Regisztráció Blogot indítok
Adatok
burt lancaster

0 bejegyzést írt és 192 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A baloldalon mindenki azt mondja, hogy Orbánt csak összefogással lehet legyőzni, ami valószínűleg igaz is. Én viszont azt kérdezem, hogy le kell győzni ? Pontosabban fogalmazva: van-e értelme legyőzni ?  Tételezzük fel, hogy győz egy baloldali összefogás.Milyen országot vesz…..
Bárhova nézek, ott vannak. Rengetegen - de csak első látszatra. Valójában csupán borzasztóan hangosak és aktívak. Nem csodálom: hatalmas, felgyülemlett, tehetetlen dühüket máshol már nem nagyon tudják levezetni, és Opera előtti  csoportos bóvli-skandálás se lehet minden…..
Félnek a Juventus műsorvezetői a Bors szerint, miután felvetődött, Bochkor ott folytatná a Bumerángot, ezáltal a műsor reggeli műsor vezetőinek sorsa bizonytalanná vált. Mivel Boros Lajos már korábban bejelentette visszavonulását, a hírek szerint őt István Dani váltaná.…..
Ma van október 23-a, ami sajnos már nem annyira az '56-os megemlékezésről szól, hanem hogy ki, hol, miért tüntet. Lesz Milla-demonstráció Bajnaival, ééééés lesz újra Békemenet is. Ez utóbbiról csütörtökön sajtótájékoztatót tartottak, ahol bemutatták a januári…..
Egy tavaly decemberi, úgymond oldott hangulatú interjú után azon nem csodálkozunk, hogy Gyurcsány Éva, a volt miniszterelnök nővére csatlakozott a „Tiltakozunk!!! NE Gigi és Anikó vezesse az Alekosznak valót!” facebook-csoporthoz, sőt hozzá is szólt: „Nézni…..
A videón látható férfi jegy nélkül utazott a belgrádi városi buszon. Lebukott, ám nem akarta elhagyni a járművet, inkább erősen megkapaszkodott. Az ügyet a rendőrök vették át, akik nem túl finom módszert választottak a bliccelő megregulázására. Az ügy persze folytatódik,…..
Nívó Ki futtatja a KDNP-t? 2012.09.18 14:51:36
Kicsit bulvárosan hangozhat a cím, de tényleg nincs ötletem arra, hogy vajon mit keres ez a pártocska a magyar parlamentben. Eleve, ez a párt szinte nem is létezik: rendszeresen a Fidesz viszi be őket az országgyűlésbe, ha egyedül kellene indulnia, gyorsan a történelem…..
burt lancaster 2012.09.18 18:46:33
Aki nem olvas blogokat, és főleg nem kommentel, annak sejtelme sincs arról, micsoda vadászterület ez a szféra. Mert egy-egy bloghoz kapcsolódóan összeverődhet olyan jó társaság, amelynek tagjai előbb-utóbb elkezdik ismerni egymást, csipkelődés, flörtölés alakul ki. No, és…..
Jelen történelmünket két fordulat alakította ki. Az elsőről sokat írtak: arról, hogy a Fidesz 1993 körül átment a jobboldalra, és ott meghatározó párt lett. A részletekről keveset tudunk, jól működik a fideszes hallgatás fala. De a tény közismert. A másik fordulatot Orbán…..
burt lancaster 2012.05.07 23:24:47
@J.László: @De gustibusaut bene, aut nihil:
Nem értelek titeket.
Ti vagytok a szellemi elit. A szürkeállomány. A világpolgár európai értelmiség. Így nektek nagyon sokat kéne keresnetek. De folyton azt hallja tőletek az ember, hogy anyázzátok az egykulcsos adórendszert és mások "millióin" csámcsogtok. Mondhatnám azt is, hogy belefojtjátok egy kanál vízbe, aki ötezerrel többet keres, mint ti. Hogy van ez?

