Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Onlinepénz

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A srác anyukája, már elkönyvelte menyének a fia kis barátnőjét, pedig a páros egyelőre a nyitott kapcsolatban állapodik meg. A lány is nézelődik és a fiú is csajozik. Ám az a lány, aki később a srác horgára akad, valahogy fura. A talonban tartott lány pedig alaposan kineveti…..
A péntek a fejlesztőké: készülget a dédelgetett gyermekünk, a szakitos.hu, amit már tudtok nézegetni a www.szakitos.hu  oldalon, de még nagyobb betekintést tudtok nyerni itt. Az első körben a regisztráció még kódhoz kötött, ha szeretnétek nézelődni bent egy kicsit, és…..
Demszky Gábor kevesli a nyugdíját, mondják a lapok. Csakhogy ahányan vannak annyi félét. Az indexnek nyilatkozó Demszky szerint 200 ezer lenne a nyugdíj amit kapna, és a kiesett évei miatt pereskedne a hiányzó néhány tízezer forintért. A Borsban megjelentek szerint viszont…..
Volt már több poszt is olyan esetekről, amikor valaki tudomása szerint szabályosan parkolt le, mégis megbüntették, mert időközben odatették vagy kifordították az addig nem látható tiltó táblát. Balázs is így járt, érthetően nem akarja annyiban hagyni, sőt annak szeretne…..
Az összedőlés határán áll Közép-Európa legnagyobb és egyik legszebb katonavárosa, a Veszprém megyei Hajmáskér.  A palotakomplexum idén lenne 100 éves. A hajmáskéri parancsnoki épület napjainkban (Fotó: Picasaweb.hu)  Nagyhatalmak fegyverkezési versenye  …..
Kettős Mérce Wittner és Horn 2011.03.26 15:37:00
Wittner Mária olyat mondott, amit egy ember nem mond, gyakorlatilag a halálát kívánta egy haldoklónak, a 3 éve kómában fekvő Horn Gyulának, és ezzel újra beindította, a mi kommunistánk, te fasisztád, mi fasisztánk, te kommunistád játékot. Ennek a játéknak annyi a lényege, hogy…..
A HVG március 24-én megjelent száma elérte a 6 kg-os súlyt. „Nagyon szeretik az olvasóink az új dizájnt, ráadásul amióta az 1986-os Hahota vezető karikaturistáját is sikerült megnyernünk a címlapok elkészítéshez, egyre több a rajongónk. Jó, alkalmanként fóliasátrat…..
Mázlisták a magyar válogatott focisták! Ritka nagy szerencséjük volt a pénteki magyar-holland EB-selejtezőn. Míg más ember komoly pénzeket áldoz arra, hogy Londonban nézze focizni van Persie-t, Milánóban Sneijdert vagy Barcelonában Afellayt, addig ők teljesen ingyen és közvetlen…..
Subba Férfi: Pataky Attila 2011.03.26 19:30:00
Nyilván minden valamire való Férfi otthonában található minimum egy, hasonlóan tekintélyt parancsoló bútordarab, mint ez a szétextrázott trón, sasmadárral, és lóval. Ezüst ékszerrel, és játszós Crocs-szal csak dobhatunk az életérzésen...
Röhej. Meddig tudják még fokozni? A sok mutáns cápa, meg több tíz méter hosszú anakondák, aligátorok és ezek keresztezései után most a Piranhaconda borzolja az idegeket. Ha egy ilyen produkció van készülőben, akkor csak két tippünk lehet, hogy kinek a keze van a dologban. Az…..
Aggódva szemléltem egy ideje, hogy az előzetes várakozásokkal szemben Kovács Koko István kimaradni látszott a Nemzeti Posztosztásból. Pedig kormányváltás után a legkisebb királyfi még nagy terveket szövögetett MOB elnökségről, sőt, egyenesen SkiccPalihoz járt " hogy…..