Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tsunami

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap Viktorunk megint érdekes dolgokat mondott Nemzeti Trubadúr Péter szájával. Szerinte ő és a rendvédelmi szakszervezetek egy oldalon állnak. Ezek szerint Orbán is bohócnak öltözik 16-án, és visszavonja szavazatát a fülkeforradalomtól? Végülis megértem, ténykedésükre a…..
tsunami 2011.06.08 19:53:06
@nyanyoca: nem kell semmilyen ruhát húzni. Hiszen tudjuk, hogy a király meztelen.. csak egyelőre csak suttogjuk. Aztán majd hangosan is mondjuk...
Varánusz Orbán, mizu? 2011.06.01 06:01:00
Választó, ó, szia, helló!álljunk össze, mint két kicsi lego,na figyu már, mondom mi a szitu,ti palik, én meg hiú,na mizu, mizu, mizu?A fülkék rég bezártak,az ország felébredt,világos van, de nálama bulik kemények,ígéretek szétdobálva,afta a pofámban,ti és én a…..
tsunami 2011.06.01 11:11:53
@2llkedő: még az is eljöhet..:-/
Tegnap ismét tüntettek a rendvédelmisek a parlament környékén. Előkerültek a 16-án megismert ötletbörzék, performanszok, transzparensek gazdagon, és még egy magát éjszakára felajánló nénike is akadt. A belváros köztéri csobogóvá átalakítása ezúttal - nagyon helyesen…..
tsunami 2011.05.07 19:03:16
@Androsz: most dolgozom ( még) , ha megérem nyugdíjba is megyek. Az már más kérdés, hogy kapok-e.. Ezért takarékoskodtam, gyűjtöttem a manyupba... És most mi lesz? a nyugdíjamnak lőttek... Sikerült elrekvirálni..és még csak ne is pofázhassak??? na, ez az, amit még megtehetek.. és meg is teszem. !!!
A Fidesznek az új alaptörvényhez nem egy statisztikailag sem reprezentatív, módszertanilag sem megbízható felmérésszerűségre van szüksége, hanem valós politikai konszenzusra. (Fotó: fidesz.hu) Ma kezdi meg az Országgyűlés az új alkotmány részletes vitáját, a miniszterelnök…..
tsunami 2011.03.29 11:43:52
@Land Ned: de van kontroll. a Posta pontos adatokat szolgáltat erről.a visszaküldött levelek darabszámáról. Az, hogy mi van bennük... arról valóban nem.
Varánusz Más faszával 2011.03.02 19:15:00
Van nekünk egy zsír új, egykulcsos, állítólag mindenkinek jó személyi jövedelemadónk. Esetlegesen, véletlenül, nagyon-nagyon ritka esetekben előfordulhat, hogy mégis rosszabul jár valaki, azt persze 'kompenzálja' a jóságos állambá' mert senki de senki nem kaphat kevesebbet, mint…..
tsunami 2011.03.03 16:13:37
@Roy: az az általad emlegetett 2-6 ezer Ft, egy karton cigaretta ára. Lehet naponta 3-5 db-bal kevesebbet szívni és már meg is van. és az egészségednek sem árt..
A Fidesz frakcióvezetője a tegnap esti RTL híradójában befeszített, mint tetanuszra váró kisnyugdíjas a körorvosnál, és arcunkba tolta a valóságot:- Majd a választók eldöntik, jár-e neki a mindennapi luxus, nyugdíj megtakarításokból foltozott költségvetés idején. Az…..
tsunami 2011.02.09 11:32:14
@nagymagyarmagyar: ez már több, mint demagógia.. ez maga a tömény hülyeség.. Egyszer. talán te is majd felébredsz és akkor lesz aztán nagy a pofáraesés.
Amúgy, a 16%-os adó az közel 20. ( a szuperbruttó még él :-) ))

A szavazati jog meg: vagyis te úgy akarsz élni, hogy mások döntsékk el, hogy hogy is akarsz élni( nekik semmi sem lesz drága..majd te nyeled..amit főznek)

Elszámoltatás: Varga megmondta, ..nincsenek csontvázak.. vagy szted mégis vannak? Jelentkzz hozzájuk médiumnak

Az állami nyugdíjrendszer biztonságos? !
Kívánom, hogy ebből élj meg, ha valaha nyugdíjas leszel.

Sem nyugger, sem buzi nem vagyok.. de igaz, ettől még lehetek komcsi liberális:-DD

