Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Akinek nem inge....

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Hajrá Lászlóné! 2011.12.22 08:31:00
Még egy minisztercserét sem tud ez a nyomorult kormány ortodox módon levezényelni? A szupersúlyos, évi 600 milliárd felett rendelkező Nemzeti Fejlesztési Minisztérium élére sikerült egy olyan jelöltet találni, akiről senki nem tud semmit. A Lászlónét! Nekem egyből Kivágó Iván…..
Hogy mikor van esküvői szezon? Nyáron. True. Talán akkor a legkevesebb az esély arra, hogy rossz időt fogjon ki magának az ifjú pár (bár manapság már nem lehet tudni, ugye...). De a szerelemnek nem lehet parancsolni (főleg ha már útban van a pocaklakó (!)), há nem? DE!…..
Cool List 2011 30. Orbán Ráhel 2011.12.07 10:00:00
Gondoltátok volna, hogy a magyar miniszterelnök lánya nem egy karótnyelt, unalmas kékharisnya, hanem egy vagány, természetes és persze veszettül COOL csaj? Erre sokan csak akkor döbbentek rá, amikor nyáron az Európa Kemping főszervezőjeként összegyűjtötte Európa legkúlabb…..
Bár bizonyára hallottátok-olvastátok, hogy 12 megyei elnök részt vett egy három napos konferencián 4500 kilométerre az Azori-szigeteken a múlt héten. Az ügyet a Blikk pattintotta ki még pénteken, ami tegnapig már Lázár János szőnyegének a szélére juttatta a 12 világjáró…..
A Twilightmániások és divatrajongók körének metszete már régóta tudja, hogy a film hősnőjének, Bella Swannak az esküvői ruhája Carolina Herrera alkotóműhelyéből kerül ki, de magát az ámulatba ejtő darabot egészen a premierig nem láthatta a nagyközönség, mivel igazán…..
Mostani időjárási viszonyok között időnként szükség lehet ezekre a plusz fényekre. De csak időnként, mivel ahogy Axim írja és én is tapasztalom, egyesek nincsenek tisztában ezek használatának szabályaival és akkor is égetik a ködzárót, ha már kifolyik a mögöttük haladó…..
Új hét, új hisztik, négy új ara a porondon: Csilla, a szürke egér, Nikolett, egy rendezetlen fogsorú szőke nő, a barna Ági, aki úgy lépked a kamera felé mintha Darth Vader ülne a nyakában és fémből lennének kicsit vaskos lábai, no meg Kristóf, aki nem Krisztinává akarja…..
Így jár az az ember, aki nyolc éven át hazudik. Aki azzal áltatja az országot, hogy adócsökkentésből lesz több állami bevétel, hogy marad az eva, meg a magánnyugdíj, hogy nem lesz ingatlanadó, ráadásul a népnek semmit sem kell tennie, csak rájuk szavazni, és máris lesz 7…..
Az X-Faktor harmadik döntőjének élő közvetítése alatt egy jó szemű olvasónk olyat látott, amilyet utoljára mi is csak a Star Trekben: egy ember a semmiből materializálódott a légtérben, majd testet öltve vonaglott egy jót. Muri Enikő éppen Pink You and Your Hand című…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
A biciklizés hamarosan annyira elterjedt lesz Budapesten, hogy a városvezetőknek és az infrastruktúra tervezőinek ugyanolyan komolyan kell foglalkozni a témával, mint az autós közlekedéssel. Erre szeretné felhívni a figyelmet a szeptember 22-i kerékpáros felvonulás, amelynek csak a…..
Akinek nem inge.... 2011.09.22 10:19:52
@dzsedi: Egyetértek. A szokásos biciklis állatság,a jogaikért verik a tamtamot,de a kötelességeket messze elkerülik.hadd kérdezzem már meg,hogy a PIROS LÁMPÁN NEM MEGYÜNK ÁT különórát ki fogja nekik tartani? ja,hogy senki? én kérek elnézést.egyszer próbáljon meg egy ilyen elütni zebrán átmenéskor,esküszöm a börtönben rohad meg,gondoskodok róla.
