Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DrumBalint

8 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt a tavasz, ugat a kuvasz, a gólya a kémény dugója. Én meg két hete hivatalosan is megnyitottam a 2012-es biciklis szezont. Ez azt jelenti, hogy elkezdtem biciklivel járni. Na persze nem kocsmába. Oda gyalog megyek. Ennek fényében viszont úgy gondoltam, írok pár sort az ilyenkori…..
Üdv a fedélzeten újra! Horribilis indokolatlan kihagyás után végre újra van miről írni. Eddig nem volt. Se pénz alkatrészre, sem idő. Munka az volt. Többek közt ezért nem maradt időm a kétkerekűre.Egy szó, mint száz, Szonjával tegnapelőtt a fejünkbe vettük, hogy márpedig mi…..
Kisebb technikai problémám akadt, ugyanis betelt a tárhelyem. Kénytelen voltam a képeket lekicsinyíteni az első posztig visszamenőleg. Majd különböző programok jöttek mentek, és kerek 20 napot késett ez a poszt. Végül megszületett, olvassátok:4-én délben úgy döntöttem…..
Na újabb poszt, készülőben.Ismét egy kis szerelés. Némi ihlet, és egyeztetés után oda lyukadtam ki, hogy csinálok egy biciklit a barátnőmnek, hogy mire hazajön Prágából, együtt róhassuk a kilométereket, és még több túraposzt születhessen.Erre a napra nem csak mi vártunk,…..
Jóestétet!Na most jutottam odáig, hogy megírom a tegnap estére ígért harmadig bejegyzést. Az egész ott kezdődött, hogy a drága öcsém kinőtte a biciklit, amit még tőlem örökölt. 7 éve. Most meg pont születésnapja van, így épp időszerű egy újítás. Mivel egy normális új…..
Minden ami bicaj Tulokbringa 2011.03.31 18:10:00
Ím az ígért következő bejegyzés. Igen, jól olvastátok a címet. Amiről ez a fáma szól, az egy régi elborult ötletem, ami valahol a chopper biciklik körül kezdődött, persze szigorúan sufnituning jelleggel, nulla költségből. Aki nem látott volna még ilyen biciklit, kb így…..
Üdv!Egyelőre elég sok minden van, amiről tudnék írni, de egy posztba csak egy valamiről szeretnék írni, úgyhogy ma lehet, hogy 3 poszt is lesz. Az első szóljon hát a tegnapi kis bemelegítésről, ahonnan egy kép is felkerült már a géppel kapcsolatban.Hétvégén egy haverommal a…..
Minden ami bicaj Bevezető: A Gép 2011.03.30 20:49:00
Üdv itt!Ez a blog hivatott megosztani a világgal minden kalandomat, ami biciklihez köthető valahogy, legyen az túra, kirándulás, érdekes tapasztalat, vagy szerelés. Így aztán arra gondoltam, hogy első körben is bemutatnám a Gépet. Azt a csodálatos szerkezetet, ami adott helyzetben…..
Csá mindenkinek!  Ez a blog nem másért indult, mint megmutatni, hogyan lehet diákként is jókat enni, jókat inni (utóbbi esetében a hangsúly az "inni" és nem a "jókat" szón van, mivel a még tanuló ember számára az élet legtöbb területén elsődleges a…..
PopKult KUKoltam... 2011.03.20 19:41:00
Pontosabban, egy kósza pillantást vetettem az ELTE Zenekarok Fesztiváljára (EZF). No de mi is az EZF? Tulajdonképpen egy versenyről van szó, melynek selejtezőire az egyes kollégiumi napokon (KUK, Ajtósi, Tétény stb), a döntőre pedig a LEN-en (Lágymányosi Eötvös Napok) kerül…..