--------------------------------------------------------------

"Az este hozzászólása" díjas alkotás
Nemrég olvastam a hírt, hogy a Debreceni Egyetem 90 ember elbocsátására készül. Mivel van néhány ismerős a Közgazdaságtudományi Karon, gondoltam, megnézem, hogy a honlapjukon mit írnak erről, szóval szépen be is írtam a címsorba, hogy econ.unideb.hu, és mit látok? Az oldalt…..
burt lancaster 2012.02.13 21:21:13
@belagezabela: elvtársam, te mégis kire szavaztál a legutóbbi három országgyűlési képviselőválasztáson, hogy ekkora nagy a szájad?
Lehet egyetlen paraszttól mattot kapni? Gólvonalról léc fölé bombázni? A cél helyett a box utcába finiselni? Lehet egy olyan pártnak, amelyik „Lehet Más a Politika” néven került bejegyzésre, nekifutásból tökön rúgni saját magát ÉS a választóit, és „Elvben…..
burt lancaster 2012.02.01 21:20:34
@is: Évek óta nem tudok benézni egy blogba úgy, hogy a modoros sumák komcsi faszságaidba ne botoljak bele. Szerintem téged kéne kidobni a kukába.
„Nem szeretnék ünneprontó lenni, de számomra ez a történet, vagyis inkább tragikomédia elsősorban nem a Klubrádióról szól. Nem a Klubrádióról, hanem a szólásszabadságról vagy, ha úgy tetszik, minden kommunikációs jog anyajogáról, a véleménynyilvánítás szabadságáról van most szó” – kezdte beszédét a…..
Megvolt a tüntetés a Fidesz mellett.Elismerésre méltó tömeg vonult fel, látványosan. Maradjunk a feltehetően százezerben, az is szép szám, büszkék lehetnek rá. Az erősen elfogult négyszázezer a szokásos lelkesítő túlzás, a nevetséges egymilliós számról nem is érdemes…..
burt lancaster 2012.01.22 12:41:44
@burt lancaster: Jó eddig tudtalak követni. 2010-ben nem mentél el szavazni, aki 2010-ben a Fideszre szavazott, az fideszdroid. De még mindig nem tudom, hogy kire szavaztál 2002-ben és 2006-ban?

@Cinkes: a jelek szerint az én kommentemre reagáltál, de mégsem a kérdésre válaszoltál, amire meg reagáltál, az nem volt a kommentemben, legfeljebb a fejedben.
burt lancaster 2012.01.22 12:42:40
@alfagumi: az előző kommentben az első rekció neked ment
burt lancaster 2012.01.22 21:20:34
@alfagumi: "Többször leírtam a hülyéknek én is, akik majd esetleg megválasztanak egy normális kormányt, azok vagyunk mi."

Fentebb az írtad, hogy 2002-ben és 2006-ban is az mszp/szdsz páros valamelyikére szavaztál. Köszönjük a szavazatodat a normális kormányra, az országnak szüksége van a magadfajta jövőbelátó entellektüelekre.
Százezer ember nagyon sok ám. (A kétmillió ennél alig kevesebb.) Százezer embert kivinni az utcára - ehhez vagy nagyon erős szervezettség kell, vagy olyan tömeges, elemi erejű felháborodás, amelynél az elkötelezettség határozott aktivitásara sarkall még akkor is, ha szombat…..
  Küldjétek be az 1 perces vágatlan portrévideóitokat! Kezdjétek azzal a félmondattal, hogy: "Ha én elnök lennék..." - és mondjátok el, mit tennétek, mit szeretnétek, mi a ti ügyetek! Mutasd meg, hogy van hangod, szavad, arcod! Mondd el, hogy neked mi a fontos, és…..
burt lancaster 2012.01.03 21:06:46
@ZX: galeria.index.hu/belfold/2012/01/02/andrassy_ut_a_deak_felol_mar_oszlik_a_tomeg/3