Remélem a szüleidet is nyuggernek titulálod.:-/

Te Isten barma..
tsunami 2011.02.09 11:39:31
@d-evike: Rosszat nem, csak a valóságot..és annak következményeit. Az is elég lesz:-D
tsunami 2011.02.09 11:41:43
@d-evike: Az én anyám és apám is. És qrvára kikérem az Ő nevükben is magamnak, hogy lenyuggerezze ez a tapló.
Varánusz Lájkolj, baszod! 2011.01.23 08:00:00
Mivé legyünk most nélküled? Hová megyünk így nélküled? Te meg csak ülsz, fáradtnak tűnsz, Tovatűnt szép ígéretek, nélkülük mi hová legyünk?Nagy utazás, ez a vonat már elindult, Nagy utazás, most a vágyunk már megint új útra visz, induljunk el hát…..
tsunami 2011.01.23 11:56:29
@Lucernaböde: Hát, hogyne csökkentené..a mi nyugdíjpénztári vagyonunkból... ez lopás, bármire is fordítják
Deutsch Tamás minden hazai médiamegjelenése igazi csemege. Egyrészt olyan érzése van az embernek, hogy a Fidesz legkeményebb részébe néha visszatér az élet némi Viagra hatására, másrészt meg elszenvedi a vérbőséget okozó szerek tünetét: nehezen és lassan ébred. No, de ha…..
Varánusz Orbán célkeresztben 2011.01.19 08:00:00
Ma délelőtt az Európa Parlamentben a magyar elnökség tervezett programjáról beszél Orbán Viktor. Ha hagyják. Mármint szóhoz jutni. Meg a programunkról beszélni. A milyen forrón esszük ezt a kását ideje ez, amit vagy le tud hűteni Orbán fogyasztható hőmérsékletűre, vagy…..
tsunami 2011.01.19 18:30:35
@ChatMan: Még !!!! nem..
Varánusz Évadzáró 2010.12.31 12:00:00
Itt ácsorgunk az év utolsó napján, vegyük számba mit látunk, ha körbe nézünk: mögöttünk két választás, egy új kormány, új szemlélettel. Napjainkat azzal töltjük, hogy ácsorgunk a nyugdíjintézetek ügyfélablakai előtt sorszámmal a kezünkben, és kapkodjuk a fejünket a…..
A mellébeszélés és kimagyarázás lassan tananyag lesz minden magára valamit adó kommunikáció szakon. Nyakó István is docense a szakmának, de amiket a két utódja a napokban összehordott, azon szerintem ő is elsírta magát az irigységtől. Orbán Viktor Nemzeti Trubadúrjának…..
tsunami 2010.12.23 23:34:12
@nagymagyarmagyar: Hát, te nem vagy normális !!!!
Varánusz Sajtó, szabadság? 2010.12.15 08:00:00
A Freedom House amerikai szabadságjogi szervezet közleményben szólt be Orbán Viktornak a médiatörvényért. De nem oda Buda, Kedves Vezetőnk szellemes riposzttal vágott vissza a szólás és sajtószabadságért aggódóknak: nyugszikfekszik, ő maga személyesen olvasott utána a…..
tsunami 2010.12.15 10:40:29
@kíváncsivagyok: eljöhet még az az idő is, mikor újra felbontják az utcaköveket.. és a helyreállítást is megfizettetik velünk..újra és újra. Csak egy lépés, hogy a sztrájktörvény megváltoztatása után a gyülekezés szabadságát is láncra verik... majd golyóval a lábunkon kátyúzzuk az utakat..egy füst alatt.. Tiszta haszon.
Varánusz A nagy ügynökblamázs 2010.11.22 08:00:00
A temetetlen múlt újra itt kísért köztünk. A rendszerváltók és az őket követők felelőtlenségének következményeként újra és újra le lehet pisálni kerozinnal az ügynöklisták szunnyadó, de soha ki nem hunyó parazsát. Sokan vagyunk és sokfélét gondolunk erről.…..
Ez a Való világ. Ezzel az egy mondattal el is intézhetnék a posztot. Aki látta tudja miről beszélek, aki nem az meg kitalálta régen. De ne menjünk el szó nélkül amellett, hogy az ertéel tagadhatatlanul médiatörténelmet írt tegnap. Olyan gyönyörűen rúgták föl a…..
Kenyeret és cirkuszt a népnek! -tartották a római birodalomban. A tétlenségre kárhoztatott városiakat el kellett valamivel foglalni, mert energiafeleslegüket könnyen a hatalom ellen fordíthatták volna. Ezzel a császárság a hatalmi politika eszközévé tette a cirkuszt, a maga…..
Roskadófélben van a ház,Hámlik le a vakolat,S a szél egy darab födéllelMár tudj’ isten hol szalad;Javítsuk ki, mert maholnapPallásról néz be az ég...Közbevágott Pató Pál úr:„Ej, ráérünk arra még!”Nos, Geréb Ágnes épp előzetesben, bizonyára ennek…..
tsunami 2010.11.01 12:27:44
@úriparaszt: az látszik, hogy a sorrendiségre nem sokat adnak. Előbb a hatalom, aztán megint a hatalom, aztán egy kis önkényeskedés, aztán még több. Rend? Fejlődés? Szted mondanak ezek a szavak valamit ...??

Nem olyan régen kellett biztosítékot cserélnem.. Folyton kiveri valami:-/
tsunami 2010.11.01 13:24:15
@IgazMagyar: Kemény munka???:-DD
Mi az??
De a lenyúlás végül is komoly munkának számít. Gondold meg, micsoda energiába kerül, hogy a törvényesség látszatát keltsék. A lopásra nincs mentség és indokot sem találok rá.
Most a NYP, holnap a betét, azután mondjuk a fizetés( már ha van ki dolgozzon)X %-a.És mindezt azért, hogy nekünk jó legyen... Sőőőőt.. nem csak nekünk, mindenkinek.
És ime : Kész a NAGY MŰ.
Éljen:-/