Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gn

0 bejegyzést írt és 174 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány izgalmas adatot böngésztem ki a lenti infografikából. 3 couchsurfer 4 kontinenst és 51 országot utazott be taxival adománygyüjtés és világrekord felállítás célból. Ugyan a taxi számla vagy a begyüjtött pénz volt a magasabb? A Déli-sarkvidéken 44 CS tag fogad…..
Gn 2012.10.19 01:29:15
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Bakfis Panni leoltja a majákat. Extra: Balázs Fecó és Kefír ezúttal végre statisztaszerepben!..
Subba Subba Records: VV Béci 2011.06.16 12:01:20
Elég ha megböksz és küldöm rád a szmájlit!  /<3 Anita!/ ..
Mert ő egy hiteles közszereplő...Ezt bizonyítja nyilatkozatának burleszkbe illő története is, ami egyébként tökéletesen méltó az OCÖ és a magyarországi romapolitikai "jóhíréhez" is. 1, Megjelenik a sajtóban, hogy Farkas Flórián a tenni akaró (dolgozó, gyerekét…..
Gn 2011.05.29 18:21:43
offtopic:

thepiratebay.org/torrent/6428898/All_Ozeki_SMS_Gateway_and_VOIP_application_source_codes
"It's part 1 of leakage, their 8 GB entire email communications will be leaked soon! enjoy it Mr. Pintér Csilla, son of Pintér Sándor. :))) UHAHAHAH"
Arcátlan csalásra készül a keddi BL-elődöntőn José Mourinho. A portugál, miután ostoba módon a párharc első meccsén kiállíttatta magát, ma este nem ülhet ott a Camp Nou kispadján. Sőt, az UEFA szabályainak értelmében semmilyen módon nem is kommunikálhat a kispadon ülő…..
hogyvolt VV4 - 4X85 2011.03.12 15:02:00
Idónak és lupacchiottánakÚgy akartam kezdeni, a tegnapi buliban jobban néztem ki, mint Lilu az öfiben, nem beszélve a sminkről, aztán rájöttem, ez nem túl nagy érdem, úgyhogy inkább azzal kezdem, fergeteges volt, egyetlenegyszer éreztem csak kínosan magam, mikor Zoltán Erika…..
Gn 2011.03.12 23:58:36
@genevieve: ne is törödj vele...

