Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Győri_Anita

1 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Harmadszor fogom írásomat ugyanazzal az idézettel kezdeni: "Igenis komoly veszélyként kell említeni egy létező jelenséget: a jobboldali érzelmű emberekben az elmúlt évtizedekben felhalmozódott temérdek frusztráció hatalmi helyzetben könnyen vezethet elviselhetetlenül…..
Az alábbi levelemet tegnap adtam postára Magyarország Kormánya címére a "Kérdések az új alkotmányról" című kérdőív mellékleteként. Szintén tegnap, elektronikus levélben is elküldtem Orbán Viktor, Lázár János, Harrach Péter, a Fidesz és a KDNP…..
Győri_Anita 2011.03.24 14:05:47
@DRD4: Értelek. Igazad van!
Győri_Anita 2011.03.24 14:11:19
@sszabyy: A Facebook nem rossz. Remélem, sokan írnak IDE, mert ez az, amit mindenki lát :-) És elküldöm a fenti címzetteknek a blogom címét is, hátha legalább beleolvas valaki abba is, amit Ti írtok.
Győri_Anita 2011.03.28 10:41:11
@vernarancs: Ha egy célt el akarunk érni, azt kell szem előtt tartanunk. A gondolatainknak az kell, hogy a kiinduló alapja legyen. Abban kell gondolkodni, tervezni, az erőnket és a vágyainkat abba az irányba kell koncentrálni. Én azt várom az országom vezetőitől, hogy valóban odafigyeljenek a magyar emberek szavára. Ehhez előbb nekem, magyar embernek kell tudatosabbnak lennem. Ha egyre többen leszünk tudatosak, és egyre többen fordulunk azzal az elvárással a politika felé, hogy kezeljenek minket végre úgy, 1) mintha értelmes felnőtt emberek lennénk 2) mintha ők tartoznának felénk szolgálattal és nem fordítva, akkor reményeim szerint eljönhetne végre az az idő, amikor nem a koncon marakodók vicsorgását és a győztesek lekezelését kellene minden választáson, és választás után megélnünk és elszenvednünk, hanem tényleg az ország előbbre lépése lenne a cél, hogy mindannyiunknak egy jobb, biztosabb, kényelmesebb otthon legyen ez a "lángoktól ölelt kis ország" (persze most szerencsére nincsenek lángok, de ennél több szeretettel beszélni erről az országról, mint Radnóti tette, nem lehet... :-)...). Naív vagyok, idealista, álmodozó? Túl sok időm van, hogy ilyeneken rágódjam? Lehet. De nekem annyira fáj a szomorúság, amikor azt hallom valakinek a szájából, hogy "úgyis mindegy, mit gondolok erről én, úgysem érdekel senkit, úgyis lesz..ják". Ezekkel a gondolatokkal magunkat némítjuk el. Magunkat zárjuk ki. Magunkat szolgáltatjuk ki.