbi napokban megint sok játékajánlót kaptam, benne elég sok ingyenes programról. Hogy "Töltsd le szoftverbázisról" meg egyebek...Az az igazság, hogy ingyenes játékokkal nem foglalkoznék. Ennek oka egyszerű. Ingyenesek. Persze azok között is van nem kevés igazi vacak,…..
Tom.666 2009.01.05 15:40:40
"Rengeteg internetes Flash játékért én simán pénzt adnék"

Tényleg érdekes, hogy egyszerű ingyenes játékok néha simán überelik a boltban kapható hiperszuper játékokat. Én a régmúltban találkoztam két igen érdekes darabbal, mindettő rajzfilmszerű grafikával dolgozik és profi munkák.
Az első: Terrific Mnace of the Invaders from Audiogalaxy. [ jó hosszú egy cím, de ez ne ijesszen meg senkit ;) ]
www.genereavventura.com/
(hú valahol a jobb alsó sarokban lesz a "play" gomb ha minden igaz)

A másik a Chiko: Accidentally Alien. Nos ez a darab számomra picit gyerekesnek tűnt néhány ponton, de szerintem szórakoztató és el lehet lenni vele egy darabig.
www2.abc.net.au/chiko/chiko.htm

Ezenfelül ami számomra nagyon bejött az a Samorost (igaz a második rész feléért már fizetni kell), a Haluz 1 és Haluz 2 és a Wogger. Igaz utóbbinál is a játéknak úgy a háromnegyede ingyenes csak, de csináltak ilyen mini epizódokat Wogger Mini néven, elég sok készült el belőlük eddig, több mint 100.
Érdemes nézegeti a flashjáték fórumokat és portálokat, mert az ember néha nagyon igényes és jól megformált darabokkal találkozhat TELJESEN INGYEN.

Na így a végére beilleszteném örök kedvencemet, a Bodilies-t. Gyönyörű játék, helyenként sokat tölt, de nagyon jó a történetvezetése és egy kis tanulságot is leszűrhetnek belőle a züllött, polgárait elnyomó és tudatlanságban tartó társadalmak.
bodilies.hku.nl/