Regisztráció Blogot indítok
Adatok
"Doki"

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A repülő csészealjakról és a földönkívüliekkel való találkozásokról szóló történetek évtizedek óta jó táptalajai azoknak a spekulációknak, hogy vajon létezik-e élet a világűrben a Földön kívül. Ehhez 1996 augusztusában újabb adalék érkezett, mégpedig az amerikai NASA-kutatóktól, akik azt állították,…..
Sáfrány Géza, a miskolci 10-es honvédek ezredparancsnokának hagyatékából A Magyaros elleni rohamtámadásról már számos tanulmány, cikk született, hiszen egyedülálló haditett volt. Ebben a posztban most az erdélyi végeken zajló események mögé, a mindennapokba pillantunk be a m. kir. miskolci 10.…..
  Az Úr 2015-ik esztendejében a Bakony fővárosában, Zircen a majd ezeréves apátság épületében megnyílt Magyarország első valódi apátsági sörfőzdéje –a…..
A fenti, biztató kijelentést Jézus tette Natália nővérnek!  Az alábbiak pedig a Szeretetláng üzenetéből: Oly sok bűn van az országban. Segíts Nekem, mentsük meg! Én jóságos, megértő Édesanyátok vagyok, és veletek összefogva megmentelek benneteket. Szent István Nekem ajánlotta (országotokat), és Én…..
A havannai papa double koktélt róla nevezték el: rum, grapefruit és maraschino keveréke kell hozzá Papa double koktél, Kuba, szivar, szafari, hajózás, nagyon csinos, sportkocsival száguldozó, vadulásra vágyó felső-középosztálybeli nők, senkinek sem volt Ernest Hemingwaynél…..
A Pest megyei kisvárosban komoly felzúdulást váltott ki egy helyi rendelet, amely a vendéglátó ipari egységeket hétköznap éjfélkor, hétvégén pedig éjjel 1 órakor bezárásra ítéli. A helyzet ennél persze komplikáltabb… Ráckeve a kis Esztergom. De ne rohanjunk előre!A…..
"Doki" 2011.07.11 17:26:37
@Vicuska013: Igazad van. Nem rendeletileg kell megszüntetni valamit, ld. szesztilalom Amerikában, vagy Gorbacsov, van más mód is . A duhajkodókat ki lehet szűrni, a zenekarnak szabályozott működési engedélye van és minden szórakozóhely felel a vendégekért.
17 évig volt Ráckevén nyaralóm, igaz nem is voltam ilyen nyugalomra vágyó nyugdíjas. A víz tényleg viszi nagyon a hangokat, de ma már kitűnő hangfogókat
lehet látni, kapni.
Vagy ebből is politikát akartok csinálni? Akkor bocs, nem mondtam semmit..."D"
Rendhagyóan egy valós hírrel kezdem a mai vasárnapi kabarét: Nagy megdöbbenést okozott csütörtökön délután egy 56 éves győri tehergépkocsi-vezető, miután pótkocsis teherautójával behajtott a tatabányai szanatórium területére. Már az érkezése sem volt zökkenőmentes, a…..
Varánusz Tanúskodik, Pelikán? 2011.07.07 06:03:00
"Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik, és aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló." Vagy kém. Mert " a kémek nem úgy dolgoznak, hogy gyanút keltsenek. Épp ellenkezőleg!…..
"Doki" 2011.07.07 19:58:04
@orbánmentesítő: Ezért a szókincsért kár volt az iskola padját koptatnod. Kb. a Rákóczi téri csarnok köpködőjének szinvonalán vagy.
Az elvekkel nem kötelező egyetérteni, de az Embert tisztelni illik...
Ez eggyes , leülhtsz! "Doki"
"Doki" 2011.07.08 10:37:34
@orbánmentesítő: Stílus maga az ember...
veled nincs mit tárgyalnom,de egy verset idézek - búcsuzóul:
-szépöcsém, de nagy kár-
hogy apád paraszt volt, s te is az maradtál-
Ps.: bocsánatot kérek a parasztoktól! "D"
Hogy Szilvásy György sértett-e törvényt, azt egy remélhetőleg független bíróság fogja eldönteni. Hogy Szilvásy György ellen vádat fognak-e emelni, azt az ügyészség fogja eldönteni. Nincsenek birtokunkban sem az ügyészség rendelkezésére álló információk, sem a bírói…..
Bevallom: sohasem volt nekem szimpatikus Szilvásy György! Van az úgy, hogy meglátunk, megismerünk valakit és azonnal feltámad bennünk az ellenérzés vele szemben. Ez ösztön, ellene keveset tehetünk… Pláne akkor, ha ezt az érzést megtámogatják olyan érvek is, mint pl. az…..
Tegnap és tegnapelőtt a magyar állam az elmúlt 21 évben példátlan módon itt tartózkodó bevándorlókat hurcolt meg egy idegen állam kérésére. Az ellenzéki pártok közül ez se az MSZP-t se a Jobbikot nem zavarja, hiszen semmilyen hivatalos reakciót nem tettek közé az ügyben.…..
"Meglehetősen hosszú időbe telik, míg hazánkban a szocializmus és a kapitalizmus között az ideológia terén eldől a harc: melyik győz. Ennek oka az, hogy még hosszú ideig fenn fog maradni országunkban a burzsoázia és a régi társadalomból származó értelmiség befolyása,…..
Június 4-e tragikus nap a magyar történelemben. Megcsonkították az országot: odalett sok ember, meg sok, a szívünkhöz közel álló város, falu, hegy és folyó. Trianon lelkileg soha ki nem heverhető trauma: minden nemzedék sorsába beleégett, ami Versailles-ban történt. És…..
"Doki" 2011.06.14 16:09:32
@Qqriq: Ha neked is útlevél kellett volna hogy nagyszüleid temetésére elmehess, akkor is ezt mondanád?!
Az Occam-elv alapján nézd a tényeket, és csak a tényeket- mit modassz?
Olvass egy kis Raffayt hogy halld a másik oldalt is, merd vállalni a magyarságodat, hidd el emberebb leszel!
Üdvözlettel: "Doki"
A Fidesz egyik legtöbbet ismételt választási jelszava volt 2010 tavaszán az elszámoltatás. Orbán Viktor akkor nyilatkozata szerint, "két ügy van, ami nem tűr halasztást: az elszámoltatás és az ország megmentése a gazdasági összeomlástól." Prioritásban e két ügy…..
„Sajnos Koltay ugyanazzal az igényszinttel koreografálja a filmjeit, mint a 80-as évek pártrendezvényeit.” /Bozótharcos hozzászólása az UFiblogon, 2007/   Június 4-én késő este Koltay Gábor Vérző Magyarországát adta a köztelevízió egyes csatornája. Nagy…..
"Doki" 2011.06.05 12:30:26
@bbjnick: Üzenem a fullánkos nyelvű bírálóknak:
végre valaki megismerteti velünk a "másik" oldal véleményét, igyekszik bemutatni ami eddig tilos és rejtegetett volt. Az igazság úgyis valahol középen van,
ha erre nem vagytok kiváncsiak -nézzétek a Való Világot
hallgassátok "Alexandert", az való Nektek. "Doki"
Az emberek nagyon szeretik, ha szenvednek kicsit a politikusok. Kövér László az országgyűlés elnöke, most ezt használta ki, hogy kicsinyes módon odacsapjon az ellenzéknek. Az alkotmányozás politikai bojkottálása miatt megvonta az ellenzéki honatyák fizetésének egy részét. Lehet,…..
Meglátjátok Feleim, jövőre már piros betűs ünnep lesz ez a mai nap. A Nagy Visszavétel napjaként fog bevonulni minden magyarok történelmébe kitörölhetetlenül. A MOL egy része ismét a miénk, hős kormányunk Kedves Vezetőnk vezényletével kiszorította a ruszkikat nemzeti -…..
"Doki" 2011.05.25 15:42:11
@Lopótök: De előbb megnézném mivel jött és mivel megy. tett e valamit a népért, vagy csak
szemetelt az országházban?..."Doki"
Az eset 2006-ban történt egy tavaszi Fidesz-nagygyűlés után, a képet sohasem fogom elfelejteni. Az Árpád-hídnál szálltam fel a metróra, Újpest felé tartottam. A kocsiban volt szabad ülőhely, ám egy inkább hatvan-, mint ötvenéves bajszos bácsika mégsem ült le, hanem a kocsi…..
comment:com Közszolgálati Kokó 2011.03.25 23:30:00
Egy egész ország várta már, hogy mikor kap Kovács Kokó István végre valami megbízást. Elég soká kellett rá várni, de igazán megérte, mert kettőt is kapott hirtelen.1., A Magyar Olimpiai Bizottság az ökölvívó olimpiai bajnok Kovács Istvánt delegálta a közmédiumok…..