Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tom.j

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
kerdem A dömper nem játék! 2013.03.13 10:03:35
Megalakult az Óvodai Hálózat! Sokan vannak és nagyon aggódnak ovistársaik szabadsága miatt. Mintegy ötven középsős óvodás ma reggel elfoglalta a kispesti játszóteret. Az ovisok közleményben fogalmazták meg a kormány felé tett követeléseiket, amit jelükkel…..
Idejekorán beszélnünk kell a témáról, mert az Astra beindításáról szóló cikk kapcsán érdekes információt kaptunk egy olvasótól. A sztori izgalmas, úgyhogy csapjunk bele. Mai cikkünk blogposztja...
törökgáborelemez 429. Casus 2012.01.12 20:20:00
Schmitt Pál plágiumbotrányához hasonló ügyet – ha igaz, amit a hvg.hu állít - egy köztársasági elnök nem nagyon élhet túl. Akár lemond, akár nem, politikai karrierje halálos sebet kap, működése ellehetetlenül. Meggyőződésem, hogy a magyar államfő számára –…..
Lelkileg se nagyon tudtam felkészülve: az ebéd utáni kajakómában kaptunk egy telefont az Autóvadász munkatársától, Vezda Lacitól, hogy a BRFK GBEO nyomozói és az NNI munkatársai autótolvajokat fogtak a Népszigeten, ott egy csomó lopott autó, meg a műhely, meg akarjuk-e nézni.…..
Eltelt az alkotmány vitájának első hete, amely különös izgalmakat nem tartogatott a politika ínyenceinek. Minden parlamenti párt az előre bejelentett pályán maradt: a kormányzó pártszövetség Szili Katalinnal kiegészítve a javaslatokat tárgyalta, a Jobbik részt vett ugyan az…..
tom.j 2011.03.25 09:16:17
@spontan: Csak mondjuk a Fidesz Navracsics útján ismertette a frakció álláspontját, ő képviselte őket az ülésen. Ez azért teljesen más, minthogy távolmaradásunkkal telibeszarunk mindenkit.