Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szabó Dániel Szada

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folyamatosan bővül a TV2 Csoport portfóliója, igyekeznek szinte minden műfajban kielégíteni a nézők igényeit. Tavaly például többek között a minőségi külföldi sorozatokkal erősítő Prime rajtolt el olyan tartalmakkal, mint a Gotham, most pedig kiderült, hogy újabb filmcsatorna indítására adott…..
Az Oscar-díjas amerikai színész, Morgan Freeman nem csupán a filmvilágban bukkan fel rendre bölcs karaktereket megformálva (gondoljunk csak A Minden6ó című vígjátékra, amelyben magát Istent alakította), de rendszeresen megfordul a televíziócsatornákon is egy-egy dokumentumfilm narrátoraként vagy…..
Már ezen a hétvégén megkezdődnek a meghallgatások az X-Faktor 2017-hez, így aki érez magában elég spirituszt ahhoz, hogy megmutassa magát és vélt, vagy valós tehetségét az RTL Klub népszerű tehetségkutatójában, az mindenképpen kattintson tovább, ugyanis kiderült, hogy milyen városokban és…..
Hazai idő szerint hétfő hajnalban szurkolhatunk ismét egy magyar alkotásnak az Oscar-gálán, ugyanis a rövidfilm kategóriában száll versenybe Deák Kristóf kisfilmje, a Mindenki. A nagy eseményre a rendező Eszméletlen című minisorozatának bemutatkozó epizódjaival hangolódhatunk, amelyet ma tűz…..
Geekblog Álomháború 2011.03.24 05:10:00
Vannak alkalmak, amikor a kritikusnak le kell küzdenie egy zsigeri késztetést. Azt, hogy a cikkében ne foglalkozzon struktúrával és érvekkel, hanem csak írja le egymás után az összes létező trágár szót, amit ismer, és a végén ajánlja az egészet jó szívvel a film…..