Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nitram

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nitram 2011.05.15 12:07:49
@baracskaib: Na te tényleg vágod a trollkodás művészetét! Problem? :D
Mi mással magyarázhatnánk a változatos műanyagipari melléktermékekből készült cukrosvíz címkéjén a feliratot? Lelkesen üdvözöljük a bátor marketingest aki ezt kitalálta, és várjuk az első Tesco "gazdaságos" matricát, meg a szlogent, hogy a legkisebb is…..
Nitram 2009.07.13 14:01:31
geEfkA első próbálkozása. Hangot feltekerni  ..
A Blikk két évvel ezelőtt egy jó visszhangú kampánnyal elkezdett imidzset építeni, és egy ideig viszonylag következetesen használta a Vége a képmutatásnak szlogent. Aztán valamilyen oknál fogva úgy döntöttek, hogy nem élet az élet egy kilóra megvett, "hiteles" celeb…..
Marekblog Harcosok klubja 2009.02.08 11:24:00
Kezdem azt hinni, hogy Magyarországon nem lehet kulturáltan szórakozni. Nem, mert elég pár kötekedő tróger, részeg punk, brutális biztonsági őr (Simon Tibi! Simon Tibi!), neadjiste’ egy-két balhét kereső cigány, aztán máris előkerülnek a bökők, viperák és egyebek, és…..
Az 1. résszel semmi bajom de a 2. rész egy merő gameplay sajnos, ahol a felkonferált modokról semmi sincs :/ ..
Ohh, hát nem éri meg már csak ezért is megvenni a kütyüt? (A cérnavékony hangú ember motyogására nem kell odafigyelni.Bár ha minden igaz ő a játék készítője.Ne felejtsük, nem a játék a fő sátán, hanem az a forgalmazó, aki ezért az ingyenes játékért pénzt kért) …..
Nitram 2008.10.30 15:52:30
Összejött egy olyan kooperáció, amelyet már régóta akartam :)  A LEGO Island egy koncepció nélküli kis program, szerintem nem is lehet igazán játéknak nevezni. Hiába ígérget a hátsó borító ilyeneket, hogy "Szabadon állítgathatsz mindent a szigeten". Ez azért…..
Bevallom őszintén, még mindig nem vásárolok PC-s magazinokat, szóval még egy kihajtható aktportrét is belerakhatnának egy kiadásba és én nem tudnék róla. (Vicc volt, nem készült rólam soha. Pedig meggondolandó lenne, az én 3D World Boxingos testemnél...) Szóval köszönöm…..
Legalábbis szerintem. Már sikerült elfelejtenem, amikor egy véletlennek köszönhetően az előbb belebotlottam egy Rebel Assault linkbe. És egyből előjöttek a régi emlékek... A fiatal srácok szerintem nem fogják érteni, de aki anno játszott a Rebel Assault II-vel, tudja nagyon jól,…..
László már vagy fél éve írt nekem, hogy akar írni egy dalt, amely a videóimról/blogról szólna. Természetesen nagyon örültem neki, mert ez azért mégis egy komoly elismerés. Aztán írt egy pár soros dalt, nem túl jó hangminőséggel. Azt mondta, mindenképpen fog még készülni…..
Nitram 2008.04.22 19:52:44
És most kérdezhetitek, mi ez a királyi többesszám? Hát, bevallom fogalmam sincs. Csak az "1 éves lettem" olyan hülyén hangzik. Meg ha már annyi olyan e-mailt kapok, hogy "Sziasztok", akkor hadd írjon most a képzeletbeli "Rossz PC-s Squad".Szóval 2007…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.04.03 15:26:00
Múltkor már említettem, de most itt van feketén-fehéren. Küldtek nekem egy oldalt, ahol le van írva, hogy a videókat jobb minőségben is meg lehet nézni. Van ahol automatikusan felajánlja, van ahol kell kis manipulálás. Szóval ha a videóm internetcímének a végére beillesztjétek,…..
Nos, sajnálatos és nektek talán meglepő a hír, de azt kell mondjam, hogy nekem sajnos nem az. Már hosszú hetek óta érzem, hogy vége kell hogy legyen, de gondoltam a születésnapig még kihúzom. Aztán belegondoltam, azért az egész nem méltó arra, hogy pont a születésnapon legyen…..
Nem titok, idénre még mindenképpen tervezek egy új Mesterlövész videót, mert még sok sok dolog kimaradt. Többek közt ez itt. Ezt is a videóra tartogattam, de mivel már sokan küldték és talán annyira nem is lehetne ott jól látni, bemutatom a blogon. Bizony, a Mesterlövész már…..
Az "olasz meló" nevű film 2002-es játék adaptációja. Égy játék, melynek egyes pályája kifejezetten élvezetes volt, de összességében (szerintem) sajnos megint csak egy rossz játék. Sok kedvem nem lenne újra végigvinni. Megint rengeteget kellett vágnom, új videót nem…..
Azaz én.Köszönöm én is az eddigi (és remélem ezutáni) jókívánságokat. :)Hogy azért meglegyen a karácsonyi hangulat, jöjjön egy pár finomság.Zsófi küldött egy fantasztikus linket, ahol a blogon előforduló alakok...Na mindegy, inkább nézzétek meg ;) Rossz PC karácsonyAztán…..
Nitram 2007.12.23 23:38:44
Mint tudjuk a film sokaknak bejött. Nekem személy szerint a karakterek tetszettek nagyon, de néhány hézag azért észrevehető volt a történet menetében... Itt látható a film(ek) adaptációja, ami katasztrófálisan sikerült főleg a berogozott kardművészünkkel...…..
badsector nevű kommentelő nem semmi dolgot küldött nekem e-mailen! Egy régi 576 Kbyte (2002 10.szám) cikket kaptam beszkennelve!Nagy köszönet érte! A cikkben látható internetcímet ne keressétek meg, nincs értelme ;)Még a cikk írója is követeli a folytatást! Azért látványra…..
Tron blog Tron: a film 2007.12.17 18:13:00
        Tegnap, miután a GLtronnal nagyokat játszva rászántam magamat, rákerestem, hogy ennek a Tron játéknak, van-e egyáltalán univerzuma, története, vagy csak egy játék. Angol Wikipedián egy kis keresgélés után rábukkantam valami érdekesre... A Tron…..
Nitram 2007.12.18 18:44:24
Monnyon le. Monnyon le. Egy szörny vagyok. Egy kapitalista disznó, fúúúújjj. Mi történt? Csütörtök óta kapok kedves kis kommenteket, e-maileket minden felől. Nem kutattam utána különösebben, de volt aki gyűjtött nekem párat, és elküldte e-mailen. Jöjjön egy kis válogatás…..
Végre itt van jó minőségben: Megint egy kitűnő példa arra, hogy 10 perc teszteléssel ki lehetett volna küszöbölni azokat a hibákat, amelyek tönkretették az egész játékot Háttérinfók Soundtrack: Herbie főcímdala UI: Ember nem is gondolná, milyen nehéz kimondani…..
Tegnap kaptam egy e-mailt TKB-től, hogy próbáljam ki a következőt: Inditsd el a telpitest,majd probalj kilepni.Kilepes elott olvasd el az uzenetet!:)Eddig nem tettem ilyet, mert eszem ágába nem juthatott egy ilyen szenzációs játék telepítésének a megszakítása, de most kipróbáltam.…..
Nitram 2007.11.03 21:08:24