Regisztráció Blogot indítok
Adatok
avelvetaleglyob

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, hát a tegnapi nap leginkább a az Apple-kémkedésről szólt, nyilván sokan hallottatok róla, aki nem, annak gyorsan összefoglalom, miről van szó. Mi megvártuk, amíg kicsit elmúlik a hisztéria, és nyugodtan összeszedjük, amit tudunk.Kiderült, pontosabban Alasdair Allan és Pete…..
avelvetaleglyob 2011.04.23 14:15:27
@Álamfő álomás következik:

Szerintem ha egyszer elkezded használni a netes szolgáltatásokat akkor a sok-sok "önkéntes" publikáció után (iwiw, facebook, twitter, blogok és még ki tudja mi van ezen felül) ezek a járulékos adatszivárgások már semmit nem jelentenek.

Egy trendi kontemporális fiatal napi rendszerességgel tárja a nagyvilág elé a hétköznapi tevékenységeit, megjelenik a facebookon még az is ha bemegy egy étterembe vagy kávézóba. Gyakorlatilag önként rakják ki az életüket az emberek a netre.

Értem én hogy van, aki szeretne háttérbe húzódni, az nem válasszon ilyen eszközt, telefonáljon fülkéből érmével. Mert a telefonkártyát is lehet követni.

De egy sixpack emberke vacak kis életét és twitteres nyüglődését ez nem fogja komolyan befolyásolni. Én például annyira unalmas életet élek hogy az adathalászok beledöglenének az unalomba. Még reklámot sem érdemes nekem küldeni, mert nem értem meg. Nézek csak bután.
Készült most egy felmérés a Piper Jaffray jóvoltából, ami elég döbbenetes eredménnyel zárult: az Egyesült Államokban a tizenévesek több mint ötven, ÖTVEN százaléka akar magának iPhone-t. 17 százalékuk már most is az Apple mobilját használja, míg 37 százalékuk szeretne…..
Szép az autó, jó az autó és szinte új. Mindössze annyi a baja, hogy az árából simán futotta volna S8-asra is. Saját néven. Vélemények az azonos című írásunkról...
Ha egyszerre huppanna a Tesla és a Top Gear egy mérleghintára, az apró kaliforniai autógyártó a sztratoszféráig repülne. Mégis harci díszbe öltöztek a villanyautós srácok, és nekimentek a tévéműsornak: beperelték rágalmazás miatt. Egy két éve lement adásért. Vélemények…..
avelvetaleglyob 2011.04.04 19:00:07
@karlov:

Parancsolsz velem?
avelvetaleglyob 2011.04.04 19:01:15
@**ADAM**:

Itt kábé ki is lett tárgyalva minden ami ezzel kapcsolatos. Jó összefoglaló!
  Talán olvasták Alfám történetét, a csodaszép, minden porcikájában csábító, V6-os 166-os sztoriját. Lehet, azt is, hogyan sikerült visszaszereznem vételárát a morálisan kissé ingoványos neppertől. Nem kezdenék hosszú fejtegetésbe arról, miként és hogyan jutottam el…..
A sok tingli-tangli, könnyed kis téma és jópofizás után - úgy érezzük - itt az ideje valami igazán ütősnek és keménynek. Az autózás és a zene kapcsolata ugyan már akkor megszületett, amikor Bertha Benz fütyörészve pöfögött ki első útjára a Patentwagennel, mintegy 113…..
avelvetaleglyob 2011.04.03 16:01:46
www.youtube.com/watch?v=1lXXvUIEy2o

Domination Live in Moscow 91' [HQ]

Hallgassatok egy kis klasszikust...
Megírtuk, hogy baj van, hogy a 4.3-as iOS elkezdte zabálni az akkukapacitást, így az iPhone-ok gyorsabban merülnek a megszokottnál, ami kész dráma: a mobilok üzemidejét pont úgy lőtték be, hogy a reggeli kezdéstől az esti hazatérésig kibírják, ha ebből bármi elveszik, akkor…..
Hosszú hétvége lesz a március 15-i, az egyetlen az évben. Használjuk ki az alkalmat, szereztem olcsó szállást Egerszalókon, menjünk el a gyerekekkel, jó? – vetette fel hű hitvesem valamikor január végén. Norbi mindig kretén arcot vág, ha objektívet lát Hát persze, ezek a…..
Subba A hét mondata: Felelősség 2011.03.26 15:14:00
"Szerintem akármit is tesz az ember, vállalja a következményeket, és ne meneküljön." Mondta a Németországban megfogott kerítőnő, Keleti Györgyi. Szerintem nem csak én nevettem fel, miközben kiszaladt a számon egy akkurvaanyád. Egyébként ez a nő ennyire lepkefingnyi…..
avelvetaleglyob 2011.03.26 18:05:04