Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GZolee

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2017-ben Magyarországon semmi sincs lejjebb, mint a BMW-sség. A 45-ös bicepsz mellé hordott X6-ok. A matt fóliás, rokiparkolós Gran Coupék. A Soltvadkerten szilikonmellel mosatott, kínai xenonos, angel eye-os E36-ok. A facebookos alkatrészcsoportokban analfabétaként feladott hirdetések a kertvégi…..
Kapanyél A szép leander titka 2011.08.18 09:00:00
Az emberek többsége vonzódik a mediterrán világhoz. A sok virágzó növény szépsége, illata erősíti a pozitív gondolkodást és boldogabbá tesz. A leander tökéletes képviselője e világnak.Mik az igényei?A közhiedelemmel ellentétben rendkívül igényes cserépben nevelve. Ez…..
GZolee 2011.08.18 13:19:27
@világoszöld: Köszi

Marhára nincs kedvem bevinni, de akkor muszáj lesz :(
Amikor a mostani idény elején a Gyilkos elmék producerei kijelentették, hogy költségtakarékossági és kreatív okokból két női karaktertől megszabadulnak, a rajongók alaposan felbőszültek, hiszen két közönségkedvencet, A.J. Cook-ot és Paget Brewstert akarták kitenni a…..
GZolee 2011.04.15 21:01:36
@trendo+: ezaz, Gideon kellene vissza de azonnal. Emlékezzünk csak a borda kivágós gyilkosra :) azok voltak az igazán jó részek, olyan volt mint dr. house kb ha érti valaki a hasonlóságot :)
  Nem hittem a szememnek, amikor megnyitottam a linket. Starsky és Hutch 74-es Ford Torinója, a David Hasselhoff vigyorgó arcával elhíresült Pontiac Trans-Am, minden idők talán legszebb Aston Martinja – James Bond DB5-öse, Marty McFly DeLoreanje, és mindez egy kupacban?…..
GZolee 2011.02.13 20:19:57
Szépen csorogtunk dél felé, csodásan purrogott a Merci motorja, jöttek egymás után a falvak városok, közeledett az evés hely és ideje. Mi mentünk hátul az Insigniával, Zsolték elöl, hogy lássuk ha van valami baj, ne kelljen tolatgatni. Egyszer csak mögénk került egy tartálykocsi, elég közel volt, az…..
Történelmi pillanat, ezért volt minden: az idegölő szervezés, a sok átvirrasztott éjszaka és a kínlódás, a hideg, fagy, véreres szem. Pénz cserélt gazdát, kulcsok csörrentek. De megvan. 13:02-kor került bele az akku, amit vittek, mivel a sajátja lemerült. A belseje csodás, az autó önmagában is…..
Sőt, sokkal kevesebb, hiszen délelőtt kezdtem írni ezt a posztot, most meg éjjel van, volt közte minden, még egy másik poszt is, de az már megjelent. Meg Tibby is nyomott írásokat. Délelőtt tizenegykor megtörtént a csoda, az előző napinál nagyságrendekkel nehezebben, de nekilendült a csapat. Az…..
Belsőség Nem kérsz kávét g..i? 2010.03.03 15:38:00
Puttgardenbe már elég megkínzottan érkeztünk. Még Hamburg után találtunk egy Burger Kinget, ott kajáltunk, majd megírtam még egy esti posztot, és ott ledobta az agyam a gépszíjat, Tibby látta is, hogy nem vagyok már nagyon jelen, ezért átvette a vezetést. Ő se volt az a hamvas szűz, hihetik, kevés…..
GZolee 2010.03.03 16:23:11
  Titokzatos géniusz olvasónk, A. az Elvált szülők drogos gyereke szerzője szerencsére több posztot is írt nekünk. A mai, horgászokról szóló eddig még nem érintett témát dolgozott fel - sok szeretettel küldöm az Index szerkesztőségében fellelhető pecásoknak! A horgász…..
Judit ajándékba vett WS Teleshop-os Fix It Pro készlete nem éppen úgy működött, mint ahogy az elvárta volna tőle, ezért megpróbálta visszakapni a pénzét, de hiába. Aztán a forgalmazónak írt panaszos levélét posztoltuk és tessék, "üzeltpolitikai megfontolásból"…..
Néha megijedek a hosszú levelektől, hogy majd mások is megijednek tőle és el sem olvassák, DÁ viszont annyira részletesen és mindenre kiterjedően írta le, miben más az autós közlekedés az Egyesült Államokban, mint itt nálunk, hogy egyik pillanatról a másikra már vége is volt…..
autózz! Akkor meg kire tartozik?! 2009.09.30 09:52:00
Rendkívüli módon szokott bosszantani, ha arra valójában nem jogosult autós beparkol a mozgáskorlátozottak számára fenntartott helyre, az egyik legvérlázítóbb pofátlanságnak tartom. Sokan azzal szoktak védekezni, hogy túl sok ilyen hely van a bevásárlóközpontoknál, úgyse jön…..
Majesty 2 Blog Ardania térképe 2009.09.30 21:35:00
Hírhiány ide vagy oda úgy gondoltam, hogy ennyi szünet után valamiről már illik írni.Az orosz fórumon beindult egy ötletelés azzal kapcsolatban, hogy mit látnának szívesen a játékosok egy gyűjtői kiadásban. Felmerült egy artbook, a küldetésadó zászlók, egy királyi pecsét…..
Belsőség Eladásra összetákolva 2009.08.06 06:45:00
Mekkora találmány is a leállósáv! Állunk az M0-áson. Forr a víz, illetve a nyomás miatt forrpont felett feszíti a rendszert, ami önmagában nem lenne baj. Viszont mégiscsak beleugrott az autóba kétszázezer forintnyi alkatrész és pár hétnyi munkaóra. Ráadásul vízforralás nem…..
Számos hasonló probléma merül fel a társasházaknál, ahol szorzó alapján valószínűsítik a fogyasztást, ez főleg fűtés esetén aggályos. Egyedi mérőóra talán megoldás.Tisztelt Zugügyvéd!Közös képviselő arra kényszerít, hogy mások meleg víz díját is kifizessem. 1, 5…..
GZolee 2009.03.02 15:09:09
@luciferc: ezt már a főtávtól kérdezd én ott akadtam ki, hogy mi az hogy ha nekem plusszom van nem kaphatom vissza?

Minden közös képviselő hibázhat teszem fel neked leadnak 1% helyett 10%ot kijön egy 100k-s számla na ilyenkor mivan? Ha nem fizeted be perelnek, utólagosan nem módosítanak fogyasztási hányadot mert mindenkinek kellene és ez + munka.
Ugye ez ugy néz ki hogy pl x mennyiségű hőenergiával felmelegítettünk pl 1000m3 melegvizet, ha neked a havi fogyasztásod mondjuk 5m3 és beírtak 50m3-t (véletlenül) akkor +45m3 van és a többiekre ennyivel kevesebbet osztottak le a felmelegítési költségből. Tehát mondjuk 1000m3-re osztották el a melegítési díjat miközben csak 955m3 fogyott. Itt az lenne a megoldás hogy összes számla storno és újat kiállítani, ezért kellene ha óraleolvasás után számláznának mint a többi szolgáltató. De mivel a főtáv egy nagy vízfejü brigád ahol csak a hasznon a lényeg ezen sem lepődünk meg :)

A közös képviselőknek sem az a vágyuk hogy mindenkinek összevissza beirogassanak %-ot ebben biztos vagyok.

Maga a számlázási módszer botrányos. Sőt a főtáv számla szerintem még szabálytalan is sosem derül ki róla hogy mennyit is fogyasztottál.
GZolee 2009.03.02 15:15:15
@CyberPunK: ez az 500as átalány nagy hiba. Ha valaki nem ad le óraállás ott fogyasztást kell megszabni mondjuk havi 10m3-ert lead a kk./hó. Egy idő után ha leadja az óraállását vagy leolvassák az óráját akkor a túlfizetést / tartozást simán tudja rendezni. Az ilyen x.-Ft/m2 sosem jó semmire.

Az ilyen pénz megy a közösbe és elviekben visszajárna annak akinek az óráját később leolvassák és kifizeti a fogyasztását a szolgáltató felé.
GZolee 2009.03.02 15:27:17
@CyberPunK:

2-eshez mivan akkor ha télen 1000m3 melegvíz felmelegítése 2x annyi mint ugyanezen mennyiségé nyáron? :)) vannak itt még buktatók ezért KELLENE a főtávnak leolvasni az órákat folyamatosan, és az alapján számlázni.

Az áremelés annak jó aki pluszba szaladt de mondom az egész rendszer ugy szar ahogy van és esélyét nem látom hogy bárki is változtatni akarna rajta.
Nuttint az dühítette fel, hogy a Penny Market - bár erre nem hívja fel a vevők figyelmét - a bankkártyával fizetőktől nem a pontos, hanem a kerekített összeget veszi le. Szodoma és Gomorra! Most nem lennénk a Penny Market helyében, kínpad és kaloda hajtás után. A mai napon kicsit…..
Az RTL után a Tv2 is bejelentette februártól esedékes új műsorrendjét, illetve éppen most jelentik be egy sajtótájékoztatón, de mi már megírjuk a sorozatos részét a dolognak, hátha vannak türelmetlen olvasóink is. A csatorna két húzóneve, a Született feleségek és a House…..
Mókusélet ugyan sztorija végén úgy érzi nincs tanulság, mégis sokat mondó kis történettel állunk szemben. Hogy miért is? Olvassátok! A Fiumei úton haladtam az Orczy felé - tudom, sikeres nem lehetek, ha erre járok. Aki ismeri a környéket, az tudja, hogy a Kőbányaihoz érve egy…..
GZolee 2009.02.04 09:49:01
@megsemnyikk@n: X6 még kevés van X5 viszont annál több, tehát érdekes lenne igy a felvetés arra mozdultak volna e :)
Az egyik kedvenc élethelyzetem az, amikor valaki hülye, de rátesz egy lapáttal és még neki áll feljebb, mert nehogymá' elismerje, hogy netán ő volt a fasz. Márkot egy ilyen mókus túrta le majdnem az aszfaltról és persze elkövette azt a hibát, hogy rendeltetésszerűen használta a…..
GZolee 2009.02.01 14:35:37
@KuKori: Ha most ezt 2 ember aki eddig ilyesmivel nem törődött elolvasta, már megérte itt ülni a gép előtt :)
GZolee 2009.02.01 17:19:44
@Fluent: Küldök egy kressz könyvet, ird meg a címed, olvasgatni kellene erősen.
GZolee 2009.02.01 17:26:24
@KuKori: ne merj előzni vaze! fölleg nem egyszerre 2 autót :D
Az alábbi probléma sok ügyfelet érinthet még, aki az ominózus biztosítóban bízva autókáztak. A MÁV ÁBE szelleme kísérteni fog még egy darabig.Tisztelt Zugügyvéd !Sajnos én is az áldott emlékű MÁV Biztosítónál kötöttem kötelezőt(mint még legalább kétszázezren), az…..
GZolee 2009.01.29 17:42:55
@sompet: Mert a többi biztosító 2 napon belül fizet igaz? Na hagyjál már.... Mindegyik ocsmány, díjat bekérni tudnak amikor meg fizetni kell jön az avulás stbstb.
GZolee 2009.01.29 20:48:44
@Közöd??: szerencses ember vagy.
GZolee 2009.01.29 20:50:28
@GZolee: fölleg hogy uniqa én 1 évig vitáztam velük egy szaros 100ezres káron és nem akarták kifizetni, erről ennyit. Pedig éves díj 5-600e volt, nem gépjármű biztosítás de innentől csak a "nagy" biztosítókban van valamennyi hitem, az se sok mert kíváncsi lennék ha egy családi ház leégne ami 50 milliót ér mit fizetnének....
A joghurt, a mustár és a zsebkendő után a medvesajt is lesoványodott, a kerek dobozban már csak lötyögnek a régen szorosan egymáshoz feszülő ömlesztett falatok.A polcról levéve nem fog gyanút az ember, miért lötyög a beltartalom, de kibontás után jön a meglepetés.. Az egyes…..
Az EA szimplán levizeli a Westwood sírját. A C&C szériát meg már a Tiberian Sun előtt abba kellett volna hagyni. ..