Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szobadísz

0 bejegyzést írt és 114 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Mindenekelőtt érdemes tisztázni, a jó befektetés fogalmát. Nagyon sok ingatlanhirdetést olvasok napi szinten és bizton állíthatom, hogy a tulajdonosok által jó befektetésnek hirdetett ingatlanok, csak a legritkább esetben számítanak annak Hogy miképpen lehet jól belőni az árat,arról itt írtam…..
Olyanokat mondtak, hogy "ebben a felállásban már nem fontos, ki Soros embere és ki nem", meg abba kellene hagyni a sorosozást. ..
Tegnap este egymás ellen ment az RTL liszenszelt és a TV2 nyúlt műsora, A Fal és A Piramis egymásnak feszült végre, hogy eldőljön, kinek nagyobb a pöcse a kis magyar médiahomokozóban. Egy adás és egy este alapján marhaság lenne bármilyen következtetést is levonni, de az tény hogy az óriásplakátokon…..
„Kevin nélkül nincs karácsony!” - tartja a mondás, és lassan már én sem tudom elképzelni a szentestét Macaulay Culkin, Joe Pesci és Daniel Stern szórakoztató hajszája nélkül a TV képernyőjén. Habár sokáig az a hír járta, hogy mivel a TV2 felvásárolta a vetítés jogát, így idén nem nézhetjük meg…..
Hétfőn este indul a Feleségek luxuskivitelben első évada a Viasat3-on, tetszik tudni, ez az a műsor, ami betekint a gazdag emberek kulisszái mögé, és azt mutatja meg, hogy attól, hogy egy nő gazdag, még nem biztos, hogy ellenszenves, vagy pont fordítva - ez majd kiderül az amerikai Bravo tévé…..
Szobadísz 2017.09.24 08:19:28
@Dave_bloghu:
Mit nem értesz?
Unatkozott, elvégzett egy háromhetes lakberendező tanfolyamot, azóta meg tudja különböztetni a biedermeiert az Ikeától.
Nem kell hírdetés, nem kell honlap, kézről-kézre adják annyira jó.
chillag Fehér Ingesek 2017.08.06 15:36:04
A balatoni nyaralóknak van egy sajátos fajtája: a Fehér Ingesek. Ők azok az emberek, akik a part menti, olajszagú halbüfébe is úgy mennek, hogy felvesznek egy vasalt fehér inget. Általában vastag anyagú, hosszú ujjú példányt. Eleve nem értem, hogy amikor otthon állnak a szekrényük (gardróbtermük?)…..
Végre bemutathatom, hogyan készül a kedvenc fogásom, a petrezselymes krumpli parázsburgonyából. Parázsburgonyának a rendkívül apró újkrumplit hívják, amihez piacokon lehet hozzájutni. A szezonja alig pár hétig tart, ilyenkor 6-7 alkalommal készítem. Szezonon kívül egyáltalán nem lehet hozzájutni,…..
Blue Lemon Lacipecsenye 2016.10.03 19:17:10
Miután a lacipecsenyét állítólag a kevésbé köztiszteletben álló lengyel királyunk, II. Ulászló (Dobzse László) után nevezték el, és mivel uralkodásának ideje elég régen volt (1490-1516), ráadásul nyoma sem igen maradt (lásd erre: Füreder Balázs Gábor: A "Hosszú reneszánsz konyhakultúra" magyar…..
A magyar az olyan fajta, hogy ezer éve (vagy a tök tudja, amióta eljöttünk Levédiából) ugyanazok az alapkérdések foglalkoztatják. Ezek egyike a négy deci ügye. Most épp a fogyasztóvédelmi hatóságot buzerálják, hogy nem átkúrás-e véletlenül a Heineken négy decis Soproni…..
Szobadísz 2015.08.22 16:58:40
Belsőség Örömteli, öreg budi 2014.07.27 06:49:19
Lassan csiszolódik-csiszolódik, nem kerget a tatár, ráérünk Ez a poszt nem akar rábeszélni az öregautózásra. Ne tedd, ne csináld, sokkal okosabban is eltöltheted az idődet, sokkal hasznosabban, tényleg. Ha eddig nem kezdted el, most már ne vágj bele, mert az autózásnak sajnos…..