ani - laci nem 2-2 lett? miért nyert Anikó?
hogyvolt VV4 - 4X78 2011.03.05 16:15:00
Súlyos esténk volt, sokszor azt sem tudtam, hova kapjam a fejem, Gigi picsapiros pornós szandálját csodáljam, Szandika bundáját, az ipari szemeteszsákban rappelő Jerzsit, a kényszerzubbonyba öltöztetett Éván röhögjek vagy a téliszalámival hadonászó Lacin, jókedvem határtalan…..
Gn 2011.03.06 00:51:54
@gernika: most őszintén, nem nézitek az adást? erzsi egy értelmes mondatot nem tud összerakni. csak azért van még bent, azért védik mert kufircol gigivel...
gigi akkora ívben fogja dobni ha kint lesznek, hogy le sem száll varsóig...
A magyar labdarúgást évek, mit évek évtizedek óta igyekeznek megújítani, mindig voltak olyan traumák, amiken túl kellett lépni, VB-döntő, Marseille, Irrapuato, nem sorolom, nem fociblog vagyunk. A sport prezentálása is állandóan fejlődött, Szepesi Gyuri bácsi mikrofonjától a…..
Egy karakter (Michael Scott) távozik, kettő viszont már biztosan érkezik az NBC egyik legsikeresebb sorozatába, és még arra is van esély, hogy a lelépő Steve Carrell helyére is új arcot hoznak kívülről. A két, egyelőre tuti újonc közül az egyik egy Scrantonban jó nőnek…..
comment:com Vinnie, a junkie 2010.09.13 14:30:00
Véget ért a Törtetők hetedik évada, túl nagy meglepetést nem okozott az évadzáró. A feldobott konfliktusokat elvitték egy pontig, ahol aztán hagytak pár cliffhangert, amiket szépen feloldanak majd a záróévadban, és kész. Spoileresek leszünk a kép után.A legtragikusabb…..
Tavaly és idén is úgy adódott, hogy alig több, mint egy napot töltöttem Londonban: egyik este érkeztem, másnap este eljöttem. Üzleti ügy, konferencia szerdán, szabadprogram csütörtökön, de csak 16:30-ig, mert indulni kell a reptérre. Kíváncsi voltam, mit lehet ennyi idő alatt…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.09.08 09:30:00
A Fox még egy évadot kért a Master Chef című realityből, mivel a nyár legsikeresebb újonc valóságshow-ja lett. Gordon Ramsey vezeti ezt is.Wolowitz twittel. Hoppá, a Smallville készítői mindent bevetnek az utolsó évadra, Superman végre repülni fog, lesz neki köpenye meg…..
Első blikkre olyan lesz, mint az angol, amin nem is lehet csodálkozni, mert az eredeti liszensz alapján készül. A műsorvezetők közül a Rescue Me-ben is szereplő Adam Ferrara komikus lehet ismerős, a többi meg majd kiderül a bemutató után. Én elsőre azért nem temetem. ..
Jó, hát ez alapban persze nagyjából annyira meglepetés, mint hogy Angliában esett az eső. A számok (Torrentfreak.com-féle becslések, amiket eléggé bizonytalanná tesz, hogy a Blizzard digitális terjesztési csatornája is a Bittorrent protokollt használja) viszont roppant érdekesek.A…..
Gn 2010.08.10 12:54:10
@Jerky_Maistro:
de azért azt vágod, hogy az nem a játék és kiadó hibája, hogy te nem vagy képes egy rendes állást találni magadnak?
A Viasat3 reklámmentes filmeket ígér nyárra, sőt a múlt héten nem mulasztott el egyetlen alkalmat sem, hogy elmondja: a Közellenség című filmet megszakítás nélkül adják le vasárnap este, Will Smith menekülését nem akadályozza majd a Sensodyne vagy a Danone.Ennek ellenére Will…..
Aki szereti az insider-sorozatokat, a kulisszák mögé bepillantó, színfalak mögötti történéseket bemutató szériákat, az vallásos áhítattal követi a Törtetőket, amiről nem mellesleg Doug Ellin készítő azt nyilatkozta egyszer, hogy nemhogy eltúlozzák az igazságot benne, hanem…..
Gn 2010.07.05 16:13:07
Nagyon érdekes posztra leltem ma reggel a Deadline Hollywood című szakmai blogon, amit egy Nikki Finke nevű, főleg a showbiznisszel foglalkozó újságíró indított be, és amit Hollywoodban a Variety és a Hollywood Reporter mellett az egyik legbefolyásosabb sajtóterméknek tartanak. A…..
A House főszereplője a spanyoloknál forgatott egy vicces Schweppes-reklámot.  ..
Mégpedig a negyedik évaddal, amiről pedig eredetileg úgy volt, hogy el sem készül. Hálistennek nem így történt, így a nálunk Kockafejek néven ismert sorozat pénteken este folytatódik, megmutatjuk, hogy.    ..
Gn 2010.06.23 18:18:59
Amikor februárban az angol csatorna büszkén prezentálta legújabb műsoráról szóló tervét, az összecsődített újságírók többsége lemondóan csóválta a fejét. Hogy miért? Nem elég, hogy idén érkezett már egy film Arthur Conan Doyle nyomozójának főszereplésével, most a…..
Charlie Sheen, a Két pasi meg egy kicsi című vígjátéksorozat főszereplője eddig sem keresett rosszul a nevettetéssel, hiszen epizódonként 850 000 dolláros fizetést kapott, amivel a mostanában legjobban fizetett tévészínésznek számított. Új szerződése értelmében mostantól…..
Nem ez az első alkalom, hogy egy pornószínésznő mainstream sorozatban tűnik fel, és nem is az első a Törtetők történetében, hiszen szerepelt már benne Jesse Jane, Devon, Teagan Presley és Jenaveve Jolie is, de ettől még hírértéke van annak, hogy Sasha Grey többepizódos szerepet…..
Gn 2010.05.07 11:25:39
És Vincent Chase megszabadult a kisfiús fürtöktől. Baj? Nem baj? Mindegy, csak kezdődjön már?..
Gn 2010.04.20 13:12:33
IDDQD Korea és a Starcraft istenei 2009.11.12 18:29:00
Aki tudja, mi az az IDDQD, annak valószínűleg az sem különösebb újdonság, hogy Koreában a Starcraft nemzeti sport és olyan sztárkultusz van körülötte, amit mi itthon elképzelni sem nagyon tudunk, a gosuk (így mondják koreaiul, hogy pro) gyakorlatilag rocksztárnak számítanak, az…..