Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kixx

0 bejegyzést írt és 223 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bornai Tibor Muszáj ezt? 2012.11.06 22:13:25
Nézem, ahogy a közszolgálati televízió már egy jó ideje a Trianon előtti Magyarországra kiterjedően jósolja meg a másnapi időjárást. Arra gondolok, vajon hogy esne, ha a szlovákok, a horvátok, vagy a románok úgy beszélnének állami televíziójukban a mai Magyarország egyes…..
Elég kellemetlen helyzetbe került a Való világ ötödik szériájának nyertese, Knapp Attila, mert nyert egy lakást az RTL-től, csak éppen kurvára nem tud beleköltözni, mert az soha nem épült fel. Az építési vállalkozó, akiről pár kommentelőnk már régen megmondta, hogy nem a…..
"Budapest nagy mosolya :) (Panoráma légifotó 400 méter magasból; 10-12 próbálkozás kellett hozzá, nem volt egyszerű összehozni.)" - írta Sárközi Szabi, aki az Urbanista Facebook-oldalára töltötte fel képét. Nagyon örülök, hogy nem adta fel hamarabb és gratulálok a fotóhoz,…..
Kixx 2012.05.22 13:12:20
Mert ugye egy kép többet mond ezer szónál. Két kép meg még annál is többet. MTV Híradó fél nyolc vs RTL Klub Híradó fél hét. Az MTV vagy egy másik tüntetésen járt, egy másik Operaház előtt, egy másik tér-idő kontinuumban, vagy inkább a köztévé pár sarokkal elvétette a…..
Édes istenem, mit nem adtam volna 1991-ben a Prince of Persia C64-es változatáért! De akkor ez elérhetetlen álom volt, egy lehetetlen vágy, a 8-bites nyomorultak Carmen Electrája, hiszen az Amiga-verzió sem volt hajlandó megmozdulni plusz memória nélkül. De húsz év után úgy tűnik,…..
Kixx 2011.10.12 19:23:37
@Zozosoft: Ezt akartam mondani
www.popuw.com/spectrum.html
Néha igazán hasznos infókat kapunk a kis csatornákról. Miközben magukat ajnározzák, elküldenek olyan adatokat is, amikért máskor hetekig szoktunk könyörögni. Most is egy ilyen levél érkezett, amiben a Viasat6 büszkélkedett el azzal, hogy a múlt héten 1,3 százalékos…..
 „Forró ősz”, „megszorításokra készül a kormány” „megbukott a  matolcsyzmus” - ilyen és ehhez hasonló lózungok vezették be a sajtóban annak beismerését, hogy milyen tévútra is futott a kormány. A kénytelen fiskális restrikció…..
Ha nincs jobb ötleted, vetesd le a főszereplő ruháját, mondja a marketinges álmoskönyv, esetleg rakj mellé kisgyereket kölyökkutyával, és minden rendben lesz. A nepszamlalas.hu részére a Femina Group készített három reklámot, egy csöcsöset, egy kisgyerekeset és egy nem…..
Kixx 2011.09.07 11:47:30
MTV Híradó – A nap legfontosabb hírei, 2011. augusztus 29. 19:30, részlet a 25:16-tól kezdődő bejátszásból: "Itthon egyre népszerűbb a futsal, vagyis a teremfoci. A tavalyi Európa Bajnokságot ezrek nézték, és egyre több a csapat is a szeptemberben induló bajnokságban.…..
Kixx 2011.08.30 13:07:41
w Ingyenrendőr nincs 2011.06.04 05:00:00
A rendvédelmisek tiltakozása egyelőre nem erőszakos, csak ráutaló magatartással hívják fel a figyelmet. A követeléseik sem annyira elszálltak, mint amit a Kossuth tér nemzetgyűlése adott elő, nem a középkorba próbálnak visszamenekülni. Csak annyit akarnak, hogy maradjon minden…..
Egy újabb példa, miért nem szabad tele tankoltatni semelyik kúton. Ha bebizonyosodik, hogy csoda történt, a Vatikán elsőként Magyarországon avathat boldoggá benzinkutat. Nem hiába vagyunk Mária országa, náunk egy Skoda 45 literes tartályába akár 65 liter üzemanyagot is bele tudnak…..
Szívemből szóló jövőképet vázolt felt Siim Kallas, az EU közlekedési biztosa: belsőégésű motorral szerelt autóktól mentes városok, a jelenleginél sokkal nagyobb arányú vasúti személy- és teherszállítási részarány. Ahogy fogalmazott: az élhető, kevésbé…..
Kixx 2011.03.29 20:34:37
@Aladar: +1
Nívó Jó precedens született 2011.03.21 22:24:00
Mégis lehet áramot vezetni egy telken belüli kerítésbe a termény megvédése céljából. Akár ilyen olvasata is lehet a tegnapi bírói ítéletnek a kesznyéteni gazda ügyében. Nagyon helyes! Már az elsőfokú ítélet után is kinyílt a bicska a zsebemben, amikor is felfüggesztett…..
Kixx 2011.03.22 21:56:11
@Tíz:59:
Tessék:
"If you combine the populations of Great Britain, France, Germany, Japan, Switzerland, Sweden, Denmark and Australia, you'll get a population roughly the size of the United States. We had 32,000 gun deaths last year. They had 112."

Ha össeadod Anglia, Franciao., Németo., Japán, Svájc, Svédo., Dánia és Ausztrália lakosságát nagyjából az USA lakosságát kapod. Az USA-ban 32000 "fegyveres eset" (halál) történt tavaly a többi országban összesen 112.

Mondjuk ez az Elnök embereiből van de nagyjából stimmel.
Április 15-től megújul a deko TV, és Spektrum Home néven, a Spektrum ismeretterjesztő csatorna új brandjeként szórakoztatja tovább nézőit. A Spektrum Home egész éven átívelő, naponta új részekkel jelentkező saját gyártású műsorai a praktikus tippek jegyében kínálnak…..
Kixx 2011.03.19 11:31:40
Moszkvai ingatlanmutyi: klasszikus sötét privatizációs történet, oroszok, Veres, Gyurcsány. Óriási lehetőség, de nagy veszély a Fidesznek. A moszkvai magyar kereskedelmi kirendeltség ügyében minden megvan ahhoz, hogy a kétezres évek legnagyobb politikai korrupciós sztorijává…..
A Fidesz frakcióvezetője a tegnap esti RTL híradójában befeszített, mint tetanuszra váró kisnyugdíjas a körorvosnál, és arcunkba tolta a valóságot:- Majd a választók eldöntik, jár-e neki a mindennapi luxus, nyugdíj megtakarításokból foltozott költségvetés idején. Az…..
Amikor először láttam az alábbi videót, szó szerint tátva maradt a szám. Na nem a történettől vagy a színészi játéktól, mert azon lehetne csiszolni valamennyit (bár még így is magasabb színvonalon mozog, mint teszem azt, a Diplomatavadász), hanem a megvalósításon. A…..
ProgBlog Ice-T(ilos!) 2010.12.30 11:30:00
 Figyelem: felnőtt tartalom! 18 éven aluliaknak és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnál dolgozó mimózáknak nem ajánlott!  Elkezdődött…A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság egy szeptember 3-án, a Tilos Rádióban sugárzott Ice-T-szám kapcsán…..
Kixx 2010.12.30 13:52:39
@Mikrobi: Kisfiam ugye igazából nem vagy ennyire félelmetesen sötét?
Na, akasztják a hóhért, ráadásul több lába is van, mint kettő. Az RTL Klubon éppen most is zajló Való világ 4 műsorvezetője ugyanis az a Stohl András lett, akitől a csatorna korábban elhatárolódott, kihajította minden műsorából, ha lehetett volna, azt is letagadják, hogy…..
Nagyon úgy tűnik, mintha Zwack Zrt. fizetett ügynöke lennék, pedig csak arról van szó, hogy ők csinálnak baromi jó városos reklámokat. A múltkor az Unicum kedvéért kapták szét Budapestet, most a Vilmossal rombolnak várost. Bár a fene se tudja, hogy szabad-e egy ilyen szép…..
Amióta az Apple keynote-on bemutatták, és én is letöltöttem az Unreal motorral hajtott Epic Citadelt, azóta várom, hogy megjelenjen belőle egy valódi játék. Akik először látnak iPhone 4-et, és a letölthető játékokról érdeklődnek, csak ezt mutatom meg nekik, és nincs több…..
Miért nincs Fringe? Miért csak most van Hősök? Hova tűnt a Castle? Ezeket a kérdéseket naponta kapjuk kommentben és emailben is, ideje nagyjából rendet tenni a fejekben. A magyar kereskedelmi televíziók nem az amerikai évadbeosztást követik, nálunk nem akkor és nem úgy kezdődik az…..
Mandiner blog A jogállamról 2010.10.18 07:01:00
„Minden magyarban egy huszár és egy jogász rejlik” Bismarck   A Nyugatrómai Birodalom bukása után, az Európát elözönlő germán törzsek - az Egyház közvetítésével - találkoztak a római joggal és több-kevesebb sikerrel saját szokásaikhoz,…..
Kixx 2010.10.18 11:09:32
@tutuka: +1 :)
Cypher blogja Einstand 2010.10.13 22:23:00
Most láttam a hírt, hogy az APEH jövőre nem továbbítja a magán-nyugdíjpénztáraknak a befizetéseket. Értem én, hogy válság, meg hiánycél, meg minden, de akkor is: ez több a soknál.  Az egyik ismerősöm szokta mondogatni, hogy az adó tulajdonképpen rablás. Én ebben nem…..
Kixx 2010.10.14 09:49:28
+1
  A Demokratikus Chartától Gyurcsányon át Gavra Gáborig azon sír a baller sajtó, hogy vége a jogállamnak és a piacgazdaságnak, Orbán Viktor államosításba fogott, támad a putyinizmus, mentse mindenki a magántulajdonát. Mindez azért, mert állami felügyelet alá merték…..