Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MrPeetR

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fidesz nem látja, hogy így Brüsszelben harmadik világbeli viccállamok szintjén fognak minket kezelni. Most nem magyarázkodásra, hanem bocsánatkérésre és azonnali lemondásokra lenne szükség. Úgy tűnik, a Fidesz-kormány képtelen tanulni még a legelképesztőbb hibáiból is:…..
MrPeetR 2011.03.30 17:34:42
@Grigorij Pantyelejevics: De buta vagy te! Sorozatban mindig az hibádzik a fordításokban, ami Viktorka célját előre viszi? Ezt te sem gondolhatod komolyan! Lehet szar az oktatási rendszer, de minden bizonnyal sokkal jobb lesz, amint a tankötelességet 15 éves korra viszik le! Csupa intelligens ember lesz itt nálunk! Mert 15 évesen az ember ugye már mindent tud, ami az élethez szükséges, azt is tudja szükséges-e tovább tanulnia. Nézd már meg a mai 15 éveseket, még javában gyerekek!
K. Árpád elsőrendű vádlott megszólaltatásával folytatódik a sorozatgyilkosság pere a második napon - Takács Flóra írása Korábban ha szembe jött volna velünk az utcán, első ránézésre biztosan nem jutott volna eszünkbe a 40-es évei elején járó, szerényen…..
  A dobos, a szakács, a cukrász meg a hidegburkoló   Tódor János írása    Nagycsécsen gyilkoltak először. A média és a hatóságok reakciójából - pontosabban annak hiányából - igazolva látták tettüket: csak ölni kell, és közelebb kerülhetnek…..
MrPeetR 2011.03.28 18:05:17
@oscar dirlewanger: Gazdáim? :D Nem egy kutya vagyok, mint te! Gazdája csak az ilyen kis buzernyákoknak van....
MrPeetR 2011.03.28 18:18:25
@sztrugackij: Így gondolom én is, megoldást kell találni! A hatalomért küzdő pártok részére pedig persze, hogy egy huszadrangú kérdés ez. Hiszen a lakosság 8-9 %-át kitevő cigányok szavazatait elveszíteni melyik szeretné? Mindegyik inkább belerakja a kampányába a segélyezés átgondolását, erősödését, pedig ez a legrosszabb, amit tehetnek.
A szélsőjobb jelenléte csak olaj a tűzre. Hol van már a MIÉP? Az sem volt egyszerű, de ez a Jobbik csak borzolja a kedélyeket és élteti a gyűlöletet az országból. Szerencsésnek érzem magam, hogy mindezt 1000 km távolságból figyelem, de elszomorít, hogy nincs bennem vágy, ami visszahúzna a saját hazámba. Pontosan ezek miatt a dolgok miatt!
MrPeetR 2011.03.30 07:48:26
@sztrugackij: Vannak ötleteim, de nem gondolom magam megfelelő képzettségűnek egy ilyen horderejű kérdés megoldásában. Motivált pedagógusok kellenek, akik nem csak tanítanak, hanem nevelnek. Ne kérdezd meg mivel lehetne őket motiválni, nem tudom. :(
A cigányságon belül kell rendet tenni, amit leginkább maguk közt, egymással lehet elindítani. Cigány pedagógusokra is szükség lenne, mert a tapasztalat szerint cigány cigányra jobban hallgat. Vajon miért? Pedig milyen régóta élnek köztünk a Kárpát-medencében... Mégsem illeszkedtek úgy be, hogy az együttműködés kialakuljon. Itt meg is szakítanám ezt a gondolatmenetet. Valaki írt itt az amerikai indián rezervátumokról. Lehet ez lenne a megoldás? Neked mi erről a véleményed? Miként lehet egy népcsoportot integrálni, ha az a népcsoport időtlen idők óta nem érzett erre affinitást?
Tódor János írása Honnan szerezték a lőszereket az elkövetők? Hová tűnt az albérlőtárs? Miért jönne jól Cs. Istvánnak a 100 milliós nyomravezetői díj? Miért mellőzi a vádirat a nemzetbiztonsági  szálakat? Újabb megválaszolatlan kérdéseink a vádirattal kapcsolatban…..
