Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Öklöző

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Bravó, Sport2! 2014.04.12 21:08:32
Ritkán látható tévés bravúrt hajtott végre ma este a Sport2: egyszerre bőszítette fel az Arsenal és a Wigan szurkolóit is. A két csapat éppen FA-Kupa-elődöntőt vívott egymással, ami egymeccses, azaz ha döntetlen az eredmény, akkor hosszabbítás majd 11-esek következnek.…..
Még több kép a lakáshirdetésben. Amikor megláttam ennek a veszprémi lakásnak a hirdetését, azt hittem, hogy ez ugyanaz, mint amelyik bő két éve szerepelt az Urbanistán. Mert hogy abban is volt egy rakás döglött állat, köztük egy jókora zsiráffej is. Ám hamar rá kellett…..
Öklöző 2014.01.20 07:02:57
@Shopping: Teljesen egyet értek veled.
Szegény állat, nem tud visszalőni. Ha tudna, akkor is ilyen "bátran" viselkedne?
Ezek az úgymond magukat vadászoknak tartó egyének ne magyarázzanak meg semmit. Hagyják a természet majd lerendezi amit kell.
Blogunk egyik informátora egy olyan levelet mutatott be, mely minden kétséget kizáróan igazolja, hogy a Fidesz és Zsigó Róbert (Fidesz) választási csalást követett el! A levelet változtatás nélkül közöljük: Kedves Választópolgár! Engedje meg, hogy bemutatkozzam: Zsigó…..
Piroslap Orbán Viktor tolvaj 2013.05.15 00:15:20
A strasbourgi bíróság kimondta, hogy a II. Orbán uralkodása alatt meghozott törvény a végkielégítések 98 százalékos adójáról, melyet az alkotmánybíróság elkaszált, de Orbán meg az alkotmánybíróságot kaszálta el megoldásképpen, a magántulajdon elvének súlyos…..
"Ritkán hallani ilyen fingoperát" - kommentált a magyar miniszterelnök, miután kijött a vécéfülkéből. Majd meglepődött.  "Mikor ott ültem, azon gondolkoztam, hogy mi baja lehet a mellettem ülőnek" - meséli nevetve Barack Obama, az Egyesült Államok…..
 Mai Magyar Hírlap Bayer Zsolt álláspontja :  S hogy ilyenkor mindig felrémlik Bergman 1977-es Kígyótojásának egyik legrémesebb jelenete. Amikor a „híres” berlini kabarék egyikében nyílik az ajtó este, és belép néhány német ifjú. Nagyon szőkék, nagyon…..
  Gyurcsány Ferenc távozott a magyar közéletből. Talán nem örökre, de hosszú időre – függetlenül attól, hogy a Fidelitas vagy a Jobbik ezt követeli-e tőle, vagy sem. Kérdés, hogy belátja-e ezt maga is, vagy tovább küzd, rakkol a pályán, űzi-hajtja a pettyest,…..
Kertész Ákos „genetikusan alávaló” kijelentése miatt üldözéstől tartó magyarok hagynák el az országot, miután Kertész Ákos Kanadába távozott. „Levédiában nincs internet és magyar televízió, ahol folyamatos zaklatást kell elviselnünk. 18 éves…..
Öklöző 2012.03.05 07:42:23
@Link Elek: Anyádat is küld oda
Proszektúra Mikor mond le? 2012.01.20 12:28:00
Szerintem már csak az a kérdés, hogy mikor távozik Schmitt Pál.Kétségtelenül egyre nagyobb a baj, minél tovább vár, egyre nehezebb ebből a helyzetből kikecmeregnie. Abban bízni, hogy mindezt majd három nap alatt elfelejtik, végzetes, szinte öngyilkos butaság az ő és a Fidesz…..
Öklöző 2012.01.21 06:00:13
@draci: Mondjon le !!!!!!!
Volna mit!Például magyarázza el neki, hogy ha ennyire gonosz ez EU, ha ennyire utálni való, akkor ő miért is dolgozik még mindig ott? Na, jó, van erre magyarázat. Azért, amiért Orbán Viktor KISZ titkár, Matolcsy György MSZMP tag volt. Belülről rothasztani a rendszert. A rothasztási…..
comment:com Közszolgálati Kokó 2011.03.25 23:30:00
Egy egész ország várta már, hogy mikor kap Kovács Kokó István végre valami megbízást. Elég soká kellett rá várni, de igazán megérte, mert kettőt is kapott hirtelen.1., A Magyar Olimpiai Bizottság az ökölvívó olimpiai bajnok Kovács Istvánt delegálta a közmédiumok…..