Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kormos Krisztián

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Aki ballib, az csak feltétel nélkül, lihegve imádhatja a menekülteket, aki meg jobbos, az csak szittya indulattal gyűlölheti őket. Baromság" - szólt szívemből nemrég Geszti Péter a menekültügy kapcsán. Az utóbbi hetekben gyakorlatilag az egész világ a menekültekről beszél.…..
Kormos Krisztián 2015.09.30 15:45:24
@felfordul a gyomrom:
"1. édes mindegy, hogy nevezed. ha téged ki akarna valaki nyírni az utcán és nem a hozzád legközelebb eső házba menekülnél be segítséget kérni, akkor már nem is lenne igaz, hogy menekülsz?" - Ha ezt úgy tenném, hogy befutnék az első házba, majd onnan, immár teljes biztonságban az ablakon át átmásznék a következőbe, akkor nem, nem lenne igaz, hogy menekülök. Mindegy, melyik házba futok be, amint beértem, és ott már nem üldöznek, bármi, amit onnantól kezdve csinálok, minden, csak nem menekülés.

"ha az életedre törnek, akkor már nem lehetnek igényeid egy jobb életre, csak akkor, ha nyugodtan, biztonságban élsz valahol?" - Ha az életemre törnek, akkor is pontosan annyi - tehát ugyanannyi - jogom van egy jobb életre, mint ha nyugodtan, biztonságban élek valahol. És pontosan ugyanazokkal az eszközökkel tehetek érte. Nem mehetek például kedvemre akárhova fittyet hányva az ottani törvényekre, kezdve a határátlépés előírásaival.

"2. lehetséges. a törvények túlnyomó része értelmetlen, felesleges és ésszerűtlen. mint ahogy az elfedett arc is. ti elfogadtátok, valaki nem. különbözőek vagyunk" - Aki nem fogadja el a törvényeinket, az menjen olyan országba, ahol a számára megfelelő törvények vannak érvényben.

"a nők elfátyolozása erőszak, mivel nem szabad akaratukból teszik, hanem félelemből, kényszerből. ezért valóban tiltani kéne. de vajon minden más erőszakot is betiltatnál? bilincs, könnygáz, de akár a kocsmai bunyót is?" - A kocsmai bunyó tilos. Pontosabban a garázdaság és a testi sértés az. A bilincset és a könnygázt idekeverni highly illogical, érvelési hiba, szándékos ferdítés, előre megfontolt agyf*szgenerálás, mivel te is nagyon jól tudod, hogy a bűnöző elemek megfékezésére való eszközök, tehát lokálisan erőszak, minden művelet elvégzése után viszont nem az.
Egy 2011-ben készült indiai film, ami páratlanul különleges élményt nyújt. A kicsit gyenge képminőségért elnézést, nem tudtam jobb minőségben elmenteni a videót. ..
Kormos Krisztián 2013.12.22 09:02:46
Kezdeném rögtön azzal, hogy Bánhegyi Ferenc és Olajosné Kádár Ilona könyve már az ideológiai baromságaitól eltekintve is szar. Sajnos azonban ez nem annyira szembeszökő, mivel az általános iskolás tankönyvek nagyon gyakran borzalmasak, tudománytalan tartalmakkal és kevés…..
Kormos Krisztián 2013.09.11 20:37:12
@Kim Jong Un: Ha kommunista szombat volna, akkor meg te hisztiznél, "konzervatív" véglény.
Az ember először nem hisz a szemének. Azt gondolja, valami túl jól sikerült Photoshop-bravúr. Aztán rájön, hogy nem, és elkeseredik.Mert már az a politikai kampány is gusztustalan, amit az Együtt 2014-PM pártszövetség és a kormány művelt a gátakon. Mert igen, ilyenkor…..
Kormos Krisztián 2013.06.10 12:53:54
Kedves szerző!

cdn.memegenerator.net/instances/400x/38594362.jpg

Fullba nyomtad a kretént!
Sose nyomd fullba a kretént!
Az ország cserbenhagyása (mert a külföldre vándorlás a jelen helyzetben gyakorlatilag egyet jelent a haza cserbenhagyásával) önző érdekek, anyagiasság, kicsinyesség, kishitűség, egyéni ambíciók miatt teljesen elfogadhatatlan, sőt lélektani aspektusból nézve az egyéni kudarc…..
Kormos Krisztián 2012.11.04 11:53:49
@Szindbad: A neadnervölgyieknek nem is volt állcsúcsuk -.-"
Kormos Krisztián 2012.11.04 12:29:50
@Szelid sunmalac-Elmeny designer: A neadnervölgyieknek nem is volt állcsúcsuk -.-"
Ahogy ígértem, íme a másik félresikerült akciófilm tavalyról. Ez közel sem olyan gáz, mint a Colombiana, viszont sehogy sem találja a helyét a műfajon belül. ..
Kormos Krisztián 2012.07.03 10:58:24
"- Miből van ez a lánc?  - Láncból!" Kezd kiforrni a sorozat, az egyre jobb trükkök és a bonyolódó, részről részre viccesebb történet és párbeszédek is ezt tanúsítják. Ezúttal a tempó is pörög, az utolsó öt perc a zombis ámokfutással pedig még az előző…..
Aki nem tudná, miről van szó, íme az első rész posztja  A második rész rövidebb, tömörebb és elborultabb, ennélfogva ezerszer szórakoztatóbb lett, mint az első. Remélem hamar jön a következő is, mert egyre jobban kezd alakulni ez az amatőr sorozat. ..
Zibi07 készített egy nagyon érdekes videót a magyar amatőrfilmesekről. Érdemes megnézni, a youtube-os leírásnál pedig megtalálhatjátok a videóban említett filmek illetve csapatok weboldalainak linkjeit. ..
Terror Dzsoni küldte nekünk ezt a sci-fi "remeket", ami a rengeteg röhejes jelenet, és a tisztán látható átgondolatlanság ellenére mégis képes szórakoztatni...