Igen, itt van egy igazi értelmiségi. Nem te vagy ez véletlenül?
Orbán Viktor 2006. december 14-én a Heti Válasznak adott interjújában arról beszélt, hogy ha sikeres lesz a Fidesz népszavazási kezdeményezése, akkor „a koalíciónak megoldást kell találnia a bizalmi válságra — szakértői kormány vagy előrehozott választás…..
burt lancaster 2011.12.31 06:43:13
@Kettes: mivel nem ismerlek személyesen, következtetést csak abból tudok levonni, amit itt látok: valószínűleg érdekel Téged a politika, határozott véleményed is van, viszont - abból kiindulva, hogy a politika valós térben játszódik, ahol véges számú párt közül lehet választani - nem veszel részt aktívan annak alakításában. + személyes vélemény: alakíthatnátok egy új pártot a mentális maszturbálás helyett.
burt lancaster 2012.01.01 16:23:07
@remiz: Téged sem ismerlek személyesen, így az estedben is csak abból tudok kiindulni, amit itt olvastam tőled: nagyon alacsony az önbecsülésed
burt lancaster 2012.01.02 01:13:18
@remiz: blogot írni, kommentelni szerintem valóban mentális maszturbálás, nárcisztikus személyiségű emberek virtuális játszótere. De ezzel nincs semmi gond, mert én is éppen a bennem rejlő Nárcisszusz etetem, amikor pl. ezeket a sorokat írom. A politikát a pártok csinálják, és véges a számuk, ha egyik sem tetszik, alapítani kell egy új pártot, és felépíteni valami programot. Az, hogy 500 ember kimegy tüntetni egy 2/3-os kormány ellen, szocializálódás és forralt borozás szempontjából hasznos lehet, az Lmp-nek is hasznos lehet (ha esetleg velük szimpatizálsz), egyéb szempontból túl sok értelmét nem látom.
STAR Az összes letöltés 2010.07.16 19:02:00
MSN és E-mail címem: starvagyok[kukac]gmail.com Feliratok: Az összes felirat egyben: http://nosupload.com/?d=31j8px4cwfbt http://rapidshare.com/files/458105664/Revelation_Disc1-Disc8_sub.rar http://rapidshare.com/files/458105651/Revelation_Disc8.sub…..
Varánusz Gyávák és bohócok 2011.06.17 06:08:00
Forradalom van a mi utcánkba', bohóc lett a falu legszebb lánya,Hivatalos vagyok oda én is, elmegyek, mert százszor üzenték is.Ideges lett a vőlegény násza, a vőlegényt elosonni látja.Ne siessél, Viktor gyerek mámma', a parlamentben esküt tettél rája!Milyen forradalom az olyan,…..
burt lancaster 2011.06.17 10:05:05
@orbánmentesítő: "Gondolkodó ember nem szavazott a Fideszre."

Légy szíves írd már meg, hogy te kire szavaztál, szeretném tudni, hogy kire szoktak szavazni a gondolkodó emberek.

Amennyiben - borítékolhatóan - nem válaszolsz erre az egyszerű kérdésre, megelőlegezem neked a "sumák mszp-s köcsög" címet, amelyet viselj büszkén és alázattal.
Hugh Hefner, a Playboy házikabátos tulajdonosa, Az Ember, Aki Miatt A Viagrát Feltalálták, csak nem fog összeházasodni a 2009-es év decemberi nyuszilányával, a nála hatvan évvel fiatalabb Crystal Harrisszel, mert a csaj öt nappal az esküvő előtt lemondta a bulit, ha minden igaz…..
burt lancaster 2011.06.16 14:47:33
@GGG77: "Nekem pedig ingyen megvan az, amiért Hefnernek fizetnie kell"

Egy nagyobb összeget tennék rá, hogy nincs.

Nem kell hozzá pszichológusnak lenni, hogy az írásaid alapján levonható legyen az a határozott következtetés, hogy sikertelen vagy a nőknél.
Tikkasztó napom volt tegnap. Még azt sem hevertem ki, hogy Réthelyi miniszter átértelmezi a Himnuszt -kíváncsi lennék az átdolgozó megbízására és az összegre -, amikor megálltam a kocsival egy autóbusz mellett. Az oldalára helyezett reklám a Széchenyi-tervnek tudta be a…..
Június 4-e tragikus nap a magyar történelemben. Megcsonkították az országot: odalett sok ember, meg sok, a szívünkhöz közel álló város, falu, hegy és folyó. Trianon lelkileg soha ki nem heverhető trauma: minden nemzedék sorsába beleégett, ami Versailles-ban történt. És…..
Ez most egy apró munkafüzet az előző bejegyzéshez. Kivételesen nem is írok semmit, csak a bejegyzés végén a megfejtést. Két idézet következik: 1. „A hagyományos jóléti államok kora lejárt. Olyan, jobban működő államra van szükség, ahol az adófizetők forintjaival…..
burt lancaster 2011.05.26 13:40:00
@a-kis-herceg: nincs olyan blog ahová ne okádnád oda a modoros beteges hülyeségeidet, a mindent tudó bölcs kaftánjában tetszelegsz, üres tőmondatokban okoskodsz, linkeket szúrsz be szinte minden bejegyzésed után, holott nyilvánvaló hogy halvány lila fingod sincs semmiről. Miért nem keresel inkább munkát vagy legalább igazi 3D-s barátokat te szerencsétlen fasz?