Másik kérdésem: miért van az,hogy ha van bicikliút,akkoris az autók közt megy? feltartva ezzel a forgalmat és veszélyeztetve magát és a többi közlekedőt. észre kellene végre venni,hogy nem vagytok egy súlycsoport!!!
A kerülőkből adódó benzinköltséget pedig lesztek szívesek kifizetni minden autósnak.seggfejek.
Nyáron, mikor a portásig bezárólag nyaralnak a minisztériumokban, és nincs bent ember, aki szivárogtatna, elszólná magát, a kormány 1 hónapon belül másodjára szalad bele önként a késbe. Ügyesen csinálják, nem kell uborkaszezon. Először önként kitették az új Munka…..
A hévízi tófürdő legújabb sztárja ez a kis vöcsök típusú állat, mely családot alapított az egyik legalsó lépcsőn, nagyon okosan pont ott, ahol el se viszi a víz a fészket (?), viszont nedves is marad. Kedves anyuka, csókolom a kezeit, nem tetszik félni, hogy magára lesz…..
  Nyaralni indulsz? Vagy ebben a randa novemberi időben csak bekuckóznál otthonra és olvasnál valami jó kis csajosat, avagy egy nehezebb világirodalmi remeket? Régóta köztudott, hogy ez a fajta kikapcsolódás jót tesz az idegeknek, sőt, esetenként a ráncokat is kisimítja.…..
Nem mintha a Népszabadságot mértékadó hírforrásnak tartanám (vagy bármelyik másik magyar médiaterméket), de azért egy ilyen szintű félelempropaganda legalábbis váratlanul ért. A múltheti Eurobarométer felmérésből (ahol kiderült, hogy a magyar fiatalok szívnak legkevesebben…..
Viktor hónapok óta rá akar venni arra, hogy kóstoljam meg a hamburgerét. Viktor a Pántlika nevű hely tulajdonosa. Számtalan közös ismerősünk van, mi is találkoztunk már egyszer, de az információ csak közvetítők útján jutott el hozzám. A nyomás egyre nőtt, én azonban…..
Áprilisban telt be a pohár: a kedvenc sajtom hosszú kínszenvedés után kimúlt. A Cserpes cheddar az egyik legjobb hazai gyártású sajt volt vagy egy éven keresztül, aztán hirtelen csípős, túlságosan erős lett, majd váratlanul elvesztette minden ízét, jelentéktelenné vált.…..
Akinek nem inge.... 2011.07.06 14:30:57
@Van_mikrohullámú_sütőtök?: Ez már nekem is eszembe jutott.Hogy a chipsadóból befolyt pénz megint A8-asokra,meg zsebekbe fog eltűnni az ígérgetések helyett.De inkább ebből a pénzből azokat a magyar cégeket kellene pl adókedvezménnyel támogatni,akik az átlagnál bizonyítottan egészségesebb,magasabb minőségű termékeket gyártanak. Így növelnék ők is a foglalkoztatottak számát,nőne a termelés és nem kéne aranyárban adniuk ahhoz,h kijöjjenek a pénzükből.
egy termék sztem már attól is leeht egészségesebb,h nem tartalmaz mű-összetevőket,lásd cserpes,akinél a sajt az sajt,nem "pizzafeltét".
Visszatértem a külföldi száműzetésemből, úgyhogy lassan én is visszazökkenek a régi kerékvágásba, megint fogjátok időről időre a nevemet látni a posztok címe alatt, amennyire engedi az időm. De itt most nem is az én nevem a lényeg, hanem ezúttal Tibi, aki leosztott egy…..
Tarlós István nemsokkal azután, hogy felszámolta a gigadugót okozó budaörsi buszsávot, újabb ötlettel állt elő: a legalább két utast (tehát három embert) szállító autósok hadd használják a megmaradt buszsávokat, a főpolgármester ezzel az intézkedéssel csökkentené a…..