Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sziabazsiivagyok

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Donald Trump a milliárdos üzletember megnyerte az amerikai elnökválasztást tegnap este!  A világnak az a része akik csak a CNN és BBC híreire alapozták az információikat, ez a hír most kétségbeejtő és félelmetes, sőt hihetetlen!  Pedig igazándiból csak az történt, amit sokan sejtettünk, de…..
sziabazsiivagyok 2016.11.10 09:31:08
Az majd a későbbiekben kiderül, hogy van-e valóságtartalma annak, amit leírtál, mármint, hogy jól ismerted-e meg, én bízok benne, hogy így lesz, és tényleg sikerül bebizonyítania Amerikának, hogy lehet másképp is és jól választottak
Komolyan nem értem azt én sem, hogy akinek csak a médiából van tudomása, hogy milyen élni az Államokban, az teszem azt itthon, de akárhol, máshol Európában, mégis miért szól bele, mitől fél?

Egyébiránt ez a dolog itthon nem fog soha megtörténni, az elég kontrasztosan látszik. Az is egy elég szimbolikus tevékenység, hogy Hillary elismerte a vereséget, és együtt fog működni az ország érdekében. Itthon az ellenzéknek eszébe sem jut együttműködni, és elismerni, hogy vesztettek.
Szidják, okolják a rendszert, a kormány minden javaslatával elvből és nem az ország érdekéből szembeszállnak, és ugyanez megy kormány oldalról is. A legtöbb ellenzéki javaslatot elvből nem támogatnak...

De nem is vagyunk érettek mi egy Trump-hoz hasonló vezetőre, ezt meg az mutatja, hogy soha Orbán Viktor sem mondta azt, hogy ő mindenki miniszterelnöke. És ez rengeteg embert nem is zavar. Akik hisznek Orbánban, a széthúzásban hisznek, és még véletlenül sem gondolnak arra, hogy mi magyarok mennyivel előbbre lennénk, ha nem egymást szidnánk.
Nálunk még mindig nagyobb esélye van egy olyan vezetőjelöltnek, aki fűt-fát ígér, lehazudja a csillagokat az égről, és az fog épp nyerni, aki a másikat túllicitálja. Én még azt is el merném képzelni, hogy Gyurcsány is lehetne újra miniszterelnök, csak annyit kell tennie, hogy 2018-ban jobbakat ígér, mint a többi, rengeteg birka szavazónak ez a kulcs sajnos, és nem a realitás, a földön maradás.
"A politikusok oldjanak meg mindent, legyen jólét stb., én meg majd útálom tovább azokat, akik szerint ez nem így működik" :D
A 2016-os Comet gálát november 25-én, a Millenáris Parkban rendezi az RTL Magyarország és a Viacom. Az idei jelöltek és a fellépők névsora is publikus. A Comet 2016 műsorvezetői, Iszak Eszti és Istenes Bence az RTL Klub Fókusz című műsorában jelentette be, hogy a kilenc kategória 45 jelöltjén kívül…..
sziabazsiivagyok 2016.11.09 17:18:59
@NZperX: igen, az egyértelmű szerintem, hogy Katinka viszi nyeri a kategóriáját, bár tény, hogy nem sok keresnivalója van ott. :D Maga a kategória is egy felesleges vicc, olyan jelöltekkel, akik arra sem lennének érdemesek, hogy foglalkozzon velük bárki is.
Rudy Huyn nagy kedvence sokunknak. Egyrészt az egyik legigényesebb fejlesztő, nem igazán ad ki a kezéből randa munkát, másrészt nem az első hiánypótló alkalmazást adta ki a kezéből. A 6tag például jobb, mint a béta állapotú  gyári Instagram kliens, amin érdemi…..
Van egy amerikai cég, aki megpróbálja fenekestül felforgatni az androidos telefonok piacát. Valamennyi gyártó jelentkezett olyan megoldással, amire beindult a nyálelválasztásunk, igaz? Aztán közelebbről megnézve kiderült, hogy valamiben gyengébb, mint vártuk; nem egy gyengeséggel,…..
sziabazsiivagyok 2014.11.27 18:05:22
@lionking: érdekes megközelítés, hogy a fenébe nem találkozhattam én soha ilyen problémákkal...:D nem is értem. tudom én, sosem volt semmilyen Apple cuccod, csak elvből útálod, me olyan drága, hogy hát szegény pénztárcád nem bírná...:D
Bő egy évtizeddel ezelőtt Robert Scople három év erejéig a Microsoft technológiai  evangélistája volt. Aztán 2006-ban távozott egy másik project kedvéért, majd végül a Rackspace-nél kötött ki, ahol jelenleg a startupokkal való kapcsolatokért felelős, de azóta is árgus…..
sziabazsiivagyok 2014.07.31 19:54:26
@cso zsi: én a zenéket is jobban szeretem rendszerezve rakosgatni, nem másolgatni. minden id3 tag ki van töltve rendesen, albumborítók is, iPad-emen jó minden, lumián meg néhány kivételével egy csomónál nem ismerte fel a tageket, és ismeretlen előadó...aztán ha esetleg előadó szerint akarom lejátszani bizonyos számokat, akkor szívás. régen ez is jó volt wp7-en, hogy a zune ezt megcsinálta. iTunes-ban is egyszerre kijelölöm az összes rárakandó számot, és rárakja. itt meg most ugráljak a mappákban, van vagy 20 albumom, de nem akarom mindegyikből a teljes albumot...és akkor egyenként kell mappáról mappára szelektálni a zenéket...

