Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lépesméz

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                                      Ugyan ki ne emlékezne az FPS-ek atyjára, a Wolfenstein 3D-re. Abban az időben, 1992-ben, mikor megjelent, egy új színvonalirányzatot nyitott meg a…..
Lépesméz 2010.05.01 09:45:28
A játék zenéje innen letölthető: billbrownmusic.com/musicG4.htm#RTCW
Mindent egybevéve fordulatos jól felépített játékról van szó amelyeket a hibái ellenére lehet szeretni. A multiplayer mód (ami a crackelt verziókben nem működik)kiválóan helyettesíthető az ingyenes(készítők által kiadott) wolfenstein - enemy territory nevű játékkal.
Lépesméz 2010.05.01 09:50:10
@Sparrow: A lopakodós résznél nem mindenkit kellett megölni. Figyelni kellett arra, hogy az a katona aki a teherautónál lévő nagy kijáratot őrizte ne kezdjen el idegeskedni hanem végig nyugodtan sétálgasson fel és alá. Mert ha rajta látszott, hogy észrevett akkor nem indult el a teherautó. Az utolsó katona életben kellett hogy maradjon mert ő engedi be a teherautót a rakéta bázisra.
A Sansa szakított korábbi dizájnjával (mely inkább egy hordozható videólejátszóra hasonlított mint mp3-lejátszóra). Az új szupervékony forma inkább az iPod nanóra hajaz. Annál azonban sokkal olcsóbb és sokkal nagyobb memóriával rendelkezik. Kétszáz dollárba (37 ezer forint)…..