Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hülye aki elolvassa!

0 bejegyzést írt és 742 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tardai történetek Harminckilenc 2009.03.27 09:00:00
A Horenszky kúria Tardamajor után van, jó ezerötszáz méter mélyen az erdőben. Régen helytörténeti tárlat meg késmúzeum volt benne, a tardai meg a környékbeli kisiskolásokat minden évben elvitték, hogy nézegessenek ekét, rakott szoknyát, meg fanyelű kést valami hungarocellből…..
Hülye aki elolvassa! 2024.02.22 13:41:35
Tardai történetek Harminckettő 2009.03.17 13:00:00
A Berda Mikit tavaly tökön rúgta a disznó. Szíve szerint idén el se' ment volna, de a Vladi mondta, hogy ne szopass, gyerekkorunk óta jössz disznót ölni, a fater is ki fog akadni, azt' hallgathatod majd egy évig, hogy milyen puhapöcs vagy. Majd nem állsz a hátsó lábánál, fogod a…..
Hülye aki elolvassa! 2024.02.19 22:49:38
@Voldi: faszomöccse
Tardai történetek Tíz 2009.02.11 11:00:00
Hétvégén a Panorámába' megint ilyen szögelős buli volt, okos az arc, aki csinálja, péntekre teszi, mert igény van rá rendesen, de ha mindig ilyen odabaszós bulik lennének, a fankira gerjedő harmincas arcok elszoknának, pedig ők költenek igazán, vágod, foglalnak asztalt,…..
Tardai történetek Hat 2009.02.05 07:00:00
A közértes Varga Feri amióta felvette eladónak ezt a Magdit, azóta kúrogatja. Reggelente hozza Tardamajorról, a picsa valami sártenger közepén lakik, szinte minden másnap meg kell állni a Lukoil kúton mosatni, mert egy merő offroad a fehér Ducato, ami egyrészt gáz, mert fel van…..
                       „Mutatott róla képet is, és úgy láttam, nem olyan típusú ember, aki ne fűzte volna őt soha...persze féltékenynek lenni, amikor még kevés történt köztünk, hülyeség” – A csaj kedves, bár néha kritikus és szókimondó, Levélírónk mégis úgy érzi, érdemes érte fellépcsőznie a…..
Hülye aki elolvassa! 2023.06.07 08:08:58
Tisztelt Cím! Akkor most kicsit szögezzünk le néhány alapszabályt. A szarjaidra neked van szükséged, nem nekem Tehát én állítom a szabályokat, nem te Te alkalmazkodsz hozzám, nem én hozzád   Ezeket fejtsük is ki egy kicsit bővebben, mert ma megint felbasztad az agyam!..
Valamikor április végén-május elején kürtölte világgá az Index, hogy egy gombóc fagyi az új szezonban négyszázötven forint lehet. Ez a fránya Index nem bontotta ki az igazság minden részletét. Személyesen inspiciáltam az akkor nyíló balatoni strand rablósorán, és bizony egy gombolc fallajt nem…..
Pitralon illatú visszaemlékezés a stokik, fókák és centik világára a volt katonáknak és szlengértelmezés a többieknek...
Még pontosabban azt sem, de kevésbé ideges, kevésbé hangos, kevésbé veszélyes hellyé teszi magát. Az a lépés ugyanis, hogy az Európa-szerte (még) megszokott 50 km/h helyett lakott területeiken bevezették a 30 km/h-s legnagyobb megengedett sebességet, igazán még egy jó kis autósüldözésnek sem…..
panelmedve Berki halála 2022.05.06 16:00:26
Kép forrása: szegedma.hu Az alig 41 éves egykori labdarúgó, FTC-vezér majd médiaceleb csütörtökről péntekre virradó éjjelen halt meg, egyelőre teljesen ismeretlen okból, IX. kerületi, társasházi lakásában. Botrányos életet élő, büntetőfékező (emiatt elítélt), politikával is kísérletező, gyanús…..
Egyetlen kérdés Orbánnak és győz az ellenzék   Orbán Viktor csatába indul. Csatába a békéért. Csatába Brüsszelbe, miközben Ukrajnában van háború. Csatába a saját NATO szövetségeseink ellen… Akárhogy is nézzük, van azért ebben az egészben egy iszonyatos nagy adag abszurditás. Azt hinné az ember,…..
MagyarTarka Erkélybalhék 2022.03.17 10:41:11
A negyediken lakó idős néni ősz hajcsomója undorító volt, mikor a balkonládában a virágok közt landolt... Nekem sajnos (szerencsére?) nincs erkélyem, de Fokhagymás Rózsi mindig tud mesélni, mi mindent talált már az erkélyén. Régen az udvari szőnyegporolóknál verték ki a szőnyegekből a port az…..
Ha marad Viktor kivégeznek, egy kalap alatt az oroszokkal Van azért annak egy diszkrét bája, amikor Varga Mihály pénzügyminiszter délelőtt még a magyar válságkezelés sikerességéről beszél a facebook hullámain, majd ugyanaznap délután már a klasszikus Brüsszel hibáztatást húzza elő, mondván a…..
Hülye aki elolvassa! 2022.03.10 14:04:18
Lecserélhető-e MZP 27 nappal a választás előtt? A közel 12000 indexes válaszadó véleménye a választás előtt 27 nappal enyhén szólva sem bíztató az ellenzék számára. Szokták volt mondani, hogy innen szép nyerni, de a valóság az, hogy innen szinte lehetetlen. Hogyan jutottak el azonban a…..
A közvélekedés szerint Frei Tamás az emlékezetes moszkvai riportja után a médiában ellehetetlenült, ezért pályát kellett módosítania...
Hülye aki elolvassa! 2022.02.12 23:57:12
„Nekem ez ugyanolyan súlyos, mint amikor egy pasi vallja be egy nőnek, hogy korábban sűrűn járt fizetős lányoknál. ” - A nő talán azt remélte, ettől jobban begerjed majd a lovag, ám az ellenkezőjét érte el vele.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős…..
Nincs olyan utazó, akit még ne vertek volna át a trükkös helyiek. Ez az utazás egyik sajnálatos velejárója. Taxisok, pincérek, eladók, piacosok… szinte mindenhol a pénztárcánkra éhes hiénákkal találkozhatunk. Persze, egy kis józan paraszti ésszel és odafigyeléssel gond nélkül megúszhatjuk ezeket a…..
Az utóbbi évek tendenciája megtörni látszik, miszerint folyamatosan egyre kevesebb szórakoztató szilveszteri saját gyártást tűznek az egyes tévék a képernyőjükre. Ebben valószínűleg nagy szerepet játszott a tavalyi karantén is, amikor nem lehetett menni sehova, viszont idén nincsenek korlátozások,…..
Így tegyél ingatlan ajánlatot ingatlanra, ha közvetlenül a tulajdonossal tárgyalsz Megnézted egyszer-kétszer, elhívtad a családi hozzáértőt, ő is áldását adta a vásárlásra. Még mindig tetszik,  szeretnél ajánlatot tenni a z új otthonodra, de kicsit tanácstalan vagy. Nézzük mit kell…..
fáymiklós Kóbor János zakója 2021.12.07 07:57:20
1978-ban voltam először rock koncerten, az Omega játszott Balatonlellén (vagy akkor talán épp Boglárlellén). Némi önfeláldozást követelt az esemény, mert vonatok már nem jártak a koncert után, haza kellett sétálni Szemesre, de azért megérte. Ámbár néhány hónap múlva kiderült, hogy nagy…..
Mit varhatunk szociáldemokrataként egy Márki-Zay kormányzattól? Tegyük fel nyer  az ellenzék, tegyük fel az új parlament őt választja meg miniszterelnölnek. A sajtóban az ellenzéki pártokat a jobbik kivételével  baloldalinak nevezik, ami gazdaságpolitikájukat tekintve semmiképpen nem helytálló.…..
Reggel 7 óra, kávé lefőzve, kezdődhet a nap. Az ember elkezdi végignézni a nagyobb divatoldalakat, mégiscsak tájékozódni kell, hogy mi újság a (divat)világban. És ez volt az a nap, amikor az olasz Vogue vezércikkének témája a következő volt: „hogyan viseljük trendin a leggingst?” félreértés ne…..
Kicsit talán gyerekes szóviccnek tűnik, valójában évek óta nem látott kő zuhant a magyar politikai életben, hogy az ellenzéki előválasztás során Márki-Zay Péter a harmadik helyen futott be. Ez a harmadi helye azonban számára már győzelem, de ő úgy volt vele, hogy 19-re lapot kér. Ez menő, ez frankó,…..
Azt tudtam, hogy kemény lesz és megszenvedjük a felújítás minden mozzanatát, de azt álmomban sem gondoltam volna, hogy mikor vége lesz, a fellélegezés és az öröm helyett, a csalódottság és a kétségbeesés lesz rajtunk úrrá… Pedig milyen szépen elterveztük: lesz új konyhabútor, csempe, járólap, szép…..