MrPeetR 2011.03.30 07:22:07
@Gulyás József: Az ilyenek skinheadeknek hívják, hála a Jóistennek nincsenek sokan, csak szájhősködéssel táplálják önmaguk sötét érzelmeit. Nyugat-Európában az ilyen eszmék nyilvános terjesztéséért, náci jelképek viseléséért börtön jár. Bár nem gondolom, hogy ezek a defektes "emberek" valódi bajt jelentenek a társadalomra, de annál nagyobbat önmagukra. Nem is értem... Képesek az egyetlen életüket leélni gyűlölködésben, ahelyett hogy megélnék az életet boldogan, szeretetben. Valószínűleg nem sok szeretetet kapott az ilyen, ütötték verték a szülei, vagy dugta az apja. Mást nem tudok elképzelni, mert ez az elmebetegség egy agresszív megnyilvánulása, amolyan elfojtott düh.
Wittner Máriának végképp elgurult a gyógyszere. Vagy a józan ész menekült el a fejéből az agyrágó bogarak inváziója elől, ki tudja. Az viszont tény, hogy az egykor két lábon járó nemzeti jelképnek számító Wittner megbotlott saját nagyságában, elhasalt, és jól érzi…..
MrPeetR 2011.03.29 12:58:39
@oscar dirlewanger: Kuss cigány! Neked senki nem osztott szót!
MrPeetR 2011.03.29 13:05:12
@orbánmentesítő: Én is baloldali érzelmű vagyok, de mutasd már meg, hogy ez az érzés tud irodalmi nyelvezettel párosulni és higgadtsággal. Miért stuffolod magad? Dőlj hátra a fotelben, olvass egy jó könyvet, a fidesznek már folyik a visszaszámlálás... Tudják ezt a hívei is, azért vannak tele indulattal még akkor is, mikor már a pártjuk kormányoz.

Én csak azt nem értem miért van a mai MSZP a 89 előtti kommunista pártállamhoz hasonlítva. Az MSZP privatizált, így van... Csatlakozott az EU-hoz, ami kurva nagy lépés volt. Akik az állami tulajdonokat akarják visszaállítani és az EU tagságunkat megszüntetni, az pont a fidesz. Amikor minden állami kézben van és mindent az állam felügyel az mi? Nem az a kommunizmus? Akkor mit kommunistáznak a fideszesek? :))) Kurva jóóóó.....
Bunkóság az IKEÁ-tól, hogy a pénztárnál senki sem segített G.-nek a nehéz bútorelemek lepakolásában, vagy ez vevői hiszti, és az áruháztól nem várható el ilyesmi? G. persze erősen nehezményezi, hogy a konyhabútor elemeit neki és a 13 éves lányának kellett volna lepakolniuk,…..
MrPeetR 2011.03.26 13:19:43
@Megdobbent: Utazz egy kicsit Nyugat-Európába! Egy kicsit más a helyzet, az emberek nem ilyen frusztráltak, mint te és az itt panaszt emelő akárki. Megértik, elfogadják, ami épp a rendszer ott, ahová éppen mentek. Ha nem tudnak azzal azonosulni, akkor nem oda mennek. Ennyire egyszerű... Egyébként van pakoló az IKEA-ban, lehet neki szólni. Valószínűleg várni kell rá, így úgy gondolom, ha a szóban forgó panasszal élőnek várnia kellett volna rá egy 20 percet, akkor emiatt lenne az IKEA mocskolva. Néma gyereknek anyja sem érti a szavát... Ha hív egy pakolót és elmondja, hogy nem emelhet nyilván kiszolgálják, elkísérik a kasszához, valószínűleg az autójához is. Kommunikáció! Ez nem nagyon megy a magyaroknak, csak a jogok követelése. Lett volna joga az IKEA--ban, csak nem kommunikált, hogy a jogával élni szeretne.
A magadfajta korlátolt embernek nyilván az is szúrná a szemét, ami itt nálunk teljesen elfogadott: egy kutyával bemehetsz az étterembe, kávézóba, szupermarketbe, postára, önkormányzathoz, adóhivatalba, bárhova! Micsoda dolog mi? Na erre varrjál gombot! :)