a youtube meg szvsz olyan, hogy azért van okostelefonunk, hogy ne böngészőből kelljen youtube-ot nézni, hanem legyen rá alkalmazás. ennyi erővel használhatnék egy régi java-s butatelefont, jó esélyel ott is be tudom írni böngészőbe, és talán elindul.
sziabazsiivagyok 2014.08.03 11:11:36
@cso zsi: "Friss:

A YouTube - nem vicc - ismét letiltotta a fent kiemelt alkalmazást. A két vállalat videómegosztót övező násztánca egyre komikusabb képet fest. Ezúttal a Google áll a gonosz szerepében, hiszen többé-kevésbé mondva csinált indok miatt kellett ismét búcsút venni a WP8-ra szabott YouTube klienstől. A Google szerint ez az applikáció nem nyújtotta azt a felhasználói élményt, amit az Anroidra és az iOS-re szánt társaik. A keresőóriás azt kívánja, hogy HTML5 alapokon készüljön el a program. Mindennek leginkább a felhasználók isszák meg a levét, így remélhetőleg hamarosan pont kerül az ügy végére."

Ez a baj. meg kéne állapodniuk, és nem szopatni ezzel a hisztivel a usereket.
a Microsoft féle meg tulajdonképpen egy könyvjelző, ami megnyitja böngészőben a yt-t.

Metrotube-ot használok, talán az az egyetlen olyan, ami mondhatni használható...feltölteni azonban nem lehet, márpedig számomra ez is fontos lenne...úgyhogy nem 100%-os.
sziabazsiivagyok 2014.08.03 14:18:07
@cso zsi: akkor linkeld, nekem nem adja ki az áruház...
Ahogy megjelent az S4, az Apple marketingeseinek elkezdett rajzolni a vége, úgyhogy összedobtak egy oldalt iziben, amin megmagyarázzák, hogy miért jobb még mindig az iPhone5 bármi másnál. A teljes kimondottan szatirikus lista alant, mindenkinek jó szórakozást hozzá. Az biztos, hogy az…..
Pinokkiót csak ölben lehet vinni? /Gabi/A nőnek miért világít a hasa?Tamas Nagy: "Az a kalapos meg melléült a wcn-ek és felment benne a pumpa:)" ..
- Ez a kurbilihajtogatás világnapja. - A Szió ismeretlen eredetű név, jelentése "Megbilincselt transzvesztita vombat"- Pontosan 3 éve vetettek be először kotorékebeket a 4-es metró alagútjának fúrásához.A nap mondása: "Jaj de szorít ez az xs-es szegecselt…..
sziabazsiivagyok 2012.05.27 00:06:06
A telekomadó tervezetéből kiderül, ismerősönként kell majd adózniuk a közösségi portált használóknak, a profilképekre is darabonként 3 forintot, míg a megosztás és a like után 2 forintot kell majd befizetni. Nem járnak jobban Farmville-felhasználók sem, nekik pontjaik után…..
sziabazsiivagyok 2012.04.26 21:56:20
Az Android - az egy szar.Áááá, az Android, az aztán tényleg egy rakás szar. Valami hülye kitalálta, hogy lekoppintja az iPhone-t, de elég szarul sikerült. Hát nézd már meg ezt a szart, akadozik, recseg-ropog, full bóvli műanyag szar az egész úgy ahogy van. Hát hasonlítsd már…..
sziabazsiivagyok 2011.12.26 11:24:39
sziabazsiivagyok 2011.10.22 21:21:18
sziabazsiivagyok 2011.10.13 16:47:09
sziabazsiivagyok 2011.10.13 16:42:48
sziabazsiivagyok 2011.10.12 21:36:16
sziabazsiivagyok 2011.10.09 10:03:10
sziabazsiivagyok 2011.09.27 19:36:45
Koppintók This time "from" Africa 2010.12.04 06:25:00
Több helyen is felreppent a hír a foci vb idején, hogy Shakira - Waka Waka (This time for Africa) című dala bizony plágium.Ismét az olvasóra bízzuk, hogy mi a véleménye, viszont mi kíváncsiak lennénk a Zangalewa együttes véleményére is.Shakira: Waka Waka (This time for…..
sziabazsiivagyok 2011.05.29 14:27:12
@halald: ezaz...olyanról itt senki nem hallott még, hogy feldolgozás? XD a gyöngy hajú lányt nem láttam fenn, pedig azt is akkor itt kéne tartani..XD most komolyan...valaki ennyire ráér? XD
Azt adom! Foglalkozz a cicával! 2011.05.13 14:08:00
FORRÁS: theoatmeal.com..
sziabazsiivagyok 2011.05.14 14:06:28
@ELVTÁRS: kit érdekel? XD