Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BeeKnight86

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi folyik itt, Magyarországon? Jogos tiltakozás egy rossz döntés ellen? Civil ellenállás? Forradalom? Puccs? Idegen beavatkozás? Vagy egy kicsit mindegyik? Valljuk, be az elmúlt napok alaposan megforgatták azokat is, akik próbálják rajta tartani kezüket a hazai közélet ütőerén. A…..
Avagy mi köze az önkormányzatnak ahhoz, hogy ki meddig szoptat?   Meglepő levelet kaptak néhány napja a bajai kismamák a város alpolgármesterétől, a Fidesz jelenlegi polgármesterjelöltjétől, Fercsák Róberttől. A laminált köszönőlevelet elvileg azoknak címezték, akik egy…..
Ha néhány alapkérdésre tudja a választ, sokkal közelebb kerülhet a dilemma feloldásához. Mai közélet-cikkünk kommentposztja...
BeeKnight86 2014.08.21 02:17:06
@kultúrpesszimista: koszonom a szent kinyilatkoztatast, irj a volvo fohadiszallasara, hogy nyugi van, szerinted vitan felul all a premiumsaguk, nem kell mar hajszolni az egyertelmu besorolast...
Barmennyire is hihetetlen, sose volt annyira egyertelmu a volvo premiumsaga, premiumszegmens kozelsege mint manapsag. Mindigis kivalo minosegi es relative draga kocsikat gyartottak, de edekesmod maga a cegvezetes is evtizedek ota a premium szegmensbe valo egyertelmu besorolast hajszolta...
BeeKnight86 2014.08.21 12:12:32
@w a s d: Egyszeru, akkor minden kocsit, ujat, oreget sarcolnanak, mondjuk egy bizonyos eves osszeggel. Ennek csak egy celja van szerintem, kornyezetkimeles moge bujtatva sarcolni.
BeeKnight86 2014.08.21 19:42:31
@boom2:
De a cegnek, ahol van 10 dizel kocsi, evi 40 ezres futasteljesitmennyel, jelentos par millios megtakaritas evente...
3er BMW 185 loeros 2 literes dizel. Tobbnyire autopalyas hasznalat mellett 5,4l atlagban a megengedett sebessegnel mondjuk 15-20%-kal meghaladva, hasonlan eros 2 literes benzines szivobol nem igen van, csak turbos tobbnyire, sehol nem jonne ki 7,5 alatt de legyen 7liter, akkor is bo 1,5 liter 100 kilometere. Ez nem tunik soknak, ezi par ezerrel szamolva nem, de ha tobb tizezret fut a kocsi, mar erdekes.
Nem kell ide semmit írni. Analóg szuperautó-teszt. EVO Magazine, respect! ..
BeeKnight86 2014.08.18 20:35:41
@Pinter Csaba: Mirol beszelsz? Ott mondja a Ferrariban ulve "twin-turbo charged V8"... es megy itt a "jaaaj, bezzeg a regi szep turbomentes idokben, most mar csak ilyen sz@rt dobnak az orrom ala, s ezt kell megvennem..." :D
Tokeletes analog szupersportok, ugyanazt el lehet roluk mondani mint amit a 80as evekbeli GTI-rol, de akarmennyire is nedves nosztalgukus kapcsolatokat apol itt barki azokkal vasakkal, mit sem valtoztat a tenyen, hogy minden tekintetben sokkal jobbak az adott markak aktualis modelljei.
A test csodas, olyan 2014es Need For Speed csak nem 97ben es nem a szamitogep alott jatszodik...
BeeKnight86 2014.08.18 20:48:50
@szmoker (Homo Trollicus): Nyilvan, legzsakok, nagyobb motor, merevebb kasztni, es joval tagasabb belter...megis gyorsabbak, robbanekonyabbak, biztonsagosabbak (mar ha ez itt komolyan veheto)... Szoval a fejlodes nem allt meg.
A Hockenheimringen, kívülről nézve legalábbis, egész lazának tűnt a szombati nap. Persze a csapatok keményen melóztak, de még gond nélkül be lehetett jutni sajtóbelépővel a pit lane-be, még akkor is, amikor a DTM-autók voltak a pályán, illetve jöttek ki gumicserére. Lángot…..
Két évvel ezelőtt volt egy autóm, melyet legalább annyira szerettem, mint anno a Renault 15GTL-emet: egy 166-os Alfám. Hathengeres, benzines, csodás (és használhatatlan) bőrbelsővel, takony GM-automatával és 17 literes fogyasztással. Sosem akartam eladni, ahogy az ember sosem akar…..
Azt már megállapítottam az elején, hogy az autós lábpumpa, mint műfaj, szinte teljesen halott. Járkáltam egyik barkácsáruházról a másikra, gyakorlatilag mindenhol ugyanazokat a pár ezer forintos, 12 voltról üzemeltethető kompresszorokat árulták. Nem mintha valamiféle…..
A napokban jelent meg egy sokat sejtető kép a Top Gear címlapján. Azok közt a fotók közt volt, amik a Top Gear újság 20 éves fennállását ünneplő extra kiadványt harangozták be. (Innen is gratulálunk a dilinyós briteknek, kösz a sok olvasni és…..
BeeKnight86 2013.09.18 11:28:23
@Shadowbull: Ez nagyon szubjektiv, akinem nem annyira egysiku az izlese, szerintem siman mindket kocsinak tetszeni kene. Ez egy szupersport, aramvonalas, a karosszeria ezt a celt szolgalja, megis ennek a kocsinak a stilusjegyeit hordozza az akkori 3 es 6-os mazda, szinten szep kocsik voltak, leszamitva a 3-as bekapofajat.
A 4er de foleg a 6er szinten kituno designu autok, nem tudom miert zarna ki a ketto egymast.
Múlt hét pénteken volt a Suzuki SX4 S-Cross ünnepélyes termelésindítója Esztergomban. Az efféle rendezvényen az újságíró csak másodrangú vendég a politikus után. Minket szűken kordonok mögé tereltek, ahonnan nem volt se ki, se be addig, amíg Orbán Viktor és köre el nem…..
Félmillió forintos bírság jár, ha a rohadó autó megkapja a műszakit. Kétszázezres, ha üvölt a kipufogó. Kemény idők jönnek. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
BeeKnight86 2013.08.07 09:24:56
@pantomimes: Azert... 400-500ert szinte mindegy mit vesz, az mar elegge ketes allapotu kocsi...
Mindenki, egyszerűen mindenki ilyet szeretne, az is, aki tagadja. Aztán vagy a pénz, vagy a bátorság hiányzik. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
BeeKnight86 2013.06.26 17:20:20
@deepdiver:
En abszolut nem tartozok a dizelpartiak koze, mindenkinek legalabb egy a sima negyhengereseknel selymesebben jaro uj mazdamotort, vagy legalabb hathengeres benzinest adnek, de a vilag nem igy mukodik.

Az autovasarlok 99% kozlekedesi eszkozt vesz, amit kulonfele kriteriumok alapjan, vagy azok keverekenek eredmenye alapajan valaszt ki maganak.

Nagyon sok ember szamara a sokkal alacsonyabb fogyasztas, magasabb nyomatek, boven karpotolja az autoban mar szinte hallhatatlan kerregest es sajnost azt a tenyt is, hogy karosabbak az egeszsegre a dizelek, de ez mar hadd ne legyen a vasarlok bune, hanem inkabb a torvenyhozoke.
BeeKnight86 2013.06.26 17:23:24
@Rocko-:
Igy van, sot lehet valaki egy bizonyos teren fillerbaszo mas teren meg bonvivan is. De ez is a sajat szive joga.

Ez egy olyan dolog, hogy atlagnal jobb keresettel es okosan beosztva a penzt, nyolvna nem les senki Rockefeller, viszont azonos szintu bevetellel rendelkezo csaladok eseteben a meggondolt penzkoltes es a fejetlen koltekezes oriasi kulonbsegeket tud okozni.
BeeKnight86 2013.06.26 20:28:56
@deepdiver: Az olcsobb tankolas, igy kevesebb uzamanyag velejaroja a ritkabban tankolas.

A nyomatek pedig bizony sokszor szinten kozrejatszhat, honnan tudhatod, hogy ki mire hasznalja a dizel kocsijat...
A Csányi Sándor vezette Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) a FIFA elvárásainak megfelelve, kitiltaná az stadionokból az Árpád-sávos zászlókat és a Nagy Magyarország szimbólumokat. Amikor ezt a hírt olvastuk, azt hittük csak rosszul látunk és valami furcsa időutazásban veszünk…..