Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HVC

0 bejegyzést írt és 170 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Örülünk, Vincent? Hidegbéke 2012.01.28 11:08:00
Lassan lepergett az első hónap. Nivôse havában még voltak, akik titkon, vagy kevésbé titkon abban reménykedtek, hogy hamarosan vége lesz itt ennek az egésznek, a józan hallgatagok megelégelik, maguk mögött tudva a boldogabb világ támogatását felemelik szavukat és a sötétség…..
Az esztergomi képviselő testület és polgármester egyéves állóháborúját a kormány egy alkotmányellenes huszárvágással igyekszik megoldani. Megfogalmazott egy törvényjavaslatot, amelynek láttán, sokaknak eshet le az álla.A javaslat ugyanis egy magyar település, egészen…..
HVC 2011.12.01 13:48:34
..
HVC 2011.10.22 13:07:53
Ilyen előnytelen kép - csillogó bőrrel, jól kivehető ráncokkal, kócos hajjal - talán soha nem jelent meg Kadhafiról az elmúlt néhány évtizedben, amilyet nekem sikerült készíteni róla, még 2004-ben, egy ad hoc megrendezett sajtótájékoztatón. Bár lehet, hogy nagyon is előre…..
HVC 2011.10.22 12:37:43
@Kőmíves Kelemen: Egyetértek... Nagyon könnyen lehet, hogy nem csak indulatból lőtték le őt a helyszínen. Csakúgy mint Bin Ladent sem...
Ötven százalék kedvezményt kaphat a regisztrációs adóból, aki év végéig honosíttatja eddig külföldi rendszámmal, illegálisan használt autóját. Ehhez elvileg elég bemutatni az autó külföldi forgalmiját és rendszámát. A törvény más kikötést nem tartalmaz, mégsem…..
HVC 2011.10.20 22:10:38
@Csokis: Ilyen lett Magyarország. K. messze van az élhetőtől. Egymás szivatása felsőfokon. Mindenki örül és hatalmát villogtatja a saját kis szemétdombján. (Ez alól OVi kivétel, mert az övé viszonylag nagy...) Majd ha észbekapunk, hogy ez így nem jó, majd akkor talán lesz az országban változás.
Új kerekek kerültek az SLC-re! Hosszú vajúdás előzte meg ezt a kis befektetést: nem annyira az anyagi vonzata miatt, inkább esztétikai-stilisztikai okokból. Klasszikus lemezfelni, az autó színével megegyező Mercedes-csillagos dísztárcsával, vagy klasszikus könnyűfém barokkfelni?…..
HVC 2011.10.19 22:27:38
@streetsta: A hsz. minden szavával csak egyetérteni tudok. :)
Egyre többen osztják azt a nézetet, hogy az igazi profi prostitúció nem is a szemétégetőnél, a 10-es úton, a lányosházakban vagy akár Dubajon zajlik - hanem civilizált, társadalmilag is támadhatatlan mintacsaládokban: legyen az lakótelepen, polgári lakásban vagy…..
...a Mercedes-Benz Magyarország meghívott minket egy bemutatóra. Mivel csak a közeli Bécs volt a cél, így az újságíró-hordát kisbusszal vitték ki a tetthelyre. Ez idáig rendben is van. Egy nappal az indulás előtt - késő délután - kaptunk egy e-mailt, melyben közölték, hogy…..
2011-ben a kis Europeum mellett csak egy bevásárlóközpont nyílt meg Budapesten: a KÖKI. Utóbbi október 14-én nyitotta meg kapuit. A Civertan.hu légifotói az építkezésről A KÖKI Terminál megépítése előtt elbontották a Kővári György tervezte régi végállomás épületet…..
HVC 2011.10.15 16:31:04
@movhu: Egyetértek. Egyszerűen perverz, amit manapság elkérnek egy jegyért. Annyiért tartsák meg...
 A Mizu a himnuszod? SP-be szerelmes kisfiú vagy kislány vagy? Elvakult Fidesz vagy MSZP hívő? Emos? VV rajongó? Hajdú Peti a kedvenc műsorvezetőd? Akkor ne kattints erre a videóra...ha viszont eleged van a mostani állapotokból és hallani szeretnéd a 21. század legnagyobb…..
HVC 2011.10.12 03:59:05
@DopeManTV: OK, meghallgattam egy pár számot, azok tényleg jobbak. Mindenesetre a pol. megnyilvánulásaiddal nagyon egyetértek.
Seggrészeg szumósokra (Sumotori Dreams) emlékszik még valaki? Egy magyar srác, ha jól tippelek, Soltész Péter munkája, felhőtlen tízperceket jelent bárkinek, aki képes rekeszizom-lázig röhögni magát infantilis poénokon. Mint mondjuk én. Pétert azonban a dagadt japánokon kívül…..
HVC 2011.10.11 20:19:29
@prokee: Tényleg, mi ott a megoldás?
HVC 2011.10.11 21:02:57
@comp: Jaja, nekem is az ugrott be elsőre. Azzal mennyit nyomtuk ezelőtt 15 évvel... :))
Alább olvasható kilenc budapesti színházigazgató reakciója a bizonyos kinevezésre.Vasárnapi update: közben megérkezett Tarlós válasza.Tisztelt Főpolgármester Úr!Alulírott budapesti színházigazgatók az Új Színházban történt igazgatóváltás kapcsán fordulunk…..
HVC 2011.10.09 15:36:29
@Anti Anyag: "Egyrészt az ország ellenségei jelenleg nem a fasiszták, hanem a kommunista+liberális társaság."

Pontosabban kifejezve, ők Orbán Viktor ellenségei. És mivel Őnagysága maga az Ország, így az ország ellenségei is. Erről szól ez a történet.
HVC 2011.10.09 15:44:16
@Anti Anyag: Látod, ezt, amit most írtál, ezt el tudom fogadni érvként.

A magam részéről úgy tartom, hogy attól, hogy Gyurcsányék rosszak voltak, attól még Viktorék nem biztos, hogy jobbak lesznek. Ahogy szemlélem a dolgok jelenlegi állását nem is azok.
HVC 2011.10.09 15:59:15
@bolemann: Most őszintén. Szerinted egy ilyen marakodó országnak mi lehet a sorsa?
Ami engem illet, kifejezettem támogatom, hogy drámát írjanak Gyurcsány Ferencről. Már ez az agyament ötlet is bizonyítja, kitől fél ma is a jobboldal, annak minden színe, a narancstól a barnáig.A Fidesz által támogatott Tarlós István - bárki nyomására is cselekedett, amikor…..
HVC 2011.10.09 14:12:40
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Nem tudom mi a rosszabb, az a húsz volt munkásőr, aki még ma is ugyanazt vallja, vagy, az aki aktív részese volt az átkosnak ma viszont a "Szent Jobb legfőbb hordozója"...
HVC 2011.10.09 15:40:59
@high up!: "Ha már villogsz azzal, hogy párkapcsolatban élsz, javasolnám, hogy próbáld meg azt, hogy a párodnak más a neme."

Erre remélem nem fog válaszolni KFDdFvS. Mert ez már az a szint, amit ignorálni célszerű. (Én is hibáztam, hogy nem tettem ezt. :)
HVC 2011.10.09 15:53:40
@high up!: Nem meghátrálás kedves high up! Egyszerűen színvonaltalan, hogy lebuzizod azokat, akik nem értenek egyet veled.
A provokatív, "modern" stílusú, sokak szerint a klasszikus magyar darabokat szándékosan, gúnyból obszcenizáló Alföldi Róbert maradhatott a Nemzeti Színház élén. Tarlós próbálja menteni a helyzetet, először a szakmai, javaslattevő bizottság szerint legjobb pályázatot…..
Olyan csendőrpertu fílingem támadt, amint az indexen végignéztem a vágatlan felvételét Gyurcsány Ferenc nyomozóügyészségi gyanúsítotti kihallgatásának. Aki nem tudná, a csendőrpertu azt jelentette egykoron, hogy amikor a kakastollasok peckesen végigvonultak a főutcán és…..
hogyvolt VV5 - 1x20 2011.10.02 18:30:00
Nem emlékszem, melyik kommentelő gyűjtögette az előző szériában a VillaLakók szájából elhangzó ökörségeket, (flanker volt az, köszönjük neki, és christaylornak is, aki kisegített!) volt belőlük jó sok, de az az érzésem, Cristofel, kettő hét leforgása alatt, egymaga annyi…..
Gréczyblog Orbán és Polt 2011.10.01 07:59:00
Kedves Olvasó! A fotó 1993-ban Miskolcon készült. Jelzi, hogy az álló, éppen beszélő személynek semmi köze nincs ahhoz az emberhez, aki a balján ül világosbarna zakóban. Csak és kizárólag a véletlen műve, hogy ez egy Fidesz-rendezvény, és hogy Polt Péter, mert ő az, aki…..
Különösen ha piros rendszámom van, és ízléses matt feketére fényeztettem le az ultraelegáns autómat. ..
Szomorú fordulatot vett az MSZP-n belüli küzdelem. Mesterházy Attila, érzékelve, hogy másfél éves tevékenysége nyomán a párt tapodtat nem lépett előre, döntő lépésre szánta el magát. Immár úgy gondolkodik, mint Orbán Viktor: a Fidesz elnöke bezáratná Gyurcsányt, ő meg…..
HVC 2011.09.25 22:51:15
@Táskás Tóni: Sajnos így van. Ez a végén még egy polgárháborút is kirobbant. Szembeállításban tényleg jó.
HVC 2011.09.26 19:33:16
@Fell Bandi: Balsai a Megélhetési Politikus par excellence. Most kifejezetten rászolgált egy kis elismerésre a Nagy Vezértől. Ahhoz nem férhet kétség, hogy egy semleges, tárgyilagos és egy alapos elemzéssel állunk szemben... (Á, dehogy.)
HVC 2011.09.26 21:07:45
@high up!: Mi a közös Super Mario-ban és Gyurcsány Ferencben? Mind a kettő plattformjáték... :)
Gyurcsány Ferenc. Személye és politikája még ha nem is egyenlőre arányban, de annyira megosztja a hazai baloldalt, hogy az Egyenlítő TV szerkesztősége nem tudott egységes álláspontra jutni. Ezért úgy döntöttünk, hogy a pro- és kontra véleménynek is teret adva, egy cikkben…..
 Miért kell mindent tönkretenni, ami jó? Fiatalkorunk, tinédzserkorunk és huszas éveink legszebb, féléves nyarai... Mennyi buli, sör, vodkaredbull, nőzés és nevetés... kétszázforintos koncertek: Bikini, KFT, Toy Dolls, PUF, Deák Bill, Hiperkarma, 30Y - biciklitároló,…..
HVC 2011.09.18 18:24:55
@aFx: "a nagy felzúdulást miatta meg nem értem, ennyire azért nem volt jó hely."

Látod... ez azért van, mert nem nagyon volt alternatívája. És most még ezt is elveszik a szórakozni vágyóktól.
Megfogadtam, hogy nem foglalkozom Kertész Ákos amerikai Népszavában megjelent nyílt levelével – a nyílt levelekről általában is elmondtam már lesújtó véleményem. A legfőbb okom erre az volt, hogy a közélet ezen a szinten, pontosabban egy bizonyos szint alatt nem érdekel. Az…..
HVC 2011.09.15 22:13:06
@menőmano: Majd ha egyszer megtanulsz a sorok között olvasni, egy új világ fog megnyílni előtted.
(Ezt abszolút neutrális hangnemben írtam, nem írónikusan, vagy provokatívan. Légyszi így értsd!)
HVC 2011.09.15 22:19:42
@márta)): "Miért probléma az, hogy sokszínűek a vélemények, miért probléma az, hogy némelyek/én mérsékeltebben írom a véleményem.???"
Probléma? Ki írt ilyet? Én biztos nem.
HVC 2011.09.15 22:23:23
@Hülye aki elolvassa!: A stílus maga az ember. -> Találó a nicked.
 Akárhonnan nézem: Kertész Ákos belefingott a nulláslisztbe. Maga a nyílt levél valójában nem érdekes. Mindenkinek joga van a szabad véleménynyilvánításhoz, Kertész Ákosnak is. Az írásból kiderül, hogy a szerzőnek nem a rasszizmussal van baja, hanem az…..
HVC 2011.09.05 20:10:43
@popocatepetl: Munkásőr? Azok nem a Rákosi Viktor kollégistatársai?

@Johann:
"Németországra hivatkozol? Agymosott társadalomban élnek 1945 óta."

Gondolom nem éltél még huzamosabb ideig No-ban. Én igen. Sokat, nagyon sokat kéne tanulnunk attól a néptől. Nem "Übermensch"-ek, nem is gondolják ezt, viszont ketten nem húznak háromfelé és a magyar virtus hiánya sem feltétlenül hátrány. (Mert nálunk a virtus elnyomja a higgadt gondolkozást...)
HVC 2011.09.05 20:19:22
@Johann Landa: Na persze... Szerintem meg "dögöljön meg szomszéd tehene is" inkább magyar export...
Az Origo által szépen feldolgozott WikiLeaks anyagban van egy kifejezetten érdekes, a kávéházi sztorizáson messze túlmutató mondat. Orbán Viktor az amerikai nagykövetség munkatársaival folytatott beszélgetés során pártja egyik vezető politikusának hibájaként rótta fel, hogy…..