Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jock Ewing

0 bejegyzést írt és 508 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyugodjon meg mindenki, végre megtörtént! Az Index visszarakta az euró és a svájci frank árfolyamot a fejlécbe. Nincs itt semmi látnivaló, már persze azon kívül, hogy egyre kevesebb a hiba, egyre kevésbé nyöszörög a rendszer, és amúgy is, ezentúl akár szexista cikkeink…..
Két sorozatot, a Louie-t és A ligát is eredeti, angol nyelven, magyar felirattal sugározza a Comedy Central, derült ki egy nagyszerű sajtóközleményből, amit ma kézbesített az elektromos postás. Louis CK, akit mi előszeretettel hívunk csak Székely Lajosnak, május közepén…..
Jock Ewing 2014.05.09 18:36:38
WOW! Számomra is meglepő mód rapid kis összefoglaló volt a tegnapi. Kicsit több kakaót vártam, bár az is igaz, hogy ilyen másfél napnyi nyersanyagból ennél többet nem lehetett kihozni. És végre megtörtént a legjobb dolog a VV6-tal, hogy bement VV5 Attila és jól megkavarta a…..
Jock Ewing 2014.05.07 08:59:54
@faszent:

Hogy kellene beszélni erről az idegroncs, kisebbségi komplexusos, kisfiú-seggű "modell"-ről" ?
Rob Nail nem érti, Kalifornia miért áldoz dollármilliókat gyorsvasútra, miközben az ott székelő Google vezető nélküli autókat dob néhány éven belül a piacra. Mit keres egy nemzetközi think-tank első számú vezetője Budapesten, és mit tanácsol a magyar fiataloknak?…..
Jock Ewing 2014.05.06 18:38:49
Párbaj van, így Lilu és Bencus ketten a színpadon, 46-54 százalékon áll a fantomképek csatája. Üvöltést várunk, a stúdióba beterelt közönség és az egykori vellalakók is erre hangoltak. A villában Debil és Traktoros egymást kurvaanyázza a szokásos megmondás-feladatban,…..
Lilu van, feketében, lófarokkal a fején (hátul, perverz állatok, HÁTUL), és szokásos vidámságával jeleni, hogy két bula lesz a döntőben, mert Debil nekifeszül Traktorosnak holnap. ha most nagyon geci akarnék lenni, és általában az akarok lenni, akkor aszondom, hogy el is lehetne…..
Lilu. Absztrakt mintás ruha. Debilnek nem volt ideje. Gyors döntés. Kit visz ki? Dilemma. Dráma lesz? Lesz. Első kör: Roxy sír. Pink a felelős. Kimegy? Nem megy. Viki kimegy? Kimegy. Pink? Alszik mint egy medve. Viki kómás. Roxy apportírozik. Nem jól. Zenés ébresztő. Felkelnek. A…..
Jock Ewing 2014.05.03 09:31:37
@XO:

Pofán köpni a másikat kölcsönösen, az az igazi mi?
Már lassan másfél hónapja indított sorozatunkban a kormányrúdnál lévő politikusok teljesítményt elemezzük. Először két karakteres kormányzati személlyel (Matolcsy György és Hoffmann Rózsa)  foglalkoztunk, utána rátértünk a hazai politikai élet legfajsúlyosabb…..
Nem lopott, de még csak nem is egy ráérős turista autója a marrákesi magyar Polo. A Macan tesztútján szúrta ki Csikós a poros aszfalton, sárga lámpafényben álló szürke VW-t. A teszt után megírta ezt a posztot, hátha megoldódik a rejtély. Fél nap se kellett, és meglett a tulaj,…..
Jock Ewing 2014.04.29 18:05:26
Városi legenda? ” Oda kell figyelni, mit lájkol az ember a Facebook-on.”- mondta a kisváros polgármestere, mielőtt kirúgta az iskola igazgatóját. És hogy ne legyen magányos, vele küldte el egyik kollégáját is, mert ugye nem lehet egyedül aki elköveti azt a gazságot, hogy nem…..
A végkimenetelt már mindenki tudja, jött a papírforma, de az odáig vezető út a nem mindegy. Lesz itt szacsurélió, sztriptíz, csecstartó, őszinte beszélgetés, búcsú buli, arconpörgés. Lilu egy szép fakó citromsárga kiskosztümben feszít Bence oldalán, aki frissen nyírt…..
Legalábbis az lenne a város, Predappio, polgármesterének célja, hogy a fasiszta eszmék árnyoldalait, és az olasz diktátor erőszakos, véres múltját mutassa be az embereknek. A polgármester motivációja még inkább érthető, ha tudjuk, hogy a város egyébként az újfasiszták…..
Ilyen volt Pest-Buda kétszázhúsz évvel ezelőtt, a barokk kor végén, a romantika és a klasszicizmus hajnalán: a drezdai születésű szász természetbúvár, Johann Centurius Hoffmann von Hofmannsegg gróf (1766-1849) 1793-94-ben járt Magyarországon, előbb élénken érdeklődve, majd…..
Jock Ewing 2014.04.27 11:03:44
@high up!:

