Regisztráció Blogot indítok
Adatok
popotepo

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Túlestünk az első két esküvőn, volt egy zenészemberes, kicsit rongyrázós, itt a 21 éves Zsanett kelt el, a második meg egy sváb falusi lagzi volt, ahol a 27 éves Anita talált rá élete párjára egy sírósképű, a levest tányérból szürcsölő szimpatikus fiatalember képében. A…..
popotepo 2011.10.26 23:06:57
@sixx: lógsz még egy pár survivor évaddal...vagy most felejtősek a magyar sók miatt? minden nap, minden bejegyzését olvasom a blogodnak (BK-t nem), és vess magadra, de a survivorra te szoktattál rá.
segget nem nyalok.
Rupert Boneham, a Survivor című reality egyik érthetetlenül népszerű szereplője hosszas hezitálás után kibökte, hogy szeretne elindulni Indiana állam kormányzói posztjáért. "Eljött az idő a változásra" - mondta a szakállas, nagydarab csávó, aki háromszor is…..
Reszelős légzéssel nyitunk a koromsötétben, igencsak Ned lesz az, akinek nem ártana vagy abbahagyni a dohányzást, vagy lakóhelyet váltania. Elég szarul néz ki, na, én ebben a sminkben alkalmaznám valami férfiaknak szánt krém előtte-utána reklámjához. Varys jön, hogy beszéljen…..
popotepo 2011.06.17 23:30:26
@popotepo: SPOILER és nem SPILER természetesen. Francba.
popotepo 2011.06.18 15:43:16
@Hagrid: na végre valaki. egyetértek.
 Mielőtt belecsapnánk a lecsóba, engedtessék meg nekem, hogy a szerzőről - a sokak számára ismerősen csengő nevű Gorilláról - ejtsek egy-két szót. A Nagybetűs Élet az internet aranykorában csodált személyiségek közül többel is összeboronált már (ld. ÁSÉS…..
Nagyon beteg voltam a múlthéten. El tudjátok képzelni, hogy még a géphez sem bírtam ideülni? Akkor ott már komoly baj van ám.:) De tényleg fel sem bírtam kelni, ehhez még hozzápárosult a hiszti, mert ha mégis felkeltem valamiért nagyon hamar elfáradtam, lázas voltam, és alig…..
Na, most lett elegem. Tegnap este hivatalosan is véget vetettem a kísérletnek, hogy eladjam a lakásomat.Az elmúlt két hónapban a tizenegy közvetítő cég épp csak olyan érdeklődőt nem tudott prezentálni, aki valóban egy belvárosi, közepes állapotú, harmadik emeleti garzont…..
Három lovasemberrel nyit a Trónok harca, középen egy önelégült fejű, macskabajuszos kisfickó, ő a főnök láthatóan. A másik kettőhöz hasonlóan talpig fekete hacukában indul neki a téli erdőnek, valami bazinagy jégfalból jönnek ki, amikor a kamera kizoomol, láthatjuk, hogy van…..
popotepo 2011.04.19 21:04:07
@Thomas Dantes: max a harcmodoruk volt fejlettebb. amiket a kozépső bekezdésedben felsorolsz, ahhoz szükséges a letelepedés, de nomádok voltak. nincs ezen mit rugozni.
popotepo 2011.04.19 21:38:34
@sixx: itt a vészmadár pica pica? szét fogja offolni a postot? szia, szarka! amúgy csíplek ám.
popotepo 2011.04.19 21:58:33
@Kavics: csukd be a szemed, vagy foglald el magad mással. csok.
hogyvolt VV4 - 4x122 és 4x123 2011.04.19 15:00:00
Reszkető kezekkel nyúlok a billentyűzethez, fél füllel hallottam valamit arról, hogy jártak anno azok, akik rossz híreket hoztak, mégis le kell írnom, Olivér visszaköltözött a Villába. Fejet hajtok Isten (és a király) akarata előtt és emelt fővel viselem a nép haragját. Na most…..
popotepo 2011.04.19 20:21:15
@gernika: talan azert nem, mert nem mondhatott semmit gigi a szabalyok szerint, hisz azert kivulallokent lehet, h nagyobb ralatasa volt a parbajra, meg annak a visszhangjara. vagy ki tudja.