Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kohut Zsani

16 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy gondolom, hogy a Fészek Színháznál egy évad mindig a táborral kezdődik. Idén nem tudtam részt venni a táborban. Pedig ott készültek a Romantika alapjai. Ennek ellenére mégis megkaptam Kisgiza szerepét. Roppantul örültem neki. Imádom ezt a karaktert. A nem/más…..
2013. április 27. - Romantika Egyszer volt, hol nem volt, volt egy előadás a Fészek Színházban szombaton. Az olyan gyönyörűséges volt, hogy mindenkinek a szava is elállt. Az összes szereplő, pár kivétellel, uggyanolyan cigány volt, mint a Mága Zoli vagy a Bángó…..
Nélkülem is készülhetnek jó előadások. Hát persze! Hiszen nem is gondolom azt, hogy csak az jó, amiben én is szerepelek. Sok előadást láttam már a színházunkban és nincs olyan, amit kedvencemként tudnék kiemelni. Több olyan is van, amely jobban tetszik a másiknál, de nem…..
Itt a február. Ezzel megérkezett a februári műsorunk is. Ha kíváncsiak vagytok a részletekre, nézzétek meg a honlapon, hogy melyik előadás mely napokon lesz a Fészek Színházban. Válogassatok a kínálatból, de ha tehetitek nézzetek meg minden előadást. Megéri! ..
Elérkezett a meglepetés ideje, amit még hétfőn reggel ígértem. A meglepetés: két videó. Az egyik a nem/más című előadásunkhoz kapcsolódik, a másik a Romantikához. Nézzétek meg a videókat, és ha nem láttátok még, gyertek el, s nézzétek meg a következő alkalommal az…..
Szép reggelt kívánok minden kedves Fészek blogot olvasónak. Új hét, új szerkesztő. Ez a hét az enyém. Nagyon izgalmasnak ígérkezik. Még soha sem csináltam ilyet. Nem szerkesztettem blogot. De ennek is eljött az ideje. Izgultam. Izgulok! Sokat olvashattok majd ezen a héten is.…..
FÉSZEK SZÍNHÁZ | BLOG Bújjunk 2012.11.29 15:00:00
Az előadásra való felkészülés nálam mindig több fázisból áll. Sminkelés előtt felveszem a jelmezem, s már ez is segít a szerepemre hangolódni. Közben pedig már a karakteremre gondolok. Végigjárom fejben a helyzeteket a karakterrel, mit, hogyan is csinál ő. Ezután az alatt…..
FÉSZEK SZÍNHÁZ | BLOG Yuppí 2012.11.22 15:00:00
Kicsit szégyellem magam, mert nekem évekkel ezelőtt volt az utolsó Cziczótáborom. Az utóbbi években mindig úgy alakult a nyaram, hogy nem tudtam táborozni a többiekkel. Sajnálom, mert tudom, hogy nagyon jó a hangulat és rengeteg élménnyel gazdagodik az ember, miközben tanul…..
FÉSZEK SZÍNHÁZ | BLOG Nektek 2012.10.17 15:00:00
Mára rengeteg szórakozási lehetőség alakult ki az emberek számára. Ezek lehetnek zenés, táncos szórakozóhelyek, de olyanok is, amelyek kultúrát szolgáltatnak a társadalomnak. Gondolom mindenki sejti, hogy most a színházra gondoltam. Sajnos, én magam nem tudok rendszeresen eljutni…..
2012. április 10. - nem/más Már kevésbé izgulok nem/más előadások előtt. Hogy miért? Mert a csapat összeforrt, és remekül dolgozunk együtt. Azt hiszem, ezt így kijelenthetem. Bízunk egymásban, és mindenki segíti a másik munkáját. Egy mindenkiért, mindenki egyért. fotó:…..
2012. március 23., Bugyi - Műköröm Nagyon örültem, mikor megtudtam, hogy újra Bugyin fogunk játszani, ráadásul a Műkörmöt! Ugyanis ez a darab még itt született meg, és itt is adtuk elő először! Vera, Nanni, Barbi (aki az első évadban játszotta Tilit) és Bandi áll…..
2012. március 7. - nem/más … ha szerda, akkor NEM/MÁS!!! Ebben a hónapban mindegyik NEM/MÁS előadásunk szerdán van. Így volt ezen a héten is. A megérkezés után a szokásos dolgok történtek, heló, szia, duma, aztán mentünk sminkbe Ancsihoz. Ezután pedig következett a…..
"... Vivi érkezése sokat nem rontott a helyzeten...". Sőt! Kifejezetten örülök neki!   Nagyon nehezen találtam meg őt. A próbafolyamat elején még egyáltalán nem éreztem, hogy hogyan is kellene Vivit alakítanom. Az első 2-3 próba alatt nagyon kerestem. Próbáról próbára…..
A pénteki próba nagyon jól ment, és sokat haladtunk előre. Pörögtek az események. Már sok jelenetet átvettünk, pénteken felfrissítettük a régebben próbáltakat és átnéztünk újakat is. Ezen a próbán nekem nem lett volna jelenetem, de elmentem, mert kíváncsi voltam a…..
2011. november 21. - Műköröm   Nagyon–nagyon vártam a mai előadást, mert az évadban nem volt még Műköröm, ma játszottuk először tavaly óta, és én nagyon megszerettem ezt a darabot.   Megint nagyon szép sminkeket készített nekünk Erzsike. Köszönjük!   Az…..
2011. március 30. - Műköröm Húú… régen volt már Műköröm előadás, de ahhoz képest a szövegösszemondás egész jól ment. (Csak úgy mellékesen, a premier több mint egy éve volt: 2010. 03. 13.) Vártam is ezt az előadást nagyon, mert szeretem ezt a darabot. Boldog és izgatott…..