Regisztráció Blogot indítok
Adatok
panchovilla12

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
J O J O � B A B i E (@jojo_babie) által közzétett fénykép, 2016. Júl 7., 18:37 PDT Katya Elise Henry (@katyaelisehenry) által közzétett fénykép, 2016. Nov 4., 16:36 PDT lindsey (@lindseypelas) által közzétett fénykép, 2016. Aug 23., 12:03 PDT Niykee…..
Nebaszd Egy Huncut Lány vallomása 2016.11.20 12:57:43
Modern kislány vagyok, nagy hibákkal teli, a foglalkozásom: nem háztartásbeli.Főzni én nem tudok, mosáshoz nem értek, a házimunkához csöpp kedvet sem érzek.Viszont egyet büszkén be merek vallani, sok mindent nem tudok, de van ám valami:Amihez én olyan pompásan értek, mint kevés asszony ezen a…..
Feltöltöttem ezt a fotót, és a gép azt kéri, mondj valamit erről a fényképről... Mit is mondhatnék? A sürgősségi ügyeleten töltöttük az éjszakát. Este tíz előtt érkeztünk, taxival, mert azt mondták így gyorsabb, mintha a mentőre várunk.Nem szeretném leírni a részletes kórtörténetet, nincs erőm…..
Budapest - A férfi dolga az, hogy jöjjön-menjen, és szexeljen minden nővel, legalábbis Bálint szerint a Válótársakban.   Na, hányan akadtak ki? Óriási nézettséggel debütált az RTL Klubon a Válótársak című vígjátéksorozat második évada, és Stohl András karaktere rögtön ki is hirdette a férfi…..
1. Nem mossuk ki a melltartóinkat. Ez pontosan olyan, mint a férfi vs. farmernadrág szituáció. Tiszta, amíg be nem bizonyosodik az ellenkezője. 2. Szemen szúrjuk magunkat különböző sminkeszközökkel. Szempillaspirál, szemfestékes ecset, szempillapödrő szerszám, bármi ami a közelünkbe kerül. A…..
Egy egyetemista srác meghívja ebédre az anyját az albérletbe,ahol lakik. Az ebédnél ott van a fiú lakótársa is, egy gyönyörűlány. Az anya folyton ezt a lányt figyeli, és gyanítja, hogy valamiviszonyuk is lehet. Amikor vége az ebédnek, már egész biztosbenne, hogy több van közöttük, mint egyszerű…..
Valószínűleg van akinek tetszet a Május elsejei X. kerületi rendezvény, mondjuk pont nekem nem, és el is mondom miért volt szar szerintem. Pár éve tapasztalható, hogy sok mindenről szolnak az önki által szervezet rendezvények, csak nem a Kőbányaiakról. Kezdjük az elején. Halmajális? Értem én,…..
Anyák napi tiltakozókampány indult az “Ádám keresi Évát” plakátjai ellen: egy fiatal édesanya nyílt levélben fordult a nemzeti médiahatósághoz a Viasat meztelen reality sorozatát népszerűsítő köztéri reklámkampány leállítását kérve. Mint írja, a meztelen férfiakat és nőket ábrázoló plakátok…..
panchovilla12 2016.05.02 10:03:35
@akrosztikon: Pont erre gondoltam én is.
         ...avagy, mi is a zörög a kerületi polgárőr berkekben? Történt tegnap előtt, itt a Kőbánya Infó hasábjain, hogy kialakult egy igen komoly és pezsgő pengeváltás – ami egyébként az ilyen fórumok éltető eleme – a…..
panchovilla12 2011.03.25 09:24:48
Üdv Kőbányász!

Hatalmas vita alakult ki a polgárőrségekkel kapcsolatban, és én is hozzá szeretném tenni a véleményemet.
Nagyon úgy tűnik, hogy a legtöbb kommentező, nem ismeri az eseményeket csak olvasva szólt hozzá, én viszont kicsit a részese is voltam.
A tények amelyre Gálicz úr is utal elmesélem nektek.
Jó pár éve, Tibi úr még a Körösi Cs –i panelban lakott, egy szép nap együtt poharazgatott az országosan közismert, akkori kőbányai roma kisebbségi önkormányzat elnökével, akivel , ha jól emlékszem, Tibi úrnak valami üzleti vitája alakult ki. Ennek hevében előkerült egy, ismereteim szerint, engedély nélküli lőfegyver, amivel megfenyegette Choli urat Tibi úr, konkrétan a fejéhez fogta.
Azt nem tudom, hogy a rendőrség kinek a hívására jött ki a helyszínre, de jó nagy erőkkel jelentek meg, lévén fegyveres bejelentésről van szó.
Tibi úr a rend éber őreinek megérkezése ellőtt, szét nézet háza táján, és sebtében a házban található meleg tárgyait ( esetleg az előbb említett mordályt is ) egy szatyorba pakolta, és kedves feleségére bízta, hogy az utcán sétálgasson vele míg a Fogdmegek esetleg háztűznézőben vannak nála. Szegény asszony az éjszaka közepén rótta a köröket a panel körül, míg elcsendesedik a környék, és az a sok fránya rendőr el nem húzza a belét..
Ha jól tudom az eljárás ennek ellenére megkezdődött Tibi úr ellen, de hogy mi lett az eljárás eredménye és, hogy miért lett az, nos az más dolog.
De az tény, hogy ennek hatására, egy időre Tibi urat eltávolították a Wolf éléről, és minő meglepő egy kis elszámolás vita alakult ki a Wolf és Tibi úr között. Egy konkrét példát említve, pl. az önkormányzati támogatásból Tibi úr megvásárolta saját magától a kocsiját a Wolf részére, amit persze saját használatra igénybe vett, a probléma akkor kezdődött, amikor , nem lévén ő a vezető, a Wolf kérte az autót, ez nagyon feldühítette Tibi urat .
Aztán miként lett újra ő a Wolf vezetője, azt nem tudom.
Az se semmi, hogy Tibi úr, Gálicz urat mszp-sezi le, ami vicces mert, ő is a közelben volt rendesen, egy Wolfos kocsi rendszeresen az mszp székház előtt parkolt, meg ugye azért egy két mszp-s rendezvény biztosítása is becsúszót.
A Mese tovább is van mondjam még?

A lényeg, hogy bosszant a szelektív memória, amit a Kőbánya.infón láttok, és az, hogy a Polgárőrséget egyesek biznisznek tekintik, ezért lejáratják a Polgárőrség nagyszerű és szükségszerű mivoltát, ezért írtam le mindezt, amit részben láttam, részben rendőrök és polgárőrök elbeszéléseiből tudok.
Bizonyítani nem akarom és nem is fogom, aki akar kősón bele.