Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Katapán

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azok kedvéért, akik nem hajlandók öt sornál hosszabb posztot elolvasni, instant GYIK kommentelés előtt: igen, mi is tudjuk, hogy Budapest nem ilyen, igen, mi is tudjuk, hogy ez egy régi térkép, nem nem azonosulunk vele, nem nem mi csináltunk és a poszt (többek közt) magáról a…..
Június 4-e tragikus nap a magyar történelemben. Megcsonkították az országot: odalett sok ember, meg sok, a szívünkhöz közel álló város, falu, hegy és folyó. Trianon lelkileg soha ki nem heverhető trauma: minden nemzedék sorsába beleégett, ami Versailles-ban történt. És…..
Katapán 2011.06.05 23:04:32
@bájgúnár: köszönjük, ez nagyon igaz. A mai többség nem veszi figyelembe, hogy Trianon simán lehet oka a mai gazdasági állapotoknak. Korabeli nyilatkozatok vannak arról, hogy MO. ebben az állapotában nem fogja megérni az ezredfordulót, mert ÉLETKÉPTELEN. Szóval ezt is szem előtt kéne tartani.
Katapán 2011.06.06 12:16:57
@billy reed:
Haha, nem értek hozzá - csak nyomkonom a gonbokat.. :D

Na jó, szóval remélem, nem kell speckó diplomával rendelkeznem, hogy legyen véleményem, sőt meggyőződésem. De hát azért azt csak nem gondolod, hogy a százezerszám beköltöztetett román/szlovák lakosság teljesen természetes módon került az addig még románt/szlovákot se látott Nagyváradra, Kolozsvárra, Kassára, Pozsonyba, stb.
Remélem, te nagyon jól értesz hozzá. Egészségedre. Én pedig rokonsággal, felmenőkkel rendelkezem az említett városok némelyikében. Viszlát.

A többieknek meg ajánlok egy kis játékot:
A mai napon az ukrán hadsereg megszállja MO-t. elfoglalja a Duna Tisza közét, és a Tiszántúlt. Ha már itt vannak, maradnak még kicsit merthogy pl. francia segítséggel átcsatolják Ukrajnához a nevezett területeket. Gondolom te pl. 30-50 év múlva élni fogsz még és szerencsés esetben a megmaradó Dunántúlon laksz majd. Remegő kézzel blogolsz, hogy adják vissza neked Miskolcot, Debrecent, mert úgy érzed, igazságtalanul vették el tőled. De addigra már csak az unokád szenilis, idi00ta nagyapja leszel, aki valami Nagymagyarországról hadovál egyfolytában, meg édes Tiszáról, stb... de ezen akkor már mindenki csak röhögni fog, mert nem lesz korszerű XXI. századi hogy határrevizióról beszéljenek.
Katapán 2011.06.06 17:45:16
@Bergeroth: köszönjük a közreműködésedet, semmi konstruktívat nem tudtál a témához hozzátenni, nincs mögötted senki, vége, befejezheted - Te vagy a leggyöngébb láncszem. VISZLÁT
Ezen a héten elkezdődött az új alkotmány általános vitája a parlamentben. Ez az alkotmányozás, bár legális, teljesen illegitim. A Fidesz annak ellenére kezdett el önkényesen alkotmányozni, hogy technikai értelemben 2011 tavaszán nincsen alkotmányozási kényszer. Úgy kezdtek el…..