Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Norberto124

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezúttal írásban, mert a mikrofonom betojt! Sziasztok, a Baaad Movies legújabb élménybeszámolójában a Szemfényvesztőkről lesz szó, amit leginkább úgy tudnék körülírni, mint az Ocean's Eleven és a Tökéletes trükk szerelemgyereke, ami szerencsére minőségben is felér…..
..
Norberto124 2013.04.26 21:00:51
Nos, igazából egyetértek veled részben, de én is ilyen érzésekkel jöttem ki a teremből, hogy hagy ez némi kívánni valót maga után, de igazából még is egy nagyon jó baromi látványos humoros film, sőt nekem 10/10-es lett volna ha nem csinálják vele azt amit.

*SPOILER*
Ez a Mandarinos dolog akkora baromság, nem tudom Blachsheep, te mennyire vagy otthon a Marvel vagy esetleg a Vasember univerzumba, de Mandarin vasember egyik legeslegynagyobb ellenfele, tehát eltudod képzelni, hogy várhattam ezt a csatát a képregény fanokról nem is beszélve. Végre itt lett volna az igazi badass rossz fiú, akivel vasember most már rendes film formájába is megküzdene. Szó volt, hogy megváltoztatják Mandarin háttérsztoriját, de ez, ez valami botrányos. Ezzel akkora ziccert hagytak ki, hogy azt elmondani nem tudom. Mandarinnak ugye kezén van a tíz gyűrű amik ha jól tudom varázs erővel bírnak, és más világból származnak, így tehettek volna utalások, esetleg ezzel elkezdhették volna még jobban felépíteni a Bosszúállók 2-t. Ami még rosszabb, hogy egy jelenetbe amikor Mandarin a székébe ül rávan zoomolva a kezére és látszanak is a gyűrűk a kezén és komolyan ezzel nem kezdenek semmit? Egy ilyen ikonikus karaktert mint Mandarin nem használnak ki? Mondom én nem vagyok képregény fanatikus egyet se olvastam, de, hogy a képregény fanok szétfogják ezt cincálni az biztos. Továbbá azt se értem, hogy Stan Lee ezt hogyan engedhette meg..:/
*SPOILER VÉGE*

Tehát nekem igazából ez böki a csőrömet, de még így is szeretem a filmet, de mondom ezen eléggé felhúztam magam és fel is fogom még:) Lehet kicsit hosszúra sikerült ez a kis beszámoló:D
A harmadik Filmbarátok Podcast tartalma: 127 óra Rango Föld Inváziója - Csata: Los Angeles Álomháború Kitekintés az áprilisi felhozatalra: ápr. 14: A gyerekek jól vannak Sikoly 4 Ismeretlen férfi április 21: Élve eltemetve Forráskód  + Thor A lány és a farkas…..