Szobadísz 2014.07.27 10:44:28
A thai boksz, azaz a muay thai természetesen Thaiföldön nagyon is népszerű küzdősport, világszerte azonban nem ennyire egyértelmű a helyzet, mert a K1, MMA és egyéb ketrecharcos, tévékre kitalált küzdősportok háttérbe szorítják az ősi küzdősportokat. Ezért is próbálkoznak…..
Szobadísz 2013.06.15 17:35:31
A Blikk nagyszerű oknyomozását nem tudjuk kihagyni a mai bulvártermés szemezgetésénél, hiszen egy Dream Girls Hungary nevű escort oldalon ráleltek az Éden hotel méltán elfeledett Szandra nevű szereplőjére, akit mi csak Pókmajomként emlegetünk már két éve. A csaj a műsorban…..
Normalizálódik a helyzet az országban. Emberélet már nincs veszélyben, így szó eshet a sorrendben ezt követő legfontosabb dolgokról.Magyarország kétségkívül legjobb hírtelevíziója szombaton a 11 órás hírblokkjában (majd 12 órás híradójában, a nemzetközi híreket…..
Lehet azon merengeni, hogy van-e értelme a svájci betétesek adataiért sorba állni Zürichben vagy sincs, vagy azon, hogy egyáltalán hogy képzelik a Svájcba menekített vagyonok forrásadóztatását. Az egészen csak röhögnék egyet, s azt a videót meg tuti megnézném a jutubon, ahol a…..
Reszkessen ki offsór lovag, teringettét neki! Az amnesztia ideje lejárt, lesz itt visszamenőleg kivetett 35% forrásadó meg titkosszolgálati módszerekkel svájci bankszámla felderítés. Bizony. Utóbbit úgy kell elképzelni, hogy Viktor a legnagyobb titokban felhívja fricc Andzsit, hogy…..
Az örömhír: talán még sose volt Viktor ekkora szarban. A brüsszeli sajtótájékoztatóján előadott, kényszeredett hebegés-habogásba csomagolt hazudozás már egyértelműsítette, hogy nagy meglepetésként érte a diákok tökös kiállása. A nemzeti kusslegyen rendszerében…..
sorok között A béke másik arca 2012.12.11 18:28:00
Az Európai Tanács, az Európai Bizottság és az Európai Parlament elnöke vette át hétfőn Oslóban az EU nevében a 2012-es Nobel-békedíjat. A legtöbb uniós tagállam vezetője is részt vett az eseményen. - A három európai "tenor" vette át a Nobel-békedíjat - Kitekintő A…..
Pénzkérdés Kasszafúrás 2012.12.11 14:08:08
A hétvégén a kormány benyújtotta a pénztárgépeknek az adóhivatallal (NAV) való online összekötéséről szóló törvényjavaslatot. Az elektronikus-naplós pénztárgépeket 2013 második felére kell beélesíteni, így azonban kétséges, hogy a jövő évre várt 95 milliárdos…..
Városi túlélő Az EDC-készlet 2012.11.18 14:13:33
A prepping lényege az, hogy mindig, minden esetben próbáljuk maximalizálni a túlélési esélyünket. Reaktív gondolkodásmód helyett proaktívan igyekszünk cselekedni, azaz inkább elkerüljük a bajt ahelyett, hogy a menthetetlent próbáljuk megmenteni. A kulcs tehát az előrelátás,…..
Madonna Gangnam Style! ..
Szobadísz 2012.11.14 23:34:22
Nem először írom le, hogy Európa második legnagyobb gazdaságával komoly problémák lesznek hamarosan, Franciaország a gazdaság tekintetében sokkal inkább görög mint német. Mindenesetre nem én vagyok az egyetlen aki aggódik, hivatalosan nem megerősített információk szerint…..
Szobadísz 2012.11.13 22:38:54
...szóval ment a bolt, elmondhattuk azt is, hogy saját törzsvendégeink vannak, szállítottunk ki pizzákat, szóval egész rendes kis étteremnek indult. Volt teraszunk, normális és tiszta wc, nagy választék ételbe és italba, koktélok, borok, páleszek szóval minden ami kell. Abszolút…..