Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Becs

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kettős Mérce Indokribanc nincs 2011.08.15 11:08:00
Tegnap jelent meg a szarrobbantó blogon, majd kikerült az index blogketrecébe egy poszt, ami a szokásos ne hallgassuk el kiindulási pontból azt mondja, a társadalomnak beszélnie kell arról, hogy néha a nők is tehetnek a megerőszakolásukról. Ez így ebben a formában nem igaz, de abban…..
Becs 2011.08.17 09:29:32
@Cr: Hajrá, Cr! Kapja csak meg a csaj, amit kiharcol magának! :D
Becs 2011.08.22 09:00:27
@donna_darko:
"Micsoda érvkészlet. Anyukádat is elszidod mindennek, ha nem olyat főz, amilyet enni akarsz"

Ugye anyámat nem veszed a szádra te kis szutyok kurva, hogy rohadnál szét? Ugye? Na takarodj.

"nem elég egy tyúkszarból kivakarózott kispénisz-komplexusos idióta nyomorult nyavalygása"

Te aztán tényleg kevésszer tudsz jót mondani. Továbbra is szánalmas vagy. Itt a hozzászólók nagyrészt rajtad röhögnek, téged szánnak, ha nem vennéd észre. Úgyhogy ugrálhatsz, ahogy akarsz.
Becs 2011.08.22 09:08:09
@Lord_Valdez:
"Na, ezek szerint mégiscsak lehetséges megkülönböztetni a meztelenséget, a szexre való felhívástól. Tehát még sincs hatalma feletted."

Szerintem nem figyeled a lényeget. Nem figyelsz te mást se. Szart se figyelsz. A meztelenség, ha nem riszálja valaki magát, akkor önmagában nem "erkölcstelen", nyiván megvan a saját helye. Egy tónál, tengernél, zuhany alatt nyilván nem öltözünk föl, mert nevetséges, minek.
Csak tudod, ne felejtsd el, hogy a naturista közösségek az ilyen hozzáállású nőket pl., mint aki most épp az anyámat emlegeti, villámgyorsan kidobálják. És látom, nem akarod észrevenni a mondanivalót, hogy miért, látom, egyáltalán nem akarod fölfogni, hogy mi az, ami para a kurvás öltözködésben.

"képzeld el, hogy ugyanez igaz a különböző ruhadarabokra."

Azok a ruhadarabok, amiket én meg még itt egy jópáran kifogásolunk, azok kifejezetten arról szólnak, hogy - viselőiket és gyártóikat idézve - megőrjítsék a pasikat. Ugyanazt gondolom róluk, mint a térdig égő latexcsizmáról és a faszálarcról. Tök vicces, meg minden, csinálja, aki akarja, de OTTHON.
Látom, nehezen fogod föl.

"A te esetleges fantáziádhoz, fétiseidhez meg hadd nem már az összes többi nő alkalmazkodjon."

Ja, nyilván csak én nézem meg a kurvának öltözött nőket...?
Úgy látod a hozzászólások alapján?
Tényleg ilyen hülye vagy?

"Tudatlan barátom, a háborús erőszakolásnak nagyon hosszú története van és rohadtul semmi köze a kiéhezettséghez."

Ja, semmi köze a kiéhezettséghez, hogy a gyorsítószerrel, alkohollal rohamozó egységek, akik hetek vagy hónapok óta nem láttak nőt, meg néha egyáltalán semmilyen civilt, azok, amikor beérnek egy faluba és nem nézi őket senki és még örülnek is a felettesek, hogy nyomják a terrort, azt szerinted csak parancsra teszik.
A viagrát meg meg se rendelte Kadhafi, nem?
Na pihenjél srác, egyre röhejesebb vagy.

"Tudod, erre háború után ritkán büszkék a katonák. Legalábbis a civilizált országokban."

Másra szintén ritkán büszkék.

"Németek, oroszok, amerikaiak érnek? Persze náluk hivatalosan tilos volt, de a parancsnokok sem tudtak ám mindenről, illetve sokszor szemet hunytak.
Ha ragaszkodsz hozzá, maradj meg a tudatlanságodban."

Mondod ezt te :DDDDDDDDDDDDDDDDD
Na felejts el
Találtam egy vicces kérdést a gyakorikérdések.hu-n, "Szabad-e kutyával bemenni az Aréna Plázába". Úgyhogy ezen elgondolkoztam én is, ha már ugye KÖKI és ha már pláza a téma itt is. Vajon lehet-e majd kutyát vinni a KÖKI Terminálba? Szólnak érvek a dolog ellen és…..
Dudich Ákos: A Vágtázó Halottkémek Életereje – Pótolhatatlan Halhatatlanság!Az utóbbi években tucatjával jelennek meg magyar nyelvre lefordított zenészek, zenekarok pályafutását bemutató életrajzok, önéletrajzok. Nélkülözhetetlen szerepe van az ilyen könyveknek nem csak…..
Becs 2011.03.30 14:13:10
@deadoralive:

2000 környékén ismertem meg a VHK-t. Épp meghalóban voltak már... már akkor sokan sírtak, hogy "ez már nem az". Nyilván igazuk is volt. Meséltek nekem a régi buliról, ahol madárijesztőnek, busónak meg tollas isteneknek öltöztek emberek, stb... a nagy hangulat... hát igen, ez nem jön már vissza, ez tény.
Azért manapság elmenni egy Vágtázó Életerő koncertre, nem annyira vészes. Jobb, hogy ez így megy, van, mintha nem lenne, nem menne sehogy.