Mondtam én, hogy agyvérzést fogsz kapni 6-án hülye gyerek. Még sokkal intenzívebb módon járatod le magadat, mint eddig.
Csütörtökön, Obama szöuli látogatása előtt egy nappal hozta nyilvánosságra az észak-koreai Rodong Sinmun (Munkások Lapja) című újság ezeket a dátum nélküli képeket a bucifejű diktátorról, amelyeken Kangwon tartományban, a dél-koreai határhoz közel, meglátogat egy…..
Jock Ewing 2014.04.25 20:23:56
 A választások előtt, illetve az azóta eltelt időben gyakran hallhattuk, hogy Orbán Viktor és a Fidesz konszolidáltabb kormányzásra készül. Ennek azonban némileg ellentmond a választások utáni 3 hét, amelynek intézkedéseiből egyelőre korántsem egy konszolidációs pálya…..
Nem ez volt a legmozgalmasabb epizód evör, na. Bencus nyit, piros pulcsiban, ami nem áll neki túl jól. Nekem sem, de én is leszarom, Liverpool-mezben fognak temetni. A 100. napi bulit látjuk az első szegmensben, és most megállnék egy kicsit, mert ezek attól, hogy egy ember beáll egy…..
Persze a felcsúti stadion körüli vircsaftról lesz szó, aki unja, ugorja át egész bátran, hiszen ezen rugózik az egész ballib média - már kissé tényleg unalmas. Számomra ugyanis ebből az egészből egy ember érdekes, Orbán Viktor, akinek álmára, ambíciójára korábbi cikkünkben…..
A második Orbán-kormány utolsó fél évében a minisztériumok és háttérintézményeik legkevesebb 7.111.094.741 forintot költöttek utazásra, valamint bútorok, telefonok, járművek és informatikai eszközök beszerzésére. A tényleges összeg azonban jóval nagyobb lehet ennél,…..
Jól tudjuk: a címben feltett kérdés nem aktuális. Most nem aktuális. A hatalom birtokosainak, különösen csepeli helytartóinak reagálásából, kapkodásából, rettegéséből azonban azt is látjuk, hogy a kérdés kimondva, kimondatlanul  foglalkoztatja őket. Mi lesz itt, ha a…..
Jock Ewing 2014.04.23 19:46:00
@s:

Bolgár úr, megint itt van?
Ugyan olyan hülye maga, mint volt.
Ez már csak így megy tündérországban. A kolbászból font kerítést a nemzet pocakos focihuszára kicsit arrébb rakja a háza mellett, és máris itt fogadhatja a vendégeit a világ legnagyobb képernyőjű sportcsatornáján való focimeccsek nézése közbeni szotyizáshoz. Ezért nem is…..
Észak-Korea és Irán országimázs-turnéjának részekent akasztanak majd ottani elítélteket a tegnap átadott futballstadionban. Mint a tegnapi sajtóbejáráson kiderült, a stadiont megfelel a két ország kivégzési szabványainak, így semmilyen technikai akadálya nem lesz az…..
Ha valahol átadnak egy létesítményt, bármilyet, legyen az gyár, fonó vagy stadion, annak avatóünnepség kell. Szeretett igazgatónk, miazmás, ahogy azt az Egészséges erotikában mondta Rajhona Ádám, de hogy ezt miért kell a tévében közvetíteni, azt egészen pontosan nem tudom.…..
Mindenki a vereség okait keresi. Ki a népet hibáztatja, ki a rivális/irigyelt/gyűlölt értelmiségiekben találta meg a bűnbakot. Ez mind butaság. Amikor mi PM-esek eljöttünk az LMP-ből, abból indultunk ki, hogy kiélezett versenyt hoz majd a választás: egyfelől a Fidesz, annak…..