Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blogbea

43 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gumikacsa bumbumbum 2014.03.31 11:06:05
hahó átjön e ez a poszt ..
S.O.S Állatmentés! 2013.06.05 16:54:48
Kedves, igen Tisztelt Önkéntesek!!!Az árvízre való tekintettel úgy döntöttünk, hogy péntek d.u.-tól vasárnap késő estig Budapesten és közvetlen környékén készenlétben fogunk állni autóval arra az esetre ha menteni kell …A nagyon sanszos területeket alapból átnézzük, de…..
Két nagyon helyes, okos és játékos kutyus várja a szerető gazdiját! Ha van rá lehetőséged segíts, akár egy megosztással! Érdeklődni: frotyi@freemail.hu Köszönjük ..
Szevasztok! Goldenblog 2012 2012.07.31 10:18:52
Idén már nyolcadszor keresi a hvg.hu az év legjobb blogjait, ahol kilenc különböző kategóriában versenyezhetnek a bloggerek. Az elmúlt években mindig szép teljesítménnyel szerepeltek a blog.hu-s blogok, tegyünk érte, hogy ez idén se legyen másként. Ha úgy érzed, hogy…..
Kisebb szünet után a magyar blogoszféra egyik vezető divatblogjával térünk vissza. Bujdosó Biankával beszélgettünk, az OurFashion és az OurCelebration blogok egyik szerzőjével. Ha jól tudjuk, már az Ourfashion előtt is blogoltál. Mikor és miért kezdtél el a blogolni?  Volt…..
Közeledik az igazi nyár, hétvégén akár 30 fok is lehet, ezért már sokunk képzeletében a nyaralás, tengerpart, pálmafák, vízpart jár. Éppen ezért aktuális a következő interjú, mely a Vojázs, vojázs blog szerzőjével készült, aki egy kicsit másképp, az izgalmasabb,…..
A héten az MLZphoto blog szerzőjével, Miklósi Lászlóval beszélgettünk. A blogon mindenről olvashatunk, ami a képalkotás világában történik, legyen az egy meghökkentő hír vagy egy újonnan megjelent profi fényképezőgép. A fotózás a munkád része is vagy csak egy hobby…..
A hét bloggere Irány a Hold! 2012.04.06 10:00:00
Pár tucat gépészmérnök, szoftveres és villamosmérnök az ország minden pontjából: ez a három csapat fésüli a Pulit – ami igazából egy holdjáró lesz majd. Miről is van szó? A héten a Puli Space blog szerzőjével beszélgettünk, és ezáltal egy nagyon izgalmas projektet…..
Egy igazán érdekes blogra bukkantunk, és meg is ragadtuk az alkalmat, hogy felkeressük a szerzőt és kérdezzünk Tőle pár dolgot. Ez a Hölgypilóta blog, amely betekintést ad a nők szerepébe, helyzetébe és sikereibe a repülés világában. Olvassátok Ti is, megéri. A repülés…..
A napokban volt a Macaron Világnapja, ezért édességlázban égtünk. Ennek örömére készítettünk interjút a Csokiblog szerzőjével, Osvárt Judittal és hamar ki is derült, hogy nem csak egy, hanem rögtön kettő blog fűződik a nevéhez. Így ezen a héten két remek blogot is…..
A héten Stigával beszélgettünk, az Extrém sportok blog szerzőjével. Ha szereted az extrém dolgokat, és késztetést érzel, hogy kipróbálj minden újdonságot, őrültséget, akkor igazán Neked való a blog. Olvashatunk tesztekről, eszközökről, régi és új extrém sportkról,…..
Manapság számtalan divatbloggal találkozhatunk, akárhol is böngészünk, azonban kevés olyan van, ahol személyes hangnemben íródott, tapasztalatokon alapuló, egyedi posztokat olvashatunk. Erre egy remek példa az Annenn blog, melyről egyre többen beszélnek, és látogatottsága is…..
Ezen a héten Grönlandra kalauzol minket a Grönland fishing blog szerzője. A blogon egy horgásztúráról olvashatunk, azonban ez többről szól, mint "csak" a halakról. Mesés tájak, sarki fény, pézsmatulok és kemény megpróbáltatások. Olvassátok szeretettel! Kis korod óta rajongsz…..
A mínuszok és a hóesés közepette ezen a héten Indiába látogatunk az IndiaPass blog segítségével. Ha kíváncsi vagy az indiai kultúrára, gasztronómiára és az "egyszerű" hétköznapokra, akkor neked ajánljuk ezt az interjút! Minek a hatására döntöttetek úgy, hogy…..
A héten Gergővel beszélgettünk, a Hollywoodhírügynökség blog szerzőjével. A blogon filmkritikákkal találkozhatunk, de nem a megszokott módon, hanem videó formájában. Az őszinteség, a lazaság és a szakértelem jellemzi az alkotásait. Miért döntöttél úgy, hogy videó…..
Az e heti posztunk egy igazán követendő példa, mindenkinek, aki változtatni szeretne, de nem tud nekikezdeni. Interjúalanyunk a Dagadt Köcsög blog szerzője, aki hosszú utat tett meg a mostani állapotig, de ma már a legmélyebb álmából felkeltve is le tudna futni egy félmaratont. A…..
A hét bloggere Üzenet a magasból 2012.01.27 10:00:00
A héten az Altomán blog szerzőjével beszélgettünk, aminek elsődleges oka az volt, hogy megtudjuk, miért nem olvashatunk új kalandokról október óta. Természetesen erre is és még sok más érdekes dologra fény derült. Magasságmániások előnyben. (A fotót köszönjük Németh…..
E heti választásunknak bevallom őszintén egy kis személyes oka is van. A Bucsus blog sokszor kisegített engem is, hogy igazán finom ételhez jussak gyorsan és még olcsón is. A két szerző, akik az elejétől fogva együtt dolgoznak remek tanácsokat osztogatnak és valami nagy durranásra…..
E heti választottunk sok mindenben különleges, például, hogy nem csak blogol egy bizonyos témáról, de teret enged az ifjú hazai tehetségeknek is, hogy ismertséghez jussanak. Ezen kívül pedig mintegy 12 ezer fős rajongó táborral rendelkezik, így késztetést éreztünk rá, hogy…..
Az Újév első interjúalanya Rózsa Edvárd volt, a Pamacs és Penge blog szerzője, véleményem szerint sokak örömére. Aki érdeklődik a hagyományos borotválkozás iránt, biztosan talál magának pár hasznos tippet a lenti sorok között. De aki nem él ennek a szenvedélynek, ő se…..
A hét bloggere Casino & Lifestyle 2011.12.30 10:49:00
E heti interjúalanyunk a Mr. & Mrs. Jackpot női szerzője, Szűcs Nóra, aki már nem egy blogot tudhat a háta mögött. Talán ennek is köszönhető, hogy a blog még csak pár hónapos, mégis nagy látogatottsággal bír és már kialakult olvasótábora van. Honnan jött a blog…..
Petykával, az idei év Kult-szórakozás kategória Goldenblog győztesével beszélgettünk a héten, aki a Budapest Avantgarde blog szerzője. Mint az alábbi interjúból is kiderül, nem a képzőművészeti pályára készült, de sokunk örömére itt találta meg önmagát, amiről…..
Karácsony közeledtével elérkezettnek láttuk az időt, hogy mindenki egy percre megálljon a nagy rohanásban, stresszben és figyeljen magára is. Éppen ezért e heti interjúalanyunk a Fengshuitrend blog szerzője, aki egy kicsit minket is megtanított arra, hogyan figyeljünk saját…..
Ezen a héten a Pilates blog szerzőjével Dávid Enikővel, nick nevén Szöszkeboszival készítettünk interjút. Fitnesz-életmód blogja betekintést enged a különböző mozgásformák világába és sok mindent megtudhatunk az egészséges táplálkozásról is.  Mikor kezdtél el…..
Szevasztok! Coldplay CD nyertesek 2011.12.02 15:35:00
Drága Bloggerek! Elérkezett a péntek, így újra kiosztunk közöttetek 4 db Coldplay CD-t. Mivel az előző sorsolás kedden történt, ezért az onnantól számító posztokat néztük, hogy ki kapta a legtöbb like-ot. Nagyon sok érdekes, és hasznos írás született, így tartalom alapján…..