Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oross

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hazudnánk, ha azt állítanánk, hogy a -10 fok alatti hőmérséklet, a mindent elborító vastag porhó ideális körülményeket teremtenének a biciklis közlekedésnek, de az sem lenne igaz, ha azt mondanánk, hogy megszűnt a biciklis élet Szegeden. Terepjáró üzemmód,…..
Van a világon összesen kettő ember, aki rá szokott kérdezni, hogy fogok-e még blogolni. Ez nem azért érdekes, mert ilyenkor kedvem támad rá (nem), hanem azért, mert elgondolkodom, hogy miért nem blogolok már. Pontosabban fogalmazva: miért nem írok könyvekről az internetre.Hol is…..
Kötelező KRESZ-vizsgát, jogosítványt a kerékpárosoknak! Sokszor, sok helyen, újságíróktól, fórumozóktól, rendőröktől olvashatóak ezek a mondatok a neten, vagy hallhatóak itt-ott. Akkor is, amikor a biciklis közlekedési feltételekről van szó, vagy például egy vétlen…..
Kerekasztal-beszélgetés a könyvtárak és a web2 kapcsolatáról, avagy hogyan reflektálnak a könyvtárak a technika kihívásaira?  Házigazda: Oros Sándor Vendégek: Cs. Bogyó Katalin (könyvtárostanár); Buzai Csaba (könyvtáros); Hubay Miklós (könyvtáros, újságíró),…..
Avagy a mitolvas ügynökhálózat elé példának állítható 007-es!Az ügynök, aki fényképez is! ..
Vannak könyvek, amelyek már abszolút hülyeség kategóiájába tartoznak: ilyen az is, hogy a világ világítótornyainak őrei milyen háziállatot tartanak és azok hogy érezhetik magukat. Szerzőnk a Kutyák és más állathősök a háborúban, a Versek, legendák és bölcsességek…..
mit olvas az utca embere? Toborzó 2009.09.10 07:47:00
  Jelentkezz Mitolvas Ügynöknek!   Részletek a jobb oldali linkeknél:  Mitmereholhogyan?, stb.   A regisztrációhoz email-cím szükséges: írj levelet a nevünkre kattintva, vagy kommentelj ide valamit.       Mindenkinek örülnénk! Köszönjük!..
Tavaly jelent meg a kunszemű mesegyárostól: Csukás István: Te mire gondolsz közben?  szerelmes versek Gesta, 2008   Igen, a Pom-pom és Gombócz Artúr apukája kiadta az élete során írt szerelmes, illetve erotikus verseket. Hmm, ennek fényében talán még átértékelődhet a…..
Az szdsz-sátrak helyén Hrabal emléksör (is). Koccintok Pangloss mesterrel. Postřižinskével...
...bekerült tegnap a "sima" irodalmi érettségibe is - mintha a sok mélyturbómagyarnak ezzel az orrába nyomták volna  az írót,  valamit prüszkölnie kellett rá: lett is a neten sokféle hígmagyarozás,  szarbóljövésezés* stb... Szomorú dolog az ilyen. Valami…..
Az irodalmas-bloggeres beszélgetés után a dóm téri sörkertbe mentünk levezetni a feszültséget. Ez annyira jól sikerült, hogy fél hétkor (háromnegyedkor megy az utolsó vonat Budapestre) fel kellett hívnom a főnökömet, és nagyjából a következő beszélgetés zajlott le…..
...már úgy értem, átestem egy újabb fajta tűzkeresztségen (az igazin  a szó szerintin még 9 darab AK-tölténnyel, sok éve :) : porondról pódiumról beszélni még akkor is lámpalázas dolog, ha csak neonok hunyorognak a fejed felett... de eltekintve a személyes nyomoromtól,…..
Tegnap egy beszélgetésen vettem részt, amit a szegedi Somogyi Könyvtár szervezett, irodalom és blogok témakörben. Simán megtehetném azt, hogy általam szórakoztatónak ítélt módon szétsavazom az egész produkciót, de mivel a kezdeményezés alapvetően jó, és a szervezők…..
Lehet hogy ez már az apokaliszis előszele, de tényleg úgy néz ki, hogy murci az egyik kis homokszem lesz a gépezetben:Egyelőre még "csak" vidéken (gettószdsz-plakátnyelven szólva: lent, vidéken), de ami késik nem múlik - pár esztendő, és a székesfővárosban rendeznek…..
kóserszilvát, netán fütyülős barackot a tulipántos ládából? talán mindkettőt?update:csak kóserszilvát, de finom volt az is.....
TÜNDÉRGYÁR k7 2009.05.29 18:43:00
Tök egyértelmű, hogy a bukott íróságból már nem tudok sokáig megélni, ezért el kell indulnom a celebnek levés rögös útján. Reklámozhatok például antidepresszánst a blikkben, vagy adhatok interjút a budapest tévének. Beszélhetek az írónak levésről, de persze úgy, hogy a…..
ford. Ambrus Orsolya L'Harmattan, 2009   bookline , harmattan , kello , evocatio B+"...mi nem egy-egy italt ittunk. Ha volt valami, amit nem ittunk, az egy ital volt. A polgásrság italt ivott, James Bond italt ivott, A Forsythe sagában italt ittak, szüleink generációja italt…..
ezt tényleg muszáj volt.konyves.blog.hu/2009/04/03/demszky_tovabb_buntet_minketA fröcsögést Valuska sajnos kivágta. Eredeti kezdőmondat ez lett volna:Önként – mit önként, a kéjtől sikoltozva – jelentkeztem a Könyvesblog szerkesztőségénél, hogy Demszky Gábor…..
Kedves olvasók!Bizonytalan időre felfüggesztem a  blogolást. Valamiért nem megy már. Halmokban állnak az elolvasott, de meg nem írt könyvek, ha mégis írok valamit, szar lesz. Ez nem meló, erőltetni nem érdemes.Két év, kábé 150 elolvasott könyv. Veszekedtünk itt…..