Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vasastom

1 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Hogyan spórol a magyar? 2014.04.02 06:28:13
A matrica 20 forintot dob mindegy autópálya-kilométerem költségén. Hol lehet ebből visszanyerni valamennyit? Hát a benzinen. Azonos című írásunk kommentposztja...
Kormányunk így három év után elkötelezett az uniós pályázati rendszer radikális megváltoztatásában - és az erről szóló kormányhatározat meg is jelent a Magyar Közlönyben. És mi a cél? "Az újonnan kialakításra kerülő fejlesztéspolitikai intézményrendszer a…..
Vasastom 2013.10.14 19:11:45
@230e: MAG-nál van azért 1-2 hozzáértő ember, legalábbis nekem volt szerencsém hozzájuk a múlt héten. Az már más kérdés, hogy mivel nagyjából rendben volt a munka milyen köcsög indokokkal akartak pénzt visszahúzni.

feketeesfeher: nyilván sz* lesz ezentúl is, de legalább nem fog irritálni ahogy megjönnek a legjobb autókkal, nekik a legnagyobb a pofájuk és ők dolgoznak a legkevesebbet :).
Vasastom 2013.10.14 19:33:02
@230e: Jobb biztos nem lesz, csak más. Állítólag 4-5 évente váltani kell munkahelyet is. Most meg a hülyeség fog máshonnan jönni :).
Vajon kinek támadt a kormányzatban az a fergeteges ötlete, hogy a fiatalokat a Bergendy zenekar majd lázba hozza, ismerkedésre meg tánctanulásra ösztönzi őket? Hogy majd Budapesten meg nyolc vidéki városban az egyetemista korú fiatalok ezrével özönlenek a nagyanyáik fénykorát…..
„Csak azért vállaljuk be, hogy az eltűnt sörözéseket vasárnap délutáni közös gyereklegeltetés és társasjátékozás váltsa fel??” - Levélírónk sajnálja, hogy a családot alapított barátai eltűntek mellőle és már csak a mókuskerék van, kocsmázás helyett. A…..
Vasastom 2012.01.25 00:44:21
@Never: "hogy miért vágyik el valaki a saját gyerekétől." Nem vágyok el a gyerekemtől. Születésétől kezdve foglalkoztam vele és igazán semmi nehézséget vagy nyűgöt nem jelentett.
Jelenleg nyilván nem tudok úgy foglalkozni vele, hogy azt kellene, napi szinten. Az anyjával közösen döntöttünk úgy, hogy szétválnak az útjaink, mert nem akartuk azt, hogy úgy teljen el további 10 év az éltünkből, hogy úgy élünk egymás mellett, mint két növény, és ráfogjuk ezt az életet arra, hogy a gyerek miatt vagyunk együtt.

Itt inkább ez a lényeg, amit nyögni akartam. Ez a "gyerek miatt vagyunk együtt, mert tényleg rendes ember a másik, nem veszekszünk de boldogok se vagyunk" élet sztem többet árt a gyereknek, mint használ.

A gyerek meg ha akar napi szinten találkozik velem, nincs ilyen kéthetente hétvége meg egyéb kőbe vésett dolgok, és nekem is természetes hogy ha felhív az anyja, hogy ezt meg azt kéne segíteni akkor megteszem. Úgy gondolom boldog vagyok, sokkal boldogabb, mintha egy olyan kapcsolatban élnék ahol nem érzem jól magam a mindennapokban.
Vasastom 2012.01.25 00:56:07
@Never: én meg azt néztem végig, hogy milyen úgy élni, hogy látom a szülőkön azt, hogy tulajdonképpen már semmi közük egymáshoz de mégis valahogy együtt laknak. Aztán nagy nehezen szétpakoltak és sokkal jobb lett a viszonyom velük. Lehet én ezért mentem bele ebbe a döntésbe, míg Ön máshogy döntött volna, mert mások a tapasztalatai.
  Elgondolkodtató, hogy Magyarországon, 2011-ben még mindig számtalan családot látok, ahol nem lenne gond kifizetni havi egyszer-kétszer 5000 Ft-ot egy takarítónőnek - és ők mégis inkább pótolhatatlan szabadidejüket áldozzák be és/vagy rendetlenségben élnek. Hogy ez…..
Vasastom 2011.09.23 10:05:25
@KürtiT (Tromb74): megtisztelő. Egyszer beszélgettem a nénivel, amikor sikerült egy kicsit nagyobb kuplerájt hagyjak, mint szoktam, hogy izé meg sorry most ez lett. Az meg azt mondta, hogy ha rend lenne, neki nem lenne munkája :).
Vasastom 2011.09.23 13:30:06
@kIára: a szerelőkkel mindig bajban vagyok viszont. Ezekután keresek magamnak egy vékony, vörös hajú csajt, aki megszerel minden szir-szart ami elromlik. Hogy eddig erre nem gondoltam :).
Vasastom 2011.09.23 13:59:40
@kIára: engem nem érdekelne hogy mit meg hogy dícsérsz, csak szedd már szét a gépem, mert már eredetisebesség/2 fordulaton megy csak a ventillátor a sok kosztól. Én meg sztem sose fogom max ha megállt teljesen. Amúgy meg a balfaszokat kell csak dícsérgetni a szex miatt. Az igazán keményeket ez nem hatja meg. Előjáték: letolom a gatyám. Aztán meg nekem jó volt a többi mindegy :D.
Az alábbi szövevényes történetben a gyümölcsössé nyilvánítási ötlet a legabszurdabb. Mindenesetre az önkormányzat építésügyi hátóságának tényleg  tisztában kellett volna lennie azzal, hogy termelésben lévő területre sem építési, sem pedig használatba vételi…..
Nívó Más faszával a csalánt... 2011.09.09 17:59:51
Bizony, ez jutott eszembe a Fidesz frakció devizahitel-végtörlesztéses ötletéről. Mi megadjuk a könnyítést, a frankonkénti kb. 50 Ft-os veszteséget meg nyelje be a bank!A terv megvalósíthatatlanságáról már sokan írtak, londoni elemzők szerint 980 milliárd forintos veszteséget…..
Vasastom 2011.09.10 14:20:15
@Viharszarok:
Nem tudom mit kellett volna csinálni. Laikusok vagyunk, de ezt kihasználtuk egy tőkeáttétes shorttal. Én azt mondom, hogy vasárnap kiderül mi a konkrétum. Ha elfogadják ezt a szarságot esik tovább. Ha nem, emelkedik pár %ot. Hétfőn, kedden még próbálkozunk aztán zárunk mindent és visszük a pénzt.
Az Ytong nem szimplán egy falazóelem, hanem egy teljes, magas minőségű építési rendszer, amelyben benne foglaltatok az összes szükséges elem, ami csak szükséges lehet egy családi házhoz vagy akár egy ipari épülethez. Számos előnyük van a hagyományos téglákhoz képest. Az…..