Olyan ez, mint a Pink Floyd: nyilván mindenki tisztában van vele, hogy a 60-as évek vége volt az IGAZI. Meg a 70-es évek eleje, esetleg. Az már egyértelmű, hogy a 80-as évek elejére vége lett. A 90-es évekre - ahogy azt a róluk szóló könyvben megírták - egy nagy, kihűlt vulkánhoz lett hasonló.

Hát basszus. Örüljünk, hogy még élnek közülük.
Én örülök, hogy Grandpierre még egyáltalán hajlandó erre az egészre. Kiáll és megcsinál egy koncertet. Halljuk a régi kedvenceinket. Nem értem, mit kell folyton fanyagolni. Semmi értelme.
Ma van az a nap, amikor a GDP zuhanni kezd, ugyanis A Szerelő egy hosszas levélben taglalja, hogy is járt egy BMW-sel. A sztori meg van fűszerezve némi rendőrséggel, és egy csipetnyi magánéleti szállal is. Vigyázat, a levél egész hangulatos, kellemes időtöltést…..
A napköziben a konyhás néniket nem sok gasztronómiai feladat terhelt, mivel minden ételt központilag szállítottak, és a moslékot is központilag fuvarozták el. Ami rájuk maradt, az a melegítés, osztás, mosogatás. Valójában a tepertőkrémes kenyérnél ért ez a felismerés, amikor…..
„Elolvastam ma Török Gábortól Piroslapig valamennyi blogbejegyzést a készülő új Alkotmányról.Homály,indulat.Mélyéről párolog a bögre.Nagyon." Ez volt Deutsch Tamás EP-képviselő úr átfogó, twitterén közzétett álláspontja: Részünkről megtiszteltetés,…..
Becs 2011.03.29 15:17:08
@Behajtó70: Reméljük, te se mentél a fideszre szavazni, meg a többi okos se, aki megpróbálja előadni, hogy "a tomi is hülye"... ismerjük már
Ma hazafelé tartottam az M3-ason. Utolértem egy kamiont, belenéztem a tükörbe, nem jött senki, elkezdtem indexelni, előzöm, gyorsítok, már 140 körül mentem, mikor valami elkezd villogni mögöttem. Nézem a tükörben, semmit nem látok, csak fehér lézersugarat. Hallom,…..
Reckl Amál blogja Es gibt 2011.03.28 19:46:36
Vannak hasznavehetetlen pártemberek messzi kiküldetésben. Vannak negyvenes naplopók, akik még egy napot sem dolgoztak életükben. Vannak, akik még sportminiszternek is csak leendőek voltak. Vannak magukkal nem bíró szoknyapecérek. És van D. Tamás.A pillanatképet köszönjük a…..
Áll a bál Deutsch Tamás körül, illetve a twittere körül. Többek között azért, mert olyan kifejezéseket használt mint: "irtózatos gecik" "gusztustalan rohadékok" "picsába", vagy hazugsággal vádolja meg Kolláth Györgyöt, vagy a satjószabadság…..
Piroska összcsaládilag ment volna fakereszten lógó férfit nézni a Nemzeti Galériába. Sikerült is  interneten jegyet vennie, hogy ne kelljen sorban állni a bejutásnál. Igenám, de a nyugdíjasok ingyenjegyét csak a helyszínen, a pénztárban lehet igényelni, online nem. Azaz vagy…..
Sárdobáló Győztek a zsarolók 2011.03.24 15:30:00
Nem állítom, hogy szakértője volnék a témának. Azt sem, hogy átfogó információim lennének a magyarországi helyzetről. Azonban két dolgot állítok. Az egyik: a hálapénz zsarolás. A másik: a hálapénz természetéből adódóan ez a legaljasabb orvosi hozzáállás nem mérhető…..
Kétpercesben az ötvenhatos Wittner Mária (...) lehóhérozta Horn Gyulát, majd helytelenítette, hogy „a mi adónkból” finanszírozzák a volt miniszterelnök kórházi kezelését, aki „nem képes meghalni”. Hát ezek mennek a magyar Parlamentben az új alkotmányról szóló "emelkedett" vita keretein belül a…..
Az egységes parkolási szisztéma bevezetésének köszönhetően már arra is van esély, hogy két egymás mellett elhelyezett parkolóautomatán is más-más legyen a tarifa:A Dagály fürdőbe szoktam járni, így március 22-én délelőtt is dobom be az előre kikészített szokásos pénzt…..
Kurvapecér (18+) Gondolatok 2008.05.28 07:36:00
Ez a bejegyzés egy tematikus linkgyűjtemény, ahol összegyűjtöttem az interneten található kedvenc cikkeimet. A házasságról Popper Péter: A házasság jó dolog, csak kicsit sokáig tart Popper Péter: Kívülről nem jön megváltás Popper Péter: Hét undok megjegyzés a…..
Becs 2011.03.24 12:49:28
A rengeteg tipikusan magyar kicsinyességtől átitatott, negatív kommentár ellenére a KDNP és az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség közös kezdeményezése, a Gyere haza! honlapja, és főleg az azon található 10 érv Magyarország mellett nagyon a szívembe talált. Azt hiszem,…..