Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hülye aki elolvassa!

0 bejegyzést írt és 716 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom említettem-e már, hogy imádom a Viktort. Olyan egyszerű fickó. Most is remekül kimódolta a tutit. És majdnem be is jött neki. Stratégiája, mint a faék. A tavalyi lezárás megmutatta, hogy Európa piros pöttyös seggű gyorsnaszádja pár hónapos zárlat után a nyeletlen fejsze gyorsaságával képes…..
Hű, és wáo, és azta. Ezt fogjátok hallani, ha elmentek a gyerkőcökkel a Városligeti Nagyjátszótérre. Nekünk sikerült aznap a szibériai hidegbetöréskor, szikrázó napsütésben bár, de mínusz három fokban menni, de ez semmit sem vont le az élményből. Annyit mindenképp nyertünk vele, hogy mikor odaértünk…..
Lassan egy éve gyakorlatilag megszűnt a turizmus, ami a Kanári-szigetek nélkülözhetetlen bevételi forrása. Az idei január 40.000 vendégéjszakája a 2020-as 600.000-hez képest óriási visszaesés. A vírushelyzet és az elmaradt nyaralások miatt nagy a munkanélküliség, vállalkozások szűnnek meg, boltokat,…..
Van egy ország A VAKCINA KÉRDÉS 2021.01.14 10:54:07
A lakosság fele visszautasítja a védőoltást, ami látlelet Magyarország szellemi állapotáról. Azonban az oltáskérdést megoldja a dolgok természetes rendje, ugyanis aki nem oltatja magát az hátrányt fog szenvedni a munkaerőpiacon. Világjárvány idején cégeknek, intézményeknek tudniuk kell, ki van…..
Epizodista 2020 legjobb sorozatai 2021.01.02 16:45:00
A rengeteg megpróbáltatás miatt talán a legjobb lenne vissza se nézni 2020-ra, de úgy gondolom egy sorozatos összegzés erejéig érdemes egy utolsó pillantást vetni a tavalyi évre. Szerencsére ebben a tekintetben nem volt okunk panaszunk, mennyiségi, és ami jóval fontosabb, minőségi szempontból is…..
Bár idén ősszel a Magyar Orvosi Kamara javaslatára a kormány döntött a hálapénz kriminalizálásáról, a legfrissebb hírek szerint “népesedéspolitikai okokból” a szülész-nőgyógyász szakma kivételt képez majd az új jogszabály alól. Ebben a blogbejegyzésben az új szabályozás mellett azt is megvizsgáljuk,…..
Hülye aki elolvassa! 2020.12.14 11:22:12
Nem tudtam rövidebb címet adni ennek a bejegyzésnek. Ha O1G Vitya le akarna kenyerezni, ezt iktatná be az Alaptörvénybe, és akkor talán egy pillanatra elhinném, hogy a Kánaán felé vezeti a hajónkat… Na mindegy, vissza a valóságba, sajnos igen, egy medve is megirigyelné a bundám, és szerintem…..
Hülye aki elolvassa! 2020.12.05 13:25:25
JogÁsz TGM és a magánügy 2020.12.02 16:05:41
Miután sírva-röhögve kiszórakoztam magam a Szájer ügy kapcsán a neten terjedő mémek tömkelegén, igazán dühös akkor lettem, amikor az ATV Egyenes beszéd című műsorában meghallgattam Tamás Gáspár Miklóst. TGM nem átallotta azt közölni Rónai Egonnal, hogy egyetlen szót sem hajlandó ejteni a Szájer ügy…..
Demeter Márton Attila a leghosszabb ideig Soros pénzén élt az ösztöndíjai közül.A Petőfi Irodalmi Múzeumot pedig Hitler kedvenc népautója, a Volkswagen támogatja.A gyár az utóbbi években bukott meg állatokat gázkamrába zárt kísérleteivel. Demeter Szilárd Csaba, az EMMI nemzeti könyvtár, a magyar…..
Hülye aki elolvassa! 2020.12.01 12:48:20
Az előző poszt óta Doktor Gődény magasabb fokozatra kapcsolt: október 13-án meghirdetett országos aláírásgyűjtési felhívására már több, mint 34 ezren adták meg neki az adataikat. De miért is? Gődény megtévesztő felhívásából úgy tűnik, mint ha a koronavírus elleni védőoltás kötelező beadásának…..
Nagyszerű dokumentumfilmet vetített az HBO Go. A Visszatérés Epipóba című dokumentumfilm arról az elhíresült nyári táborról szól, amely értelmiségi, főleg liberális értelmiségi körökben rendkívül népszerű volt a 80-as években és amelynek a táborvezető pedagógusáról, Sipos Pálról 2014-ben derült ki,…..
A tudomány nem ad egyértelmű választ. Sok tényezőt kell figyelembe venni: hogyan hatnak a szívre, az agyra, a viselkedésre. Az időtartam is fontos, mert bizonyos hatások csak hónapokkal, évekkel később jelentkeznek. A kutatást az is nehezíti, hogy az alkohol hatásait régóta vizsgálják, mint a…..
Biciklin tekerve hirtelen megnő a világ felbontása, aminek egyik ajándéka az a szabadon kukkolás, ami az álló autók mellett elgurulva minden drótszamarasnak elérhetővé válik. Autósok tömött sorokban állnak a pirosban (és gyakran a zöldben), én pedig jobban látom, hogy mit csinálnak odabent. Autósok!…..
Hülye aki elolvassa! 2020.09.10 23:16:43
Ingatlan adás-vétel esetén rengeteg mindenre oda kell figyelni, mi ezek közül most a nullás igazolás jelentőségével fogunk foglalkozni és elmeséljük mit érdemes tudni róla...
Hülye aki elolvassa! 2020.08.18 12:16:04
@apro_marosan_petergabor: a közmű sima ügy. Az átadás - átvételi jegyzőkönyvben szereplő óraállásig az előző tulajdonost üldözik.
A Daily Mail közölte a Kinsey Intézet hiánypótló kutatását, amelynek segítségével végre megállapíthatod, hogy több vagy kevesebb aktusban van-e részed, mint a veled egykorúaknak. A lap egyébként éves és heti adatokat közölt, de mi lefordítottuk havi aktusszámra úgy, hogy az éves adatot elosztottuk…..
Hülye aki elolvassa! 2017.08.25 13:25:30
30/40 Menni kéne - jegyzet 2017.04.15 01:38:00
Felébredt már Miniszterelnök Úr? Kinyitotta végre a szemét? Látja a tömeget? Maradt még egy csöppnyi józan realitásérzéke? Ha igen, akkor azt is kapiskálhatja, hogy ez már nem az az eufórikus öröm, amit a futball EB közben tapasztalt. Mostanában nem azért masíroznak a körúton, állítják le a…..
A TV2 megkaparintása, az Origo-ügy, a közmédia megszállása és a kormányközeli sajtó kitömése után most a Népszabadság egyik napról a másikra történő kinyírása borzolja a kedélyeket médiafronton. Ma még nem látjuk tisztán, mi áll a tulajdonos Mediaworks cinikus lépése mögött, de a kiadó közleménye -…..
Hülye aki elolvassa! 2016.10.12 13:01:11
Hétvégén a DK élesítette az atomtöltetet, ma pedig már végzetes csapást is mérnek Magyarország zsarnokaira. Vélhetően holnap új időszámítás veszi kezdetét. Mindez igazán jó PR-szöveg, de roppant meglepő lenne, ha Gyurcsányék Parlamentből történő kivonulása ennél sokkal több tartalommal vagy…..
Hülye aki elolvassa! 2016.10.12 12:39:14
A Cosmopolitan felmérése szerint a magyar nők 47 százalékának, vagyis majdnem minden második nőnek volt már szexuális kapcsolata kollégájával. A munkahelyen szexelést viszont még ennél is többen próbálták ki, a megkérdezett nők 54 százaléka mondta, hogy szexelt már a…..
Hülye aki elolvassa! 2016.10.10 08:37:09
@VLADISZLAV: mikor az embernek még nincs lakása, előfordul hogy beviszi a nőt éjjel az irodába...
Bár a padlószőnyeggel vigyázni kell, mert kidörzsöli a térdet.
Sarah Jessica Parker szerint mind a sorozat újraindulása, mind pedig egy harmadik film is benne van a pakliban: sem ő nem zárja ki, hogy visszahozza Carrie Bradshaw-t, sem pedig a barátnőit alakító színésznők - Kim Cattrall, Kristin Davis és Cynthia Nixon - nem zárkóznak el a visszatéréstől.  "Nem…..
Hülye aki elolvassa! 2016.09.28 12:31:58
Megszűnnek a Star Academy napi adásai a TV2-n, közölte a csatorna az Origóval. Október háromtól már nem lesznek hétköznap este összefoglalók az Akadémiáról, a versenyben lévő énekesek hétköznapjairól egyetlen anyag készül majd, amit szombaton az élő show előtt adnak majd le. A csatorna közleményben…..
Hülye aki elolvassa! 2016.09.27 06:12:42
Nem tudom, hogy a TV2 műsorának kreatív producerei előzetesen tisztában voltak-e azzal, mekkorát szakítanak a nagyközönség (még mielőtt: az átlagos tévénéző) előtt tökismeretlen Veréb Tamással, de azt igen, hogy a harmadik adásra már pontosan tudják, mi van a kezükben. Veréb az az idei műsornak, ami…..
A standup egy állati nehéz műfaj. Lehet monomániásnak tűnök azzal, hogy ezt emlegetem, de nem érdekel, tessék odaállni a tükör elé otthon, és csak tíz percen át folyamatosan könnyednek és viccesnek lenni. Ha megy, ki lehet állni ismeretlen emberek elé, és elmondani ugyanazt,…..
Igen, igen, túl sokat foglalkozunk ezzel a szerencsétlennel, de most szólt be neki Sebestyén Balázs, nem jövő héten. A Morning Show-ban azt mondta róla, hogy Van az a trash, amire ő jó. Például a BeleValó. Sokszor a BeleValó nézettebb, mint a VV. Én még egyet sem láttam, de…..
Hülye aki elolvassa! 2016.09.21 14:42:56
Mondhatni itt az új Making A Murderer. Amanda Knoxot azzal vádolták meg még a kétezres években, hogy brutálisan megölte a brit lakótársát Olaszországban. Kétszer felmentették. Én megmondom őszintén, hogy tökre nem emlékszem erre az ügyre, dehát ha maga Knox is úgy döntött,…..
Hülye aki elolvassa! 2016.09.21 12:19:11
@lalolib: Felfoghatatlan, hogy a Netflix nem tudja megoldani a feliratot, miközben szinte minden sorozatához ingyen ontják a magyar feliratokat önkéntesek. Marha lennék olyan félkész dologért fizetni, ami ingyen elérhető kompletten. Nem teszik vonzóvá a